- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.301
Ne zaman canım bat tarihin?Canim bende ayni bu ay ara verdim ovulasyon testi aldim inofolic aldim insallah bu ay tedavisiz hamile kaliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman canım bat tarihin?Canim bende ayni bu ay ara verdim ovulasyon testi aldim inofolic aldim insallah bu ay tedavisiz hamile kaliriz
Ayy bende bir sene telefonda ki uygulamaya göre takip ettim ama hiç alakası yokmuş yanlış günlerde yüklendik o kadarCanım telefonumdaki uygulamaya göre, yumurtlama 8 gün sonra yazıyor. Daha once doktora yaptırdıgım yumurta takibiyle telefon uygulamasını karşılaştırdığımda birebir uyuyordu. Bu ay da testle beraber bakarım telefon uygulamasına. Yanında 4 tane de gebelik testi veriyorlar
6 mayıs canim ama pko var belli olmaz seninNe zaman canım bat tarihin?
Hayır olmadım sen
Hayır olmadım sen
Aynen canım ama bnm normalde 30 35 arası değişio bu iğne etki eder mi bilmiyorum dün idrar testinden sonra tekrarlamadm ama bilmiyorum bi hafta daha beklerim ona göre doktora giderim herldeYok olmadım . Doktorum bugün için olman gerekiyor demişti bakalıö birde yarını bekleyelim
Ben 17.gun olmustum canim test yaptin miBana çatladıktan 14. Günde regl olursun demişti. Benimkide tam 29.03 de çatladı . Normalde iğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatladığı için 1-2 gün ertelenebiliomuş bakalım bekleyelim
Ben 17.gun olmustum canim test yaptin mi
Benim de 3 4 mayıs gibi canım. Beraber takip edicez artık6 mayıs canim ama pko var belli olmaz senin
Canım benim yumurtlamadan adetime kadar kasık ağrılarım ve akıntım devam etmişti.Kasıklarda şişkinlik ağrı ve akıntı geçti döllenme olsa yumurtlamadan sonrada devam mı etmesi gerekiyodu acaba bazıları öyle demiş
Anladım canım iki gün önce patlıcak gibiydi kasıklarım şimdi hiçbir şey kalmadı bu ayda gitti herhaldeCanım benim yumurtlamadan adetime kadar kasık ağrılarım ve akıntım devam etmişti.
Canım herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Regl olana kadar umut var. Biz Keremgül ile bekliyorduk onda hiç belirti yoktu benim deli gibi akıntım ve kasık ağrım vardı ama bak hamile olan Keremgül o yüzden hiç belli olmaz olup olmadığı düşünüp moralini bozmaAnladım canım iki gün önce patlıcak gibiydi kasıklarım şimdi hiçbir şey kalmadı bu ayda gitti herhalde
Kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum akıntım var mı ağrım var mı göğsüm şişti mi acıdı mı halbuki daha çok var. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur canımCanım herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Regl olana kadar umut var. Biz Keremgül ile bekliyorduk onda hiç belirti yoktu benim deli gibi akıntım ve kasık ağrım vardı ama bak hamile olan Keremgül o yüzden hiç belli olmaz olup olmadığı düşünüp moralini bozma
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın takma kafana diyemeceğim ben kendim yapamıyorum çünkü ama olduğunca kafanı başka şeylerle meşgul et mesela kitap okumak bana çok iyi geliyorKendimi dinlemekten alıkoyamıyorum akıntım var mı ağrım var mı göğsüm şişti mi acıdı mı halbuki daha çok var. İnşallah güzel haberler vermek nasip olur canım
Canım geçmiş olsun nasılsın Şuan iyisindir inşallahBen hastayım ölüyorum kızlar Boğaz enfeksiyonu çok fazla penisilin vurdu antibiyotik tedavisi ile devam ediyor doktorum
Canım sen hamile misin hamilelik takvimi oluşturmuş sun kiBende burda birinden okumustum tesadufen. Hatta ilkinde ( buz vermeyen )araç ile kendi mahallemize gelmiştik sağlık kabınıne ortalama 20-25 dk fln surdu. Bu seferki direk buzu verdi. Eve gidip sonra bile yaptırıcaksanız buzdolabının yumurtalık kısmında dursun iğne. Giderken yine buzla gidin demişti. Garip aslında bir kural varsa uygulanması gerek. Eczaneyi uyarsam m mı :) herkes bir umut alıyor az bir para değil 100 tl gibi bsydi iğne