ÇATLATMA İĞNESİ VE SONUÇ

öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yalnızca yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile mi sonuca ulaştın
Evet cnm geçen ay sadece klomen kullandım estrofem birde duphaston olmadı bu ay ignede vuruldum bu ay tuttu Hamd olsun rabbime canm isteyen herkese nasip olsun inşallah

Merhaba hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin. Belirtilerin var mıydı ? Varsa nelerdi ?
Canm iğnenin 13. Gününe kadar öle çok bı belirti hissetmedim olduysa da 13. Gün sağ kasığımda sadece sancı baya hemde hemen test yaptım çıktı kan verdim çıktı ama hala iğne etkisi mi diye düşünüyorum elimde değil sonra o gece öle bı sancı çektim ki anlatamam bacaklarım komple sızladı yuruyemeyecek kadar birde gazım oldu az da olsa karnıma sesler girip çıktı garip garip bugün 15. Gün adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor hala korkuyorum ins degerlerim hep yükselir cnm çünkü ilk kanımda 58 sonra 85 olmuş artmıştı adet günüme var daha hani o yüzden adet günümü mu baz alcam yoksa iğneyi mi hala orasinda karisigim ama rabbim herkese nasip etsin inşallah içindedir bana güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

İğnenin etkisi değildir canım buna eminim. İnşallah değerin sağlıklı bir şekilde yükselir Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benimde bugün iğne vurulali 13 gün oldu sadece ara ara belim.agriyir başka bi belirtim.yok sizde ne gibi belirtiler var

Mrb cnm senin son durumunu merak ettim birde bende bu ay vurdum ve 9.günüm. Gaz dışında herhangi bir sancım yok. Sende ki sancı ne zamn ve nası oldu onu merak ettm
Ben 7 haftalık oldu canm ikizlere hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem doktora ben 12. Güne kadar çok böle belirti yasamadm çünkü iğne etkisi diye düşündüm hep o yüzden ama sonra gaz sancim bacak ağrım ve aşırı iştahım ve su içiyordum 12. 13. Gün canm sağ kasıklarımda önce aşırı ağrı oldu geceleri uyuyamadm 2 gün sonradan sol kasigim ağrıdi günüm geçtikten 4 gün sonra bulantılarım başladı hala devam ediyor suandada iştahsızlık bulantı uyku hali var kuzum

Yaaaa maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benm 10 gün oldu günüm geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısı olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…