Aşılama ÇATLATMA İGNESİ VURULAN ARKADAŞLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
fazla da dusunmemek lazim ama iste yapabilsek

insallah memnunsndur doktorundan canim oda cok onemli insanin guvenmesi lazim once

Şuan içinmemnunum buayda bebis olmazsa rahim ffilmi sonra asilama dedi pek yaptirmak istemiyorum asilama rahim filminde çok zor oluyi diyolar

O kişiye göre değişir hem dayanamayacagini dusunuyorsan doktoruna söylersin sedasyonla yapılır basit bi işlem

Dayanabilursin bence hiç kendini kasma adet ağrısı gibi bir şey oda dayanilmayacak bir şey değil arkadaşım yaptırdı sorun yok

hayir yaptirmadim gerek duymadi canim doktorum insallah tez zamanda hayirli haberler aliriz

Iyi gunler benimde catlama ignesi olalim 17 gun oldu dun idrar testi yaptim evde pozitif cikti sizce dogruluk payi yuksekmidir deneyimi olan arkadaslardan yardim cvp bekliyorum lutfen test dogrumu cikmistir yanilma payi varmidir

merhaba atkadaslar araniza yeni katildim
ben 3.5 yillik evliyim.korunmadigimiz halde hamile kalamayanlardanim.mart ayunda tedaviye baslaaya karar verdim.once klomen kullandim 1 hafta sonra 3 martta catlatma ignesi vuruldum bugun 12 gunum agdet olcakmisim gibi hisediyorum ama ins hamile kalmisimdir.sizinde buna benzer anilariniz varsa duymak isterim tesekkurler simdiden.
Slm çok geç okudum yazınızı bende yeni oldum iğnemi bugün 10. Gün senin sonucun ne oldu

X