- 7 Haziran 2019
- 116
- 70
- 18
- 38
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Amin canımmm inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyrum hadi bakalim :)Allahım sanada nasıp etsin herkesede banada güzel haberler almayı nasip etsin canm doğru diyorsun doktoruma cuma günü gidicem hem değerim yükselsin hemde kuzum büyüsün
İnşallah verecem cnm darısı isteyen herkese nasip etsin AllahımAmin canımmm inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyrum hadi bakalim :)
Canm bugünde bakım dedim sabah yine test yaptım gittikçe koyulaşır darısı herkesinnbasina inşallah aminAmin canımmm inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyrum hadi bakalim :)
öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yalnızca yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile mi sonuca ulaştınCanm bugünde bakım dedim sabah yine test yaptım gittikçe koyulaşır darısı herkesinnbasina inşallah amin
Evet cnm geçen ay sadece klomen kullandım estrofem birde duphaston olmadı bu ay ignede vuruldum bu ay tuttu Hamd olsun rabbime canm isteyen herkese nasip olsun inşallahöncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yalnızca yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile mi sonuca ulaştın
Amin cnm Allahım herkese nasip etsin inşallahöncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yalnızca yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile mi sonuca ulaştın
amin inşallahAmin cnm Allahım herkese nasip etsin inşallah
Merhaba hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin. Belirtilerin var mıydı ? Varsa nelerdi ?İnşallah verecem cnm darısı isteyen herkese nasip etsin Allahım
Canm iğnenin 13. Gününe kadar öle çok bı belirti hissetmedim olduysa da 13. Gün sağ kasığımda sadece sancı baya hemde hemen test yaptım çıktı kan verdim çıktı ama hala iğne etkisi mi diye düşünüyorum elimde değil sonra o gece öle bı sancı çektim ki anlatamam bacaklarım komple sızladı yuruyemeyecek kadar birde gazım oldu az da olsa karnıma sesler girip çıktı garip garip bugün 15. Gün adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor hala korkuyorum ins degerlerim hep yükselir cnm çünkü ilk kanımda 58 sonra 85 olmuş artmıştı adet günüme var daha hani o yüzden adet günümü mu baz alcam yoksa iğneyi mi hala orasinda karisigim ama rabbim herkese nasip etsin inşallah içindedir bana güzel haberler almayı nasip etsin inşallahMerhaba hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin. Belirtilerin var mıydı ? Varsa nelerdi ?
İğnenin etkisi değildir canım buna eminim. İnşallah değerin sağlıklı bir şekilde yükselirCanm iğnenin 13. Gününe kadar öle çok bı belirti hissetmedim olduysa da 13. Gün sağ kasığımda sadece sancı baya hemde hemen test yaptım çıktı kan verdim çıktı ama hala iğne etkisi mi diye düşünüyorum elimde değil sonra o gece öle bı sancı çektim ki anlatamam bacaklarım komple sızladı yuruyemeyecek kadar birde gazım oldu az da olsa karnıma sesler girip çıktı garip garip bugün 15. Gün adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor hala korkuyorum ins degerlerim hep yükselir cnm çünkü ilk kanımda 58 sonra 85 olmuş artmıştı adet günüme var daha hani o yüzden adet günümü mu baz alcam yoksa iğneyi mi hala orasinda karisigim ama rabbim herkese nasip etsin inşallah içindedir bana güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzum herkese sanada nasıp etsin inşallah rabbimİğnenin etkisi değildir canım buna eminim. İnşallah değerin sağlıklı bir şekilde yükselirAllah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Test yap cnm ben bugün kan değerim 308 oldu 2 günde 4 katına çıkmış kuzum rabbim herkese nasip etsinBenim dün akşam peçeteye gelen pembe lekem vardı bu sabah kahverengi akıntım oldu bugün 13 günüm acaba hamile miyim
Maşallah canım test yapmak istemiyorum hiç içimden gelmiyor yarın regl günüm bakalım bekleyip göreceğizTest yap cnm ben bugün kan değerim 308 oldu 2 günde 4 katına çıkmış kuzum rabbim herkese nasip etsin
Sağol canım benm öle yap olmadı benimde yarın regl günüm ama önceden belli oldu bugün baş dönmesi yaşıyorumMaşallah canım test yapmak istemiyorum hiç içimden gelmiyor yarın regl günüm bakalım bekleyip göreceğiz
Mrb cnm senin son durumunu merak ettim birde bende bu ay vurdum ve 9.günüm. Gaz dışında herhangi bir sancım yok. Sende ki sancı ne zamn ve nası oldu onu merak ettmSağol canım benm öle yap olmadı benimde yarın regl günüm ama önceden belli oldu bugün baş dönmesi yaşıyorum
Ben 7 haftalık oldu canm ikizlere hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem doktora ben 12. Güne kadar çok böle belirti yasamadm çünkü iğne etkisi diye düşündüm hep o yüzden ama sonra gaz sancim bacak ağrım ve aşırı iştahım ve su içiyordum 12. 13. Gün canm sağ kasıklarımda önce aşırı ağrı oldu geceleri uyuyamadm 2 gün sonradan sol kasigim ağrıdi günüm geçtikten 4 gün sonra bulantılarım başladı hala devam ediyor suandada iştahsızlık bulantı uyku hali var kuzumMrb cnm senin son durumunu merak ettim birde bende bu ay vurdum ve 9.günüm. Gaz dışında herhangi bir sancım yok. Sende ki sancı ne zamn ve nası oldu onu merak ettm
Hayırlısı ile güzel haberler alırsın inşallah canımMrb cnm senin son durumunu merak ettim birde bende bu ay vurdum ve 9.günüm. Gaz dışında herhangi bir sancım yok. Sende ki sancı ne zamn ve nası oldu onu merak ettm
YaaaaBen 7 haftalık oldu canm ikizlere hamileyim haftaya kalp atışı için gidicem doktora ben 12. Güne kadar çok böle belirti yasamadm çünkü iğne etkisi diye düşündüm hep o yüzden ama sonra gaz sancim bacak ağrım ve aşırı iştahım ve su içiyordum 12. 13. Gün canm sağ kasıklarımda önce aşırı ağrı oldu geceleri uyuyamadm 2 gün sonradan sol kasigim ağrıdi günüm geçtikten 4 gün sonra bulantılarım başladı hala devam ediyor suandada iştahsızlık bulantı uyku hali var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?