Aşılama ÇATLATMA İGNESİ VURULAN ARKADAŞLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeyna87

anne olmayi çook isteyen..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
20
4
37
merhaba atkadaslar araniza yeni katildim
ben 3.5 yillik evliyim.korunmadigimiz halde hamile kalamayanlardanim.mart ayunda tedaviye baslaaya karar verdim.once klomen kullandim 1 hafta sonra 3 martta catlatma ignesi vuruldum bugun 12 gunum agdet olcakmisim gibi hisediyorum ama ins hamile kalmisimdir.sizinde buna benzer anilariniz varsa duymak isterim tesekkurler simdiden.

merhaba bende bu ay ilk tedavimi oldum ayin birinde oldum catlatma ignesini bu gun 15. gun benimde adet agris gibi agrilarim oluyor

ama ben 13. gun yani cuma kanda beta hcg baktirdim negatifdi adetimin gecmesini bekleyecegim artik

İnşallah hayırlısı olsun diyelim zirlu stresli bir süreç beklemekten başka çare yok

Merhaba bende mart 18 de ovitrelle oldum bugün 9 günümbel ve kklasik agrim çok sizce normal mi yardimci olursaniz sevinirim

iğneden sonra bu tür şikayetler oluyor genellikle benimde olmuştu ağrılarım

insan ister istemez ümit ediyor fıtratımız bu ama size tavsiyem erken gebelik testi yapmayın adetin geçmesini bekleyin

Siz nekadarlik evlisiz sevda hanim bu 2.ovitrellem buay çokugrastik bilmiyorum nnasip arti

ben iki buçuk yıl oldu evleneli hiç korunmadım ama nasip olmadı benim ilk tedavimdi erkenden test yaptım pozitifi gördüm ama kimyasalla sonuçlandı maalesef çok üzüldüm

Ben 1senelik evliym çok üzüldüm 4aydir tedavi goruyorum klomen ve ovitrelle oldum herşey nasip artik biz elimizden geleni yapioruz Rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah

amin inşallah tek tesellim zaten rabbim bundan sonrasını hayırlı güzel kılar inşallah

adetin üçüncü günü serophene başladım sekizinci günü fostimon iğne oldum beş gün ondan sonra da yumurtalara bakıldı 1 maertta çatlatma iğnesi oldum adet olmatyı bekliyorum şu an da

Hayirlisi olsun canim ama bana igne vurmadilar catlaticudan başka Rabbim isteyenhherkese nasip etsin

aynen canim hakkimizda hayirlisi olsun Allah buyuk

Ben catlatna ignesinden sonra başka iğne olmadim kafayi yicem artik merak tan heray olduğu olmadimi diye

Öyle canim hayirlis hangi sehirdesin özele mi yoksa devlet hastanesine miggidiyorsun canim

ben konyadayim burda tip fakuldesinde prof dr ali acarin ozeline gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…