• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi ve sonrasındaki aşamalar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çatlatma ignesinin 12. Günü bugün test yaptım negatif .
4.gunden 11. Güne kadar pozitifti 11. Gün silik ince bir çizgi vardı bugün bişey yok sanırım negatif yarın 13. Günüm kan vericem varsa illa ki çıkar
Sonuç nedir seninle ayni durumdayim ve cok heves etmistim silik cizgiler gorunce aynen benimde 10 gune kadar pozitifti 11. Gun negatif 15 gunun dolmasını bekliyorum kan vermek icin belim inanilmaz agriyor.kasiklarimda

Sonuç nedir seninle ayni durumdayim ve cok heves etmistim silik cizgiler gorunce aynen benimde 10 gune kadar pozitifti 11. Gun negatif 15 gunun dolmasını bekliyorum kan vermek icin belim inanilmaz agriyor.kasiklarimda

Yarın 15. Günüm adette olmadım hala 17-19-20. Gunune kadar olurum heralde

Bende bugün 14. Gündü test yaptım negatif 🥺 dün kan verdim henüz çıkmadı kan sonucum 13.gun kan verdim ama umudum kalmadı artık negatif çıkınca
Bazen idrarda 8 haftaya kadar cikmayabiliyormus yiNe de kan sonucunu bekleyip benide haberdar ederseniz mutlu olurum ins hayirlisiyla evlatlarimiz olacak inancimizi kaybetmeyelim. Sizde bel agrisi oldumu

Yarın 15. Günüm adette olmadım hala 17-19-20. Gunune kadar olurum heralde
Ablamin 17 gunu belli olmustu ev tipi teste kimyasal gebelik gecirdiysek ikimizde.regl gecikebilir artık beklicez bende sonucu ogrenir.ogrenmez bilgilendiricem ama bendede umut yok bu ay

Bazen idrarda 8 haftaya kadar cikmayabiliyormus yiNe de kan sonucunu bekleyip benide haberdar ederseniz mutlu olurum ins hayirlisiyla evlatlarimiz olacak inancimizi kaybetmeyelim. Sizde bel agrisi oldumu

Bende ara ara kasık ağrısı oldu tam adet olcam şimdi kesin dedim olmadım aynı adet gibi çünkü. Bugün hiç ağrım yoktu bende polikistik over var adetlerim oldum olası düzensiz gonal f iğne ile yumurta büyütmeyi denedik günlük 50 ml kullandım ilk denemem diye üç yumurta oluştu 9-10-11 mm de kaldı doktor yinede çatlatma iğnesi yapalım geç büyür belki dedi belkilerle bu ay da geçti yani anlayacagin. Evet canım bir gün bize de Rabbim nasip edecek inşallah 🥰 haber veririm kan sonucumu öğrenince seninde bebiş vardır inşallah sende haber ver 🥰

Ablamin 17 gunu belli olmustu ev tipi teste kimyasal gebelik gecirdiysek ikimizde.regl gecikebilir artık beklicez bende sonucu ogrenir.ogrenmez bilgilendiricem ama bendede umut yok bu ay

Bende de umut yok bu ay yumurtam küçüktü zaten . Arkadaşımın da 19. Gün geldi adeti kimyasal oldu bana da dedi kan ver mutlaka gecikme devam ederse diye

Genelde.ilk ignede hemen tutmayabiliyormus canini skma bende tek yumurta vardi ilacsiz 25 mm baya da buyumustu belki bu ay klomen verip yumurta.cogaltirip oyle dener veya ikinci bi care iki uc.sefer daha tutmaz ise igneyle aşılama olur. Benim yumurta çatlamio kist oluyormus

Genelde.ilk ignede hemen tutmayabiliyormus canini skma bende tek yumurta vardi ilacsiz 25 mm baya da buyumustu belki bu ay klomen verip yumurta.cogaltirip oyle dener veya ikinci bi care iki uc.sefer daha tutmaz ise igneyle aşılama olur. Benim yumurta çatlamio kist oluyormus

İğneye rağmen mi catlamiyo ? Evet canım bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'ın takdiri 🥰

İğneye rağmen mi catlamiyo ? Evet canım bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'ın takdiri 🥰
Igneyle catlamis ama kimyasal gebelik gecirmisim yani once.pozitif sonra negatif hcg yuksek yavas yavas duserek sonlaniyor bu sabah ta regl gordum. Bir sonraki aya kaldi umutlar

Bende bugün 14. Gündü test yaptım negatif 🥺 dün kan verdim henüz çıkmadı kan sonucum 13.gun kan verdim ama umudum kalmadı artık negatif çıkınca
Ben de letu kullanıcam adet oldum 3. Günü başlamam lazım ama bugün 2. Günüm çok az kanamam var sizce ne yapmalıyım yarını 3. GÜn sayıp ilaca başlamalıyi mıyım

Ben de letu kullanıcam adet oldum 3. Günü başlamam lazım ama bugün 2. Günüm çok az kanamam var sizce ne yapmalıyım yarını 3. GÜn sayıp ilaca başlamalıyi mıyım

Siz üçüncü günü başlayın doktorunuz kacinci gün dediyse ona uyun

Tamamdır dün kanamam oldu bugün 2 yarın başlıyorum hepimizi rabbim hayırla sonuclandırsın inşallah😍

Kızlar merhaba bende 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün 8 ci günüm ama çok fazla kaşık agrım var adet olucam gibi ümitlensem mi acaba 🙈

Şuan iğnenin etkisi ile pozitifi görmüşsünüzdür ancak evde ki yapılan testlerde 14 günde çıkıyor. İnşallah güzel haberler alırsınız :KK200::KK200:

Back