• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi ve sonrasındaki aşamalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar bende igne oldum 6. Gun silik cizgi vardi 9. Gun tekrar yaptim yine silik cizgi var bugun ise 11. Gun ve yaptim teste artik silik cizgi dahi yok kimyasal hamilelik gecirdim veya ilactan çıkıyordu bu igmeyi yapanlar mutlaka 14 gun beklesin cunku idrar testleri bosuna umutlandiriyor. Regl henuz olmadim gecikirsem kan verecegim 15. Gunu
Ben 12.gün gittim ultrasonla baktı yumurtların çatlamış dedi 30günde bir adet oluyorum normalde bugünle 11 gün geçdi dün kan verdim sonuç 0 sizce neden bu kadar geçikir ki kist oluşabilir mi doktor var doktorcuk var umursamıyorlarki insanları dün gittim sıra aldım yarın sabah erken gel dediler gittim amaliyata gitmiş en azından nie geçiktigini ögrenmek isterdim

Ben 12.gün gittim ultrasonla baktı yumurtların çatlamış dedi 30günde bir adet oluyorum normalde bugünle 11 gün geçdi dün kan verdim sonuç 0 sizce neden bu kadar geçikir ki kist oluşabilir mi doktor var doktorcuk var umursamıyorlarki insanları dün gittim sıra aldım yarın sabah erken gel dediler gittim amaliyata gitmiş en azından nie geçiktigini ögrenmek isterdim
eğer yumurtalarınız çatladı ise kist oluşmaz. Benim bu at bir yumurtam çatlamadığı için kiste dönüştü ancak reglim gecikmedi tam zamanında geldi. Bence endişe etmeyin stres kaynaklı gecikme olabilir

eğer yumurtalarınız çatladı ise kist oluşmaz. Benim bu at bir yumurtam çatlamadığı için kiste dönüştü ancak reglim gecikmedi tam zamanında geldi. Bence endişe etmeyin stres kaynaklı gecikme olabilir
Tesekkürler 🙏

Kızlar merhaba öncelikle Allah hiç birimize evlat acısı çektirmesin kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏽
benim çatlatma iğnesinde 10 günüm ve idrar testim böyle çıktı dün hastaneye gittim astım icin test yaptırırken kan verdim 2,8 çıktı yani 9 cu günde böyle çıktı sizde bugün çıkan bu silik çizgi ümitlendirmeli mi beni 😔

7190EDF1-A106-46D7-B82C-43EE8A56E8B5.jpeg
ayağa kalktığımda yani ayakta durduğumda sürekli adet olucakmısım gibi karın altımda sancı var bugün karnımda sisti gaz sanırım varmı basına böyle bisey gelen

Eklentiler

• 90081669-6AC2-40C3-8E9A-9FB45EA11DE5.jpeg
    90081669-6AC2-40C3-8E9A-9FB45EA11DE5.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 144
Kızlar merhaba öncelikle Allah hiç birimize evlat acısı çektirmesin kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏽
benim çatlatma iğnesinde 10 günüm ve idrar testim böyle çıktı dün hastaneye gittim astım icin test yaptırırken kan verdim 2,8 çıktı yani 9 cu günde böyle çıktı sizde bugün çıkan bu silik çizgi ümitlendirmeli mi beni 😔
bu konu hakkında bilgim yok ancak birin üzerinde olması bana da acaba dedirtti ama yine de gün aşırı tekrar kan testi yatırırsanız ve değer ikiye katlıyorsa kesin deriz inşallah güzel sonuçlara

bu konu hakkında bilgim yok ancak birin üzerinde olması bana da acaba dedirtti ama yine de gün aşırı tekrar kan testi yatırırsanız ve değer ikiye katlıyorsa kesin deriz inşallah güzel sonuçlara
Yarın gidicem tekrar kan vericemm insallah bu sefer olmustur ben 5 tane evladımı kucağıma alamadan kaybettim

Yarın gidicem tekrar kan vericemm insallah bu sefer olmustur ben 5 tane evladımı kucağıma alamadan kaybettim
inşallah Rabbim gönlüne göre versin ben 7 kere hamile kaldım hemde kendiliğimden ancak bir yaşayan evladım var birini 27 haftalık erken doğumla kaybettim diğer beşi ise erken haftalarda düştü... Şimdi ise hamile kalamıyorum. Ama Rabbim bir yoluna koymuştur hayırlısı olsun...

inşallah Rabbim gönlüne göre versin ben 7 kere hamile kaldım hemde kendiliğimden ancak bir yaşayan evladım var birini 27 haftalık erken doğumla kaybettim diğer beşi ise erken haftalarda düştü... Şimdi ise hamile kalamıyorum. Ama Rabbim bir yoluna koymuştur hayırlısı olsun...
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm ben bi kere yaşasam yeter Rabbım 2 ci vermese DE olur

Merhaba hanımlar bende 2 yıllık evliyim korunmuyoruz hiç bir sıkıntımda yok ama bir türlü hamilelik olmuyor diye doktora gittim haziran ayında 5 günlük klomen tedavisi gördüm 19 cm bir yumurtam oluşmuş temmuz ayında cumartesi yani dün ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu doktorum ama gece 2 gibi uyandım lavaboya gittiğimde yoğun kahverengi akıntım olmuştu baya regl gibi hemde ama kanama değil sizlerdede başına böyle bi şey gelen varmı acaba çok tedirgin oldum foruma baktım ama böyle bir şikayeti olanı göremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim 😢

