• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi ve sonrasındaki aşamalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• A3F1436F-C996-4B38-A066-0D1A01E48C71.jpeg
    A3F1436F-C996-4B38-A066-0D1A01E48C71.jpeg
    106,6 KB · Görüntüleme: 68
Kuzum bu test pozitif ama ilk 5 10 dk da cıkan sonuç önemli diye biliyorum. İnan ben 2 senedir pozitif görmediğim için yanlış yorumlayabilirim .. o_O

Kizlar Bugün catlama ignenin 17. Günü ve hala adet olmadim. 29. Haziran da vuruldum. 30 haziranda yumurtlama oldu. Dün erken gebelik testi yaptim negatif di bembeyaz. Cok korkuyorum acaba neden adetim gecikti.

Benim çatlatma +klomen 20 gün ve dupbaston kullanıyorum adetim de geçti 2 gün doktora gittim kan verdirdi bana 🤦🏽‍♀️ 4 gün önce beta negatifti erken yapmıssın dedi bana bugün test yaptırdı bakalım 2 gibi cıkıcak

Benim çatlatma +klomen 20 gün ve dupbaston kullanıyorum adetim de geçti 2 gün doktora gittim kan verdirdi bana 🤦🏽‍♀️ 4 gün önce beta negatifti erken yapmıssın dedi bana bugün test yaptırdı bakalım 2 gibi cıkıcak
Çıktımı sonuçların canım

Malesef büyğkihtimal insallah aşılamayla tutar 3 aydın hem coraspirin hem folikasit kullanıyorum
Büyük ihtimal dediğine göre pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırmadın sanırım onları mutlaka yaptırmalısın çıkan sonuca göre iğne dozu verilir Allah korusun kafadan bi doz ile yine sonuç hüsran olabilir

Kan pıhtılasması olduğu icin ilaçla başladım açıkçası doktor bi daha kimyasal geçirirsen yapıcam dedi insallah yaşamam bi daha 🤲🏽😔

Back