- 21 Şubat 2021
- 297
- 175
- 33
- 26
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Darısı isteyen herkesin basına kuzum aynen bekle adet gununu ne zaman?Yaaaamaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benm 10 gün oldu günüm geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olur artık
27 mart hayırlısıylaDarısı isteyen herkesin basına kuzum aynen bekle adet gununu ne zaman?
Bugün sırt ağrım başladıDarısı isteyen herkesin basına kuzum aynen bekle adet gununu ne zaman?
Insallh canm agır bisey kaldırma deterjanlardan uzak dur bu aralar kuzum dinlenmeye calıs elinden geldıgınce uzan kendını yorma insallah guzel haberler alırsın adet az kalmıs cnm ignenın kacıncı gunu bugun27 mart hayırlısıylainşallah gelmez kırmızılar
Tşk ederm canım benim. 12 oldu işte beklemedeyim bakalmInsallh canm agır bisey kaldırma deterjanlardan uzak dur bu aralar kuzum dinlenmeye calıs elinden geldıgınce uzan kendını yorma insallah guzel haberler alırsın adet az kalmıs cnm ignenın kacıncı gunu bugun
Yarın bi test yap silik cıkar somrakı Gunler koyulasacaktır varsaTşk ederm canım benim. 12 oldu işte beklemedeyim bakalm
13.günde belli olur mu ki acabaYarın bi test yap silik cıkar somrakı Gunler koyulasacaktır varsa
13.günde belli olur mu ki acabaYarın bi test yap silik cıkar somrakı Gunler koyulasacaktır varsa
Benm ki 13 gun cıktı belirtim basladı sonra kan verdim 58 cıktı kuzum doktor yukselırse hamilesin demıstı yukselmkstı ben hergun idrar testi yaptım koyulasmıstı canm13.günde belli olur mu ki acaba
Sen belirti başladığı gibi test yaptın.. Ama bende şuan hiç belirti yok ama hasta olacağıma dair bişi de yokBenm ki 13 gun cıktı belirtim basladı sonra kan verdim 58 cıktı kuzum doktor yukselırse hamilesin demıstı yukselmkstı ben hergun idrar testi yaptım koyulasmıstı canm
Anladım canm hayırlısı hakkındaSen belirti başladığı gibi test yaptın.. Ama bende şuan hiç belirti yok ama hasta olacağıma dair bişi de yokyarın bi şansımı deniyim olmazsa hastalığımın biraz geçmesini bekliyim
Şimdi test yaptım aşırı silik çıktı gölge gibi ama ikinci çizginin var olduğu belli. Heyecanlanmak istemiyorumAnladım canm hayırlısı hakkında
Hadi İnsallah kuzum peki kacıncı gun ıgneden sonra?Şimdi test yaptım aşırı silik çıktı gölge gibi ama ikinci çizginin var olduğu belli. Heyecanlanmak istemiyorum
Bugün 13.günüm. Adetime 3gün varHadi İnsallah kuzum peki kacıncı gun ıgneden sonra?
Benimkide ole olmustu adetıme 4 gun vardı gun gun yaptım 13.gunden sonra koyulasti kuzumBugün 13.günüm. Adetime 3gün var
Çok tşk ederm cnm benm. Kandil gecesi dua etBenimkide ole olmustu adetıme 4 gun vardı gun gun yaptım 13.gunden sonra koyulasti kuzum
Cok cok amin herkese rabbim gpnlunden geceni nasip etsin insallah kuzum kim istiyorsa evlat hamilelere evlatlarını sagsalım almayı evladı olanlarda saglık uzun omur nasip etsin inşallah guzel haberlerini bekliyorum haberdar et mutlakaÇok tşk ederm cnm benm. Kandil gecesi dua etRabbim bana evlat sanada evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin inşallah mutlaka söylicem cnmCok cok amin herkese rabbim gpnlunden geceni nasip etsin insallah kuzum kim istiyorsa evlat hamilelere evlatlarını sagsalım almayı evladı olanlarda saglık uzun omur nasip etsin inşallah guzel haberlerini bekliyorum haberdar et mutlaka
Test yaptın mı bugun kuzumAmin inşallah mutlaka söylicem cnm
Yaptım cnm düne göre daha koyu çıktıTest yaptın mı bugun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?