• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

ay kızlar bugün beni bir heyecan sardi dün dayanamadım kan testi yaptırdım sonucum 14.10 çıktı iğnenin 9. günüydü sağlık ocagindaki doktor ilaçtan bu kadar yüksek çıkmaz dedi 9. gün için doktorunu ara sor dedi..ben de doktorumu aradım yarın bir daha test yaptır beni ara dedi 28 olmalıymış yarınki sonucun da inşallah da hamileyimdir..kızıma hamile olduğum dönemdeki gibi göğüs ucu hassasiyeti var belirti olarak bir de kasik ağrısı yumurtanın geliştiği tarafta bakalim hayırlısı
Ayy cok sevindim senin adina darisi basimiza :)))

9. Gun nasil kan tahlili yaptirmak nerden aklina geldi daha regle 5 gun oluyor ya ama iyi yapmissin. Doktor mu cagirmisti?
yok aslında ben prolaktin mi yüksek diye baktırmaya gitmiştim çünkü göğüslerim çok rahatsız ediyordu gitmişken dedim bir bakayım iğnenin etkisi geçmiş mi diye ilerleyen günlerde evde test yapmak için şimdi böyle olunca heyecanlandım

yok aslında ben prolaktin mi yüksek diye baktırmaya gitmiştim çünkü göğüslerim çok rahatsız ediyordu gitmişken dedim bir bakayım iğnenin etkisi geçmiş mi diye ilerleyen günlerde evde test yapmak için şimdi böyle olunca heyecanlandım
Insallah canim cok sevindim senin adina yarin da guzel haberlerini bekliyoruz ilk deneme miydi

şimdi gittim canım tahlil verdim öğleden sonra 2 gibi çıkacak sonuç..inşallah pozitif olur. pozitif ya da negatif yazacağım buraya sonucu
Bence hamilesindir canım ya bel ağrısı normal adet olucak kişilerde olmaz heralde yani en azından bende hiç olamaz benim adet belirtilerim tek kasık ağrısıdır hiç göğüslerim acımaz bel ağrım olmaz bacaklarıma vurmaz bu belirtileri yaşadığım zaman hamileyim demektir

Kızlar iğnenin 11. Günü etkisi geçmişmidir benim çok aşırı uyku halim ve bel ağrım var 3 gündür yalancı pozitif çıkar diye test yapmaya çok korkuyorum

Pardon karıştırdım hamilemisin bilmiyorum Rabbim gönlüne göre versin :)
Adetim dün bitti canım klomen kullanıyorum haftaya iğne olucam inşallah yumurtalar büyüdüyse inşallah hamile kalırım rabbim büyük elbet kapı kapı arAtmasın kimseyi isteyen herkesi nasiplendiririr inşallah bebişlerimize kavuşuruz inşallah

kızlar tahlil sonucum çıktı düşmüş değerim 6.97 olmuş iki gün önce 14.10du...demekki iğnenin etkisi hala ama içinden hamile gibi hissediyorumhayırlısı adetim pazartesi bakalim

kızlar tahlil sonucum çıktı düşmüş değerim 6.97 olmuş iki gün önce 14.10du...demekki iğnenin etkisi hala ama içinden hamile gibi hissediyorumhayırlısı adetim pazartesi bakalim
Şakın ümitsizliğe kapılma canım gün doğmadan neler neler olur allahımın hikmeti büyük

canım inşallah hamilesin dır kaçıncı gün yaptın testi

canım inşallah hamilesin dır kaçıncı gün yaptın testi
erken yaptım canım aslında prolaktin baktırmak için gitmiştim gitmişken ona baktirtdim sağlık ocagindaki doktor 9. gün için yüksek bir değer hamilesin bence demişti doktorumu aradım sordum o da perşembe bir daha yaptır dedi ama düşmüştü degerim

erken yaptım canım aslında prolaktin baktırmak için gitmiştim gitmişken ona baktirtdim sağlık ocagindaki doktor 9. gün için yüksek bir değer hamilesin bence demişti doktorumu aradım sordum o da perşembe bir daha yaptır dedi ama düşmüştü degerim
Hayırlısı inşallah hamişsindir canım

Back