- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
hayırlısı bakalim inşallah olur bu ayHayırlısı inşallah hamişsindir canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı bakalim inşallah olur bu ayHayırlısı inşallah hamişsindir canım
İlk çatlama iğnenmiydi canımhayırlısı bakalim inşallah olur bu ay
evet canım..bir kızım var 4 yaşında kardeşi olsun istiyoruz bakalim hayırlısı bu ay olsun inşallah sonra zor olur bana önümüzdeki ay annemler bize gelecek sonra 15 tatil biz köye gideceğiz ara açılıp gidiyorİlk çatlama iğnenmiydi canım
senin var miydi iğne sonrası hamilelik belirtinİlk çatlama iğnenmiydi canım
Sorun ne canım niye olmadığını söyle dimi doktorunevet canım..bir kızım var 4 yaşında kardeşi olsun istiyoruz bakalim hayırlısı bu ay olsun inşallah sonra zor olur bana önümüzdeki ay annemler bize gelecek sonra 15 tatil biz köye gideceğiz ara açılıp gidiyor
canım yumurtayı çatlatan LH hormonum düşükmüş o yüzden demiştiSorun ne canım niye olmadığını söyle dimi doktorun
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinevet canım..bir kızım var 4 yaşında kardeşi olsun istiyoruz bakalim hayırlısı bu ay olsun inşallah sonra zor olur bana önümüzdeki ay annemler bize gelecek sonra 15 tatil biz köye gideceğiz ara açılıp gidiyor
İlk çocuğunuz nasıl olmultu canın Hallolur Allah’ımın izni ile inşallah canım ben yunurtlayamuyorum bile =( çok üzülüyorumcanım yumurtayı çatlatan LH hormonum düşükmüş o yüzden demişti
ilki kendiliğinden olmuştu..pko mu var sende canım allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin isteyen herkese ve de sana inşallahİlk çocuğunuz nasıl olmultu canın Hallolur Allah’ımın izni ile inşallah canım ben yunurtlayamuyorum bile =( çok üzülüyorum
amin inşallahİnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin
Bi doktor pko dedi bi doktorda pko yok diyor Hangisine inanacağım bilemiyorum ilaçlar yumurtayı büyütmüştü ama olmadı bakalım bu ay nasıl olucak inşallah iğne işe yarar rabbim böyle vesile eder inşallah kendimi çok çaresiz hissediyorum rabbimin vardır elbet bir bildiği ama insanız İşte bekleyemiyoruz hiç tadamadım o güzel duyguyu =(ilki kendiliğinden olmuştu..pko mu var sende canım allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin isteyen herkese ve de sana inşallah
stres de çok etkiliyor canım kafanın rahat olması lazım biliyorum kolay değil ama kafanı dağıtacak bir uğraş bul kendine ...başka bir doktora daha git bakalim pko konusunda ne diyecek.insulin direncin ve kilo problemin var mi pkolularda bu ikisi de olur özellikle insulin direnci mutlaka olurBi doktor pko dedi bi doktorda pko yok diyor Hangisine inanacağım bilemiyorum ilaçlar yumurtayı büyütmüştü ama olmadı bakalım bu ay nasıl olucak inşallah iğne işe yarar rabbim böyle vesile eder inşallah kendimi çok çaresiz hissediyorum rabbimin vardır elbet bir bildiği ama insanız İşte bekleyemiyoruz hiç tadamadım o güzel duyguyu =(
Evet kuzum kasiklarimda batma çok oluyordu göğüslerim çok hassas ve midemde aşısı derece yanma vardı ve halada var bide koyu akıntı vardı şuan da devam ediyor inşallah seninde kuzucuguna bir kardeş gelir hayırlısı inşallahsenin var miydi iğne sonrası hamilelik belirtin
Kilo problemim tüylenme falan Yok ama insülin direnci ne demek ben hiç bilmiyorum doktor hiç bahsetmedistres de çok etkiliyor canım kafanın rahat olması lazım biliyorum kolay değil ama kafanı dağıtacak bir uğraş bul kendine ...başka bir doktora daha git bakalim pko konusunda ne diyecek.insulin direncin ve kilo problemin var mi pkolularda bu ikisi de olur özellikle insulin direnci mutlaka olur
canım bir nevi gizli şeker diyebilirim vücudun şekeri zor tolere ediyor kan tahlilinde insulin diye belirtiliyorKilo problemim tüylenme falan Yok ama insülin direnci ne demek ben hiç bilmiyorum doktor hiç bahsetmedi
Anladım canım haftaya iğnemi olmaya gittiğimde bi sorayım bakalım hiç bahsedilmedi bu konu banacanım bir nevi gizli şeker diyebilirim vücudun şekeri zor tolere ediyor kan tahlilinde insulin diye belirtiliyor
bende hic akıntı olmadı ya da ben hissetmedim ama olmadı onun dışında bütün belirtiler var..ozlellikle yumurtamın geliştiği tarafta batma ve kramp tarzı ağrı oluyorEvet kuzum kasiklarimda batma çok oluyordu göğüslerim çok hassas ve midemde aşısı derece yanma vardı ve halada var bide koyu akıntı vardı şuan da devam ediyor inşallah seninde kuzucuguna bir kardeş gelir hayırlısı inşallah
bir sor canımAnladım canım haftaya iğnemi olmaya gittiğimde bi sorayım bakalım hiç bahsedilmedi bu konu bana
Bu iyiye işaret canım iğne ise yaradı inşallah akıntı adet dönemime yakın olmaya başladıbende hic akıntı olmadı ya da ben hissetmedim ama olmadı onun dışında bütün belirtiler var..ozlellikle yumurtamın geliştiği tarafta batma ve kramp tarzı ağrı oluyor
ay inşallah içimde bir umut varBu iyiye işaret canım iğne ise yaradı inşallah akıntı adet dönemime yakın olmaya başladı