• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi ve sonrasındaki aşamalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar 1. Sayfadan okumaya başladım. Ama hiç kimse hamile kalamamış :KK43: bende bu ay ilk defa klomen kullanıp ardına çatlama iğnesi olacaktım. Ama burayı okuyunca hevesim kırıldı.
Hayırlı olsun tedavin ilk seferde ikizleri olan bile var umutsuzluğa kapılma hemen

Hayırlı olsun tedavin ilk seferde ikizleri olan bile var umutsuzluğa kapılma hemen
Ahhh canım inşallah pozitifi yakalarız artık. Tekiz tercihimdir, ikiz bakmak çok zor. Küçük kardeşlerim ikiz. Tabii sağlıklı olduktan sonra ikiz de olsa olur. 🙏🧿🤲

kızlar 1. Sayfadan okumaya başladım. Ama hiç kimse hamile kalamamış :KK43: bende bu ay ilk defa klomen kullanıp ardına çatlama iğnesi olacaktım. Ama burayı okuyunca hevesim kırıldı.
Ben kaldım 1 sene önce dış gebelik geçirdim ve 1 sene sonra ilk kez çatlatma iğnesiyle kimyasal kaldım ama kaldım sonuçta 😍

İnsallah mesela bak bu ay aşılama olucam daha adet olmayı bekliyorum 2 gündür göğüs uçlarım açıyor hafif hafif ve kaşık agrısı var hafifte olsa idrara çok cıkıyorum
Aaa göğüs ucu ağrısı varsa bence umutlanmalısın. Kaç gün kaldı adet olmana?

Off o daha zor birşey yok ama tedavi oluyordun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
Tedavi derken, klomen tedavisi ne başlayacam cnm bu ay.başka Doktor klomene gerek yok gayet güzel gelişiyor ve çatlıyor yumurtalıkların demişti, doktor değiştirdim, o da bi sorun göremedim ama bi yumurtalıkları klomenle uyaralım bakalım belki etkisi olur dedi.

Ahhh canım inşallah pozitifi yakalarız artık. Tekiz tercihimdir, ikiz bakmak çok zor. Küçük kardeşlerim ikiz. Tabii sağlıklı olduktan sonra ikiz de olsa olur. 🙏🧿🤲
Rabbim neye uygun görürse artık. Hani 3üzüm bile olsa isyan etmeyeceğim 😊

Back