• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi ve sonrasındaki aşamalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 22 temmuzda iğne oldum bugün 14.günüm ama acayip bel ağrısı ve sanki aşağıdan rahime doğru iğne sokup çıkarıyorlar gibi sancım oluyor bat 8 ağustos hayırlısı inşallah
Test yapın varsa kesin çıkar 14.gün inşallah vardır 😍😍

Benim doktorum biraz soğuk nevale okadar ayrıntıya girmedi sadece 1 yumurtan oluşmuş bunu değerlendirelim dedi 22 temmuzda iğne oldum 3 gece ilişki önerdi sadece özellikle saat belirtmedi
Aslında fırsat varsa şuan test yapsan çıkar çünkü iğne sonrası 14gün. Adet geliyor senin gelmemiş 😍😍

Ben 22 temmuzda iğne oldum bugün 14.günüm ama acayip bel ağrısı ve sanki aşağıdan rahime doğru iğne sokup çıkarıyorlar gibi sancım oluyor bat 8 ağustos hayırlısı inşallah
Ne güzel 14.güne gelmişsin neden test yapmadın ki 12.günde çıkıyor

Sabah aç karnına test yaptım malesef sonuç negatif bugün 15.gün bat 3 gün sonra ama umutsuzum:KK43:
Sonradan gördüm çok üzgünüm. Adetin gelmeden belli olmaz belki geç döllenmedir. Benimde umudum yok hiç aslında

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın :KK49:
Amin canım Allah' ım tüm isteyen çabalayan herkese nasip etsin anneliği. Bugün çatlatma iğnesinin 8.günü gebelik testi yaptım negatif iğnenin etkisi geçmiş artık.

Back