Sonuç nedir seninle ayni durumdayim ve cok heves etmistim silik cizgiler gorunce aynen benimde 10 gune kadar pozitifti 11. Gun negatif 15 gunun dolmasını bekliyorum kan vermek icin belim inanilmaz agriyor.kasiklarimdaBenim çatlatma ignesinin 12. Günü bugün test yaptım negatif .
4.gunden 11. Güne kadar pozitifti 11. Gün silik ince bir çizgi vardı bugün bişey yok sanırım negatif yarın 13. Günüm kan vericem varsa illa ki çıkar
Sonuç nedir seninle ayni durumdayim ve cok heves etmistim silik cizgiler gorunce aynen benimde 10 gune kadar pozitifti 11. Gun negatif 15 gunun dolmasını bekliyorum kan vermek icin belim inanilmaz agriyor.kasiklarimda
Bazen idrarda 8 haftaya kadar cikmayabiliyormus yiNe de kan sonucunu bekleyip benide haberdar ederseniz mutlu olurum ins hayirlisiyla evlatlarimiz olacak inancimizi kaybetmeyelim. Sizde bel agrisi oldumuBende bugün 14. Gündü test yaptım negatifdün kan verdim henüz çıkmadı kan sonucum 13.gun kan verdim ama umudum kalmadı artık negatif çıkınca
Ablamin 17 gunu belli olmustu ev tipi teste kimyasal gebelik gecirdiysek ikimizde.regl gecikebilir artık beklicez bende sonucu ogrenir.ogrenmez bilgilendiricem ama bendede umut yok bu ayYarın 15. Günüm adette olmadım hala 17-19-20. Gunune kadar olurum heralde
Bazen idrarda 8 haftaya kadar cikmayabiliyormus yiNe de kan sonucunu bekleyip benide haberdar ederseniz mutlu olurum ins hayirlisiyla evlatlarimiz olacak inancimizi kaybetmeyelim. Sizde bel agrisi oldumu
Ablamin 17 gunu belli olmustu ev tipi teste kimyasal gebelik gecirdiysek ikimizde.regl gecikebilir artık beklicez bende sonucu ogrenir.ogrenmez bilgilendiricem ama bendede umut yok bu ay
Genelde.ilk ignede hemen tutmayabiliyormus canini skma bende tek yumurta vardi ilacsiz 25 mm baya da buyumustu belki bu ay klomen verip yumurta.cogaltirip oyle dener veya ikinci bi care iki uc.sefer daha tutmaz ise igneyle aşılama olur. Benim yumurta çatlamio kist oluyormus
Igneyle catlamis ama kimyasal gebelik gecirmisim yani once.pozitif sonra negatif hcg yuksek yavas yavas duserek sonlaniyor bu sabah ta regl gordum. Bir sonraki aya kaldi umutlarİğneye rağmen mi catlamiyo ? Evet canım bakalım biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'ın takdiri
Igneyle catlamis ama kimyasal gebelik gecirmisim yani once.pozitif sonra negatif hcg yuksek yavas yavas duserek sonlaniyor bu sabah ta regl gordum. Bir sonraki aya kaldi umutlar
Ben de letu kullanıcam adet oldum 3. Günü başlamam lazım ama bugün 2. Günüm çok az kanamam var sizce ne yapmalıyım yarını 3. GÜn sayıp ilaca başlamalıyi mıyımBende bugün 14. Gündü test yaptım negatifdün kan verdim henüz çıkmadı kan sonucum 13.gun kan verdim ama umudum kalmadı artık negatif çıkınca
mutlaka ilaca başlamalısınız. Adet miktarını önemsemeyin.Dualeım sizinle siz de bana edin lütfen
Ben de letu kullanıcam adet oldum 3. Günü başlamam lazım ama bugün 2. Günüm çok az kanamam var sizce ne yapmalıyım yarını 3. GÜn sayıp ilaca başlamalıyi mıyım
inşallah az kalmış 6 gün sonra belli olurKızlar merhaba bende 2 kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün 8 ci günüm ama çok fazla kaşık agrım var adet olucam gibi ümitlensem mi acaba
Kacinci gun idrarda cikar acaba ?inşallah az kalmış 6 gün sonra belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?