İNŞALLAH BEBİŞİN SANA HIZLICA GELİR CANIM..RAHİM FİLMİ CEKTİRDİN MI?yumurta takiibi dahaöncelerde yaptırmıştı zamanınd aistenilen büyüklüklerde oluyordu ama gebelik olmadı. Aşılama için henüz yumurta takibi başlamadı ayın 27 sinde regl olucam. o günlerde gideceğim psikolojik olarak şimdiden hazırlıyorum kendimi
amin inş.İNŞALLAH BEBİŞİN SANA HIZLICA GELİR CANIM..RAHİM FİLMİ CEKTİRDİN MI?
Aminnn insallah canimALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN CANIM İNŞALLAH CNM
KACINCI GÜNÜ CANM İĞNENİN?Aminnn insallah canim
İkinci ya da üçüncü günü git bari canım, o zaman daha iyi oluyormuş, hazırla tabi ya psikoloji önemliyumurta takiibi dahaöncelerde yaptırmıştı zamanınd aistenilen büyüklüklerde oluyordu ama gebelik olmadı. Aşılama için henüz yumurta takibi başlamadı ayın 27 sinde regl olucam. o günlerde gideceğim psikolojik olarak şimdiden hazırlıyorum kendimi
HADİ YA CANIM BELKI YERLESME KANAMASIDIR..YENI MI HASTALANDIN?
Yaa üzüldüm canım, benim de 12 gün oldu iğne olalı, test yapmayayım bekleyeyim o zaman
hadi ya canım ınsallah otekı aya mutlaka olmus olur goguslerınde hasaıyet kasık da batmaların varmıydı?bugün 3.günüm canım öyle az değilki birde kan testinde negatif çıktı
BENIM DOKTORUM 12 GUN BEKLIYCEKSIN 13.GUNU YAPICAKSIN TESTI DEMISTI CNMdoktorlar en fazla etkisi 8 gün sürer diyor ama bilmiyorum yani ben 2 3 doktora sordum 11. günde iğne hormonu kalmaz demişler di ona güvenerek hamileyim diye gezdim değilmişim
Pazar gunu vuruldum o hunu sayarsak 4 gunum. Canim seninKACINCI GÜNÜ CANM İĞNENİN?
AminnBende dün yaptım iğneyi. Bugün geceden itibaren gün aşırı ilişki önerdi doktorum. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
İşte bende haftaya rahim filmi cekilicemAllah hayırlısını versin. Ben ekimden beri 6 kez klomen ve iğne kullandım ama nasip olmadı rahim filmi de çekildim herşey normal. Kısmette yokmuş
Allah kolaylık versin canım. İnsalah sorun çıkmazİşte bende haftaya rahim filmi cekilicem
İnşallah cnmAllah kolaylık versin canım. İnsalah sorun çıkmaz
hadi ya canım ınsallah otekı aya mutlaka olmus olur goguslerınde hasaıyet kasık da batmaların varmıydı?
BENIM 8.GUNU CANIMM CIKAR MI ACABA TEST YAPSAM?Pazar gunu vuruldum o hunu sayarsak 4 gunum. Canim senin
BENIM HALADAHA CATLAMAYAN BIRKAC YUMURTAMVAR CANIM ONLAR AGRI YAPIYOR GALIBA BENDE BIRDE SOL KASIGIMA IGNE BATMALARI OLUYOR.CATLAYAN BIRKACTANE OLMUS BENDEhassasiyet vardı canım ama batma olmadı hiç bende hipofiz adenomum muhtemelen göğüs hassasiyeti sebebi ona buldum