- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
Bak cnm dün geceki testim sabaha kadar bekleyince nolduBenim bugün 16 günüm cnm
Bak cnm dün geceki testim sabaha kadar bekleyince noldu
kan testi yaptınız mı ?Kızlar bakarmışsınız lütfen gölge görünüyor sanki amaemin olamadım
Yaptırdım O gün idrar testi yaptırdığım da negatif çıktı testler beni yanılttı ve bugün çatlatma ignesinin 19 günü adet olmadımkan testi yaptınız mı ?
Çıktımı sonuçların canımBenim çatlatma +klomen 20 gün ve dupbaston kullanıyorum adetim de geçti 2 gün doktora gittim kan verdirdi bana4 gün önce beta negatifti erken yapmıssın dedi bana bugün test yaptırdı bakalım 2 gibi cıkıcak
Sonuç 1.2 cıkmıs negatif yaniÇıktımı sonuçların canım
Pkon var mı kaç yıldır deniyorsunSonuç 1.2 cıkmıs negatif yani
Cnm 5 düsük yaptım 1 dış gebelik geçen sene dış gebelik oldum sonra kimyasal oldu daha olmadı bebek 3 senelik evliyimPkon var mı kaç yıldır deniyorsun
Sendede pıhtılaşma mı var beş düşük olmuşCnm 5 düsük yaptım 1 dış gebelik geçen sene dış gebelik oldum sonra kimyasal oldu daha olmadı bebek 3 senelik evliyim
Malesef büyğkihtimal insallah aşılamayla tutar 3 aydın hem coraspirin hem folikasit kullanıyorumSendede pıhtılaşma mı var beş düşük olmuş
Büyük ihtimal dediğine göre pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırmadın sanırım onları mutlaka yaptırmalısın çıkan sonuca göre iğne dozu verilir Allah korusun kafadan bi doz ile yine sonuç hüsran olabilirMalesef büyğkihtimal insallah aşılamayla tutar 3 aydın hem coraspirin hem folikasit kullanıyorum
Çatlatma iğnesinin sizde ne gibi belirtileri oldu acabaKan pıhtılasması olduğu icin ilaçla başladım açıkçası doktor bi daha kimyasal geçirirsen yapıcam dedi insallah yaşamam bi daha
Göğüsler de sızlama gaz oldu cnmÇatlatma iğnesinin sizde ne gibi belirtileri oldu acaba
Aynı belirtiler bende de var bel ağrısı da tabiki demek ki hepsi iğnenin etkisiymişGöğüsler de sızlama gaz oldu cnm
Ben 22 temmuzda iğne oldum bugün 14.günüm ama acayip bel ağrısı ve sanki aşağıdan rahime doğru iğne sokup çıkarıyorlar gibi sancım oluyor bat 8 ağustos hayırlısı inşallahÇatlatma iğnesinin sizde ne gibi belirtileri oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?