Merhaba, uzun suredir sizleri takip ediyordum, catlatma ignesiyle ilgili tum konulari okuyordum :) size yazabilmek icin uye oldum..
Kendi catlatma ignesi seruvenimden bahsedip, bu durumu yasayanlara sormak istediklerim var.
Ben bazi testler dolayisiyla Dr a gittimde tam yumurtlama gunlerimdi, dr hamile kalmak için igne mi kullaniyorsun 2 tane kocaman iyi yumurtalarin var bugun hemen catlatma ignesi vuralim dedi, yanina da progestan verdi.
Ve ben sonrasin da aceleci tavirlarimla gittim 5. Gun test yaptim bayagi bi kırmızıydı cift cizgi.
Tabii ignenin etkisidir dedim umursamadim.
7. Gun kan verdim beta hcg 11.30 cikti. Bir kac saglikci tanidiklarimi sordum hamilesin dediler ama ben yinede pek inanamadim cunku bu durumu yasayip bthcgsi once yukselip sonra dusenler oldugunu okudugum icin inanamadim..
Sonrasinda 9. Gun idrar testi yaptim yine, aceleci ben :)
Hayalet cizgi denilen cok incelendiginde gorulen 2. Cizgim cikti.
Dedim herhalde testtendir. 10. Gun tekrar yaptim ikinci cozgi silik gorundu ama bariz gozukuyordu.
Sonra etrafimda catlatma ignesi olanlara sordum ( onlarin catlatma ignesi tutmamisti) bana " bizim 6. Gunden itibaren hep tek cizgi cikti dediler.
Bende umutlandım 10. Gun bile silik cikiyorsa belki vardir bir seyler diye.
Sizce hamile miyimdir? Yardimci olabilir misiniz? Bu durumda olanlar var mi? 10m gunde yaniltir mi?