• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

kızlar bugün 14. gün ovitrelleden sonra ne zaman adet olunuyor kendi günümüzde mi yoksa iğneden 14 gün sonra mi

Kizlar benim reglime 4 gun var. sag kasigimda agri var ama adet sancisi gibi degil batma oluyor. Gecen aylarda da ayni sekilde olmustu ben hamilelik belirtisi sanmistim ama enfeksiyonmus. Ilac kullanmistim gecmisti. Simdi napmam lazim surekli enfeksiyon oluyorum. Sik sik camasir degistiriyorum temiz ve kuru tutuyorum daha ne yapicam.

Kizlar benim reglime 4 gun var. sag kasigimda agri var ama adet sancisi gibi degil batma oluyor. Gecen aylarda da ayni sekilde olmustu ben hamilelik belirtisi sanmistim ama enfeksiyonmus. Ilac kullanmistim gecmisti. Simdi napmam lazim surekli enfeksiyon oluyorum. Sik sik camasir degistiriyorum temiz ve kuru tutuyorum daha ne yapicam.
Taharetini sirkeli su ile yap canım bir de üşütmemeye çalış ;)

Maalesef bu ay da olmadi kirmizilari gordum:KK1:onumuzdeki ay da ozel sebeplerden doktora gidemiycem. :KK43: Bazen hic bebegim olmayacak gibi geliyor. Insallah yazan diger arkadaslarin tutmustur hamile kalmislardir. Iyi gunler herkese:KK51:

Çatlatma iğnesi olup ağrısı olmayan var mı?
Ben ilk çatlatma iğnesi olduğumda sancıdan hareket edememiştim ve hamile kalmıştım. 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Daha sonra tekrar çatlatma iğnesi oldum ce hiç ağrım sızım olmadı. Anlamıştım işe yaramadığını ve haklıymışım hamile kalamadım. Şimdi üçüncüyü oldum. Bekliyorum. Bu sefer tutacak galiba çok sancım oldu ve her ay biri gelişen yumurtamın bu ay ikiside gelişmiş. Umutluyum ve bekliyorum.3 gün oldu iğne olalı

Erken hamilelikte regl belirtileri olabiliyor. Ben hamile olduğumu bilniyordum. Kasıklarım regl olcakmışım gibi yanıyodu resmen. Ama hamileymişim

Ben ilk çatlatma iğnesi olduğumda sancıdan hareket edememiştim ve hamile kalmıştım. 3 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum. Daha sonra tekrar çatlatma iğnesi oldum ce hiç ağrım sızım olmadı. Anlamıştım işe yaramadığını ve haklıymışım hamile kalamadım. Şimdi üçüncüyü oldum. Bekliyorum. Bu sefer tutacak galiba çok sancım oldu ve her ay biri gelişen yumurtamın bu ay ikiside gelişmiş. Umutluyum ve bekliyorum.3 gün oldu iğne olalı
Bende ilkinde çok ağrım oldu ikincisinde hafif oldu ama çatlatmıştı yumurtalar tutmadı ama şimdi üçüncüyü olacam bu ay inşallah dualarımız kabul olur

Bende ilkinde çok ağrım oldu ikincisinde hafif oldu ama çatlatmıştı yumurtalar tutmadı ama şimdi üçüncüyü olacam bu ay inşallah dualarımız kabul olur
İnşallah canım. Bu ay ümitliyiz bakalım. İkiside gelişmiş. Benim sol yumurtalık pcos gelişmiyordu. Bu ay o da gelişmiş. Hatta sağlam yumurtalıktan daha fazla gelişmiş

Maalesef canim o ay da hamile kalamadim. Henuz bir sey yok bende.
Asla ümidini yitirme. En kötü günde herkesin çocuğun olmuyor diye laf soktukları gün ağlıyordum kan sonuçlarını ağlayarak aldım ve gördüğümde bu sefer sevinçten ağladım. Rabbim açtığı ağzı kapattı. Elbet birgün olur. Benim ev sahibimin 7 sene çocuğu olmamış 7 sene sonra oğlu olmuş. 7 sene yine olmamış şuan 4 çocuğu var. Kızının 8 sene çocuğu olmamış. Aralık ayında doğum yaptı. Yani diyeceğim o ki Rabbimden ümit kesilmez. İnşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmaz

Asla ümidini yitirme. En kötü günde herkesin çocuğun olmuyor diye laf soktukları gün ağlıyordum kan sonuçlarını ağlayarak aldım ve gördüğümde bu sefer sevinçten ağladım. Rabbim açtığı ağzı kapattı. Elbet birgün olur. Benim ev sahibimin 7 sene çocuğu olmamış 7 sene sonra oğlu olmuş. 7 sene yine olmamış şuan 4 çocuğu var. Kızının 8 sene çocuğu olmamış. Aralık ayında doğum yaptı. Yani diyeceğim o ki Rabbimden ümit kesilmez. İnşallah hiçbirimizin kucağı boş kalmaz
Ben kendimi uzmemeye calisiyorum, Allah’tan gelene razi olmamiz gerekir. Care ararken insanlarin sozlerine uzuluyorum. Daha gecen gun cocugum olmadigini bilen birisi ben ikinciye karar verdim sen de su kadarlik evli oldun gibi konusmaya basliyor. Sanki ben istemiyorum.

Ben kendimi uzmemeye calisiyorum, Allah’tan gelene razi olmamiz gerekir. Care ararken insanlarin sozlerine uzuluyorum. Daha gecen gun cocugum olmadigini bilen birisi ben ikinciye karar verdim sen de su kadarlik evli oldun gibi konusmaya basliyor. Sanki ben istemiyorum.
Banada çok laf sokuyorlar. En büyük eltim teyzem. Özellikle de o. Sen doğurana kadar ben kaç büyüttüm. Ben ne tedavi gördüm ne çatlatma iğnesi yaptırdım kocam ceketini attı hamile kaldım falan.. Onları takmayacaksın

Kızlar merhaba.. Pkoluyum ve yaklasik 2 yildir çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Bu ay femara ve gonal f kullandim. En son 20mm ve 16mm lik yumurtam gelişmişti. Ve doktorum ovitrelle catlatma ignesi kullanmami istedi. 9unda ignemi yaptim. Suan beklemedeyim. 25ine randevum var eger hastalanmazsan gel dedi. Hastalanirsanda 3.gununde bekliyorum dedi. Bakalim bu ay neler olucak :) tek başıma bekleyemem diye düşünüp yazayım istedim.

Herkese merhabalar.En kısa zamanda sağlıklı bebeklerinizi kucaginiza almaniz nasip olur umuyorum.
Ben persembe çatlatma iğnesi vurdum.15 saat sonra beraber olduk.Akşamında sol kasigimda bir ağrı başladı.Ertesi gün birkaç kez uzayan bir akıntı geldi.Yine cumartesi sağ kasigimda da ağrı başladı.Bu arada igneden önce klomen tedavisiyle 3 adet döllenmeye hazır

Back