- 10 Kasım 2017
- 144
- 46
- 13
- 29
Allah sizden de razı olsun canim hepimiz bu mutluluğu yaşayalım istiyorum inşallah niyetiniz hasıl olur haberinizi bekliyorumİnşallah canım benim ne güzel moraller veriyorsun Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sizden de razı olsun canim hepimiz bu mutluluğu yaşayalım istiyorum inşallah niyetiniz hasıl olur haberinizi bekliyorumİnşallah canım benim ne güzel moraller veriyorsun Allah razı olsun
Benden biraz kan geldi durdu ağrı da Yok bakalımAllah sizden de razı olsun canim hepimiz bu mutluluğu yaşayalım istiyorum inşallah niyetiniz hasıl olur haberinizi bekliyorum
İnşallah adet değildir kuzum yerleşme kanaması oluyor bazen inşallah odurBenden biraz kan geldi durdu ağrı da Yok bakalım
İnşallah canım sabırla bekliyorum nasipİnşallah adet değildir kuzum yerleşme kanaması oluyor bazen inşallah odur
Bencede umudunu yitirme benim de ilk defa bu ay öyle oldu ve şuan allaha şükür hamileyim canım inşallah sende mutlu olursunİğnenin 5. Günü bugüne kadar hiçbişi yoktu bugün yumurtladığım tarafta batma lar başladı umudum geri geldi sanki biraz :)
İnşallah kuzumİnşallah canım sabırla bekliyorum nasip
Amin inşaAllah canım sende hayırla sağlıkla al bebeğini kucağına inşaAllah Allah razı olsunBencede umudunu yitirme benim de ilk defa bu ay öyle oldu ve şuan allaha şükür hamileyim canım inşallah sende mutlu olursun
sağol amin Allah razı olsun kuzum darısı hepinizin başına inşallahAmin inşaAllah canım sende hayırla sağlıkla al bebeğini kucağına inşaAllah Allah razı olsun
Ben bugün kan tahlili yaptırdım hem de ultrasonla baktı doktor ama negatifAllah sizden de razı olsun canim hepimiz bu mutluluğu yaşayalım istiyorum inşallah niyetiniz hasıl olur haberinizi bekliyorum
Adetin geldi mi peki canım Adetin gelene kadar umudunu yitirmeBen bugün kan tahlili yaptırdım hem de ultrasonla baktı doktor ama negatif
Allah yardımcın olsun canım hakkında herşeyin hayırlısı inşallah ama kendini üzmeHenüz gelmedi doktor biraz daha bekle gelmezse hassas gebelik testi kullan dedi yine negatif çıkarsa o zaman söktürücü kullan dedi. Ama pek ihtimal vermedi yüzde doksanbes gebe değilsin sadece yüzde beşlik bir geç döllenme ihtimali olabilir dedi ama çok zor bir ihtimalmiş.ben de bıgün yarın adet olurum gibi hissediyorum.olursam bu ay film çektirip aşılamaya geçicez :/ yani zor bir süreç beni bekliyor anlayacağın ve hiç umudum yok
Yok üzülme canım olucak Allah’ın izni ile evet biraz uğraştırıcı ve zorlu bir yol ama rabbim büyük vardır elbet bir bildiği zamanı gelmemiş demek ki bak film çektirdikten sonra gebelik şansı yükseliyormuş bazı kadınların çünkü bazı tüplerde görünmeyen perde tül dedikleri şeyler açılıyormuşHenüz gelmedi doktor biraz daha bekle gelmezse hassas gebelik testi kullan dedi yine negatif çıkarsa o zaman söktürücü kullan dedi. Ama pek ihtimal vermedi yüzde doksanbes gebe değilsin sadece yüzde beşlik bir geç döllenme ihtimali olabilir dedi ama çok zor bir ihtimalmiş.ben de bıgün yarın adet olurum gibi hissediyorum.olursam bu ay film çektirip aşılamaya geçicez :/ yani zor bir süreç beni bekliyor anlayacağın ve hiç umudum yok
Malesef Kızlar gece adetim başlamış bu ay nasip olmadı inşallah bir sonraki ay =(İnşallah adet değildir kuzum yerleşme kanaması oluyor bazen inşallah odur
senin ilk iğnen miydi canımMalesef Kızlar gece adetim başlamış bu ay nasip olmadı inşallah bir sonraki ay =(
Malesef Kızlar gece adetim başlamış bu ay nasip olmadı inşallah bir sonraki ay =([/QUOTkuzum sıkma canını allah büyük
Yok canım benim bu ay yumurtlarım büyümediği için iğne vurulamıştımsenin ilk iğnen miydi canım
iğneyi ne zaman yatırmıştınızBen bugün kan tahlili yaptırdım hem de ultrasonla baktı doktor ama negatif