- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
Amin cnm çok sağol insallahHadi bakalım inşallah cnm güzel haberi senden alırız ilk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm çok sağol insallahHadi bakalım inşallah cnm güzel haberi senden alırız ilk
Bize yazmayı unutma umut olsun bizeAmin cnm çok sağol insallah
Cnm aktifmisin resim karartması yapabilirmısınBize yazmayı unutma umut olsun bize
Resim karartması ne demekCnm aktifmisin resim karartması yapabilirmısın
Çektiğin resmî siyah lastırmak cnm yaptı arkadaşım bu arada benim akıntı başladıResim karartması ne demek
Yok canım bilmiyorum. Akıntın ne renk. Hamilelik akıntısı da olabiliyormuş adet de rengi önemli sanırım. Hadi hayırlısıÇektiğin resmî siyah lastırmak cnm yaptı arkadaşım bu arada benim akıntı başladı
Şeffaf cnm bence değilim ya ümidim yok benimYok canım bilmiyorum. Akıntın ne renk. Hamilelik akıntısı da olabiliyormuş adet de rengi önemli sanırım. Hadi hayırlısı
Doktor iyi dediyse öyledir benceEki Görüntüle 2675448 hanımlar bu benim hormon testi sonucum ultrosonda polikistik over olduğumu söyledi doktorum bana sonra hormon tahlili verdim sonucum bu klomen bitirdim Bi gutu günde iki tane. Bide Matofin verdi gece 1 tane içiyorum sonuctan anlayan varsa söyleyebilir mi doktorum beklediğimden iyi geldi sonuç dedi ama anlayan varsa yazabilir mi
Acaba sonuç nasılDoktor iyi dediyse öyledir bence
Ayy canım nasıl okuduysam yazdığını doktor iyi dedi gibi okudum umarım iyi haberler alırsın canımAcaba sonuç nasıl
İnşaAllah canım bu ay adet olmazsam 5 Eylül de gidicem kontrole olursamda 2.günüAyy canım nasıl okuduysam yazdığını doktor iyi dedi gibi okudum umarım iyi haberler alırsın canım
Derya durumun nedir? Var mı güzel haber.Şeffaf cnm bence değilim ya ümidim yok benim
Testler beni hüsrana uğrattı ben 2 gün önce aşılama oldum simdi sürekli yatıyorumDerya durumun nedir? Var mı güzel haber.