Merhaba hanımlar bende 2 yıllık evliyim korunmuyoruz hiç bir sıkıntımda yok ama bir türlü hamilelik olmuyor diye doktora gittim haziran ayında 5 günlük klomen tedavisi gördüm 19 cm bir yumurtam oluşmuş temmuz ayında cumartesi yani dün ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu doktorum ama gece 2 gibi uyandım lavaboya gittiğimde yoğun kahverengi akıntım olmuştu baya regl gibi hemde ama kanama değil sizlerdede başına böyle bi şey gelen varmı acaba çok tedirgin oldum foruma baktım ama böyle bir şikayeti olanı göremedim yardımcı olabilirseniz sevinirim 😢
Bu Arada hayıt suyu kullanıyorum acaba bu yapmış olabilirmi 😥

Merhaba, uzun suredir sizleri takip ediyordum, catlatma ignesiyle ilgili tum konulari okuyordum :) size yazabilmek icin uye oldum..

Kendi catlatma ignesi seruvenimden bahsedip, bu durumu yasayanlara sormak istediklerim var.

Ben bazi testler dolayisiyla Dr a gittimde tam yumurtlama gunlerimdi, dr hamile kalmak için igne mi kullaniyorsun 2 tane kocaman iyi yumurtalarin var bugun hemen catlatma ignesi vuralim dedi, yanina da progestan verdi.
Ve ben sonrasin da aceleci tavirlarimla gittim 5. Gun test yaptim bayagi bi kırmızıydı cift cizgi.
Tabii ignenin etkisidir dedim umursamadim.
7. Gun kan verdim beta hcg 11.30 cikti. Bir kac saglikci tanidiklarimi sordum hamilesin dediler ama ben yinede pek inanamadim cunku bu durumu yasayip bthcgsi once yukselip sonra dusenler oldugunu okudugum icin inanamadim..
Sonrasinda 9. Gun idrar testi yaptim yine, aceleci ben :)
Hayalet cizgi denilen cok incelendiginde gorulen 2. Cizgim cikti.
Dedim herhalde testtendir. 10. Gun tekrar yaptim ikinci cozgi silik gorundu ama bariz gozukuyordu.
Sonra etrafimda catlatma ignesi olanlara sordum ( onlarin catlatma ignesi tutmamisti) bana " bizim 6. Gunden itibaren hep tek cizgi cikti dediler.
Bende umutlandım 10. Gun bile silik cikiyorsa belki vardir bir seyler diye.
Sizce hamile miyimdir? Yardimci olabilir misiniz? Bu durumda olanlar var mi? 10m gunde yaniltir mi?
Bende doktora gıttım doktor yumurtalarımda kirs oldunu ve catlama bu yuzden olmadıgını soyledı bende korkuorum sımdı ıgne yapalım falan dedı fıyatı bazısı ıkıbın 3 bın dıo ıgnenın ya cok uzgunum napıcam yardım edın.

Bende doktora gıttım doktor yumurtalarımda kirs oldunu ve catlama bu yuzden olmadıgını soyledı bende korkuorum sımdı ıgne yapalım falan dedı fıyatı bazısı ıkıbın 3 bın dıo ıgnenın ya cok uzgunum napıcam yardım edın.
Catlatma ignesi 150 tl den fazla degil baska hastanelere sorun derim aşılama ignesinden bahsediosaniz o 2000 tl buluyor. Sizdeki problem bendede var. Ama asilama henuz olmadım normal catlatma ignesi oldum sadece bekliyoruz simdilik

Catlatma ignesi 150 tl den fazla degil baska hastanelere sorun derim aşılama ignesinden bahsediosaniz o 2000 tl buluyor. Sizdeki problem bendede var. Ama asilama henuz olmadım normal catlatma ignesi oldum sadece bekliyoruz simdilik
Benım yumurtalarımda catlama yok hormon testı ıstedı doktor sonra ıgne ile deneriz catlatmayı olmazsa eşinden siperm alırız enjektorle sana asılarız dedı bende kısırmıyım dıe dusundım😔

Merhaba, benimde 10. günde böyle silikti ama 11. günümdeyim hiç görünmüyor çizgi sizin gibi bende adet olacaakmışım gibi ağrı çekiyorum acaba ne durumdasınız ?

Merhaba, benimde 10. günde böyle silikti ama 11. günümdeyim hiç görünmüyor çizgi sizin gibi bende adet olacaakmışım gibi ağrı çekiyorum acaba ne durumdasınız ?
Valla bende şimdi test yaptım yarın kan testine gidicem açıkçası belim 2 gündür çok ağrıyor ve agız kurulugum başladı zaten sancıları sormayın devam ediyor bu arada teste bisey görüyormusunuz ?

Eklentiler

• 08DBCA18-9613-42F0-91EA-08903E4A5F44.jpeg
    08DBCA18-9613-42F0-91EA-08903E4A5F44.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 142
  • 45CEEE20-01B4-4C02-A0DC-5F3B4208B834.jpeg
    45CEEE20-01B4-4C02-A0DC-5F3B4208B834.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 139
Valla bende şimdi test yaptım yarın kan testine gidicem açıkçası belim 2 gündür çok ağrıyor ve agız kurulugum başladı zaten sancıları sormayın devam ediyor bu arada teste bisey görüyormusunuz ?
İlk fotoda görünüyor sanki ama tabi siz daha net görebiliyosunuzdur. Kaçıncı gününüz bugün benm 12 ve sizinki gibi belirtilerim ve gebelik testindeki gölgem :KK17:

Back