Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İNŞALLAH BEBİŞİN SANA HIZLICA GELİR CANIM..RAHİM FİLMİ CEKTİRDİN MI?

İNŞALLAH BEBİŞİN SANA HIZLICA GELİR CANIM..RAHİM FİLMİ CEKTİRDİN MI?
amin inş.
Rahim filmi prosedürde varmış ilk onu yapmak lazımmış ama dr dum ilk gebeliğimin normal yoldan olduğunu doğumumda normal olduğu için atlayabiliriz dedi. Bir defa deneyelim zaman kaybetmeyelim dedi baktık gebelik olmazsa rahim filmi çekeriz dedi

İkinci ya da üçüncü günü git bari canım, o zaman daha iyi oluyormuş, hazırla tabi ya psikoloji önemli

Yaa üzüldüm canım, benim de 12 gün oldu iğne olalı, test yapmayayım bekleyeyim o zaman

doktorlar en fazla etkisi 8 gün sürer diyor ama bilmiyorum yani ben 2 3 doktora sordum 11. günde iğne hormonu kalmaz demişler di ona güvenerek hamileyim diye gezdim değilmişim

KIZLARRRR,BENIM ATESIM IKI UC GUNDEN BERI OLMASI GEREKENDEN DUSUK CIKUOR 35,6 OLARAK NEDEN BOYLE INTERNETTE YUMURTA BUYURKEN BOYLE OLUR YAZIYOR AMA BENIM CATLATMA IGNESININ 6.GUNU BUGUN

Kızlar ben de cuma günü iğne vurundum, bugün 5. günüm:) bat 28 ağutos ama kafam allak bullak bu seferde olmazsa die. bende polip varmış onu aldırıcam bi de öyle deniycem bi dahaki ay.

hassasiyet vardı canım ama batma olmadı hiç bende hipofiz adenomum muhtemelen göğüs hassasiyeti sebebi ona buldum
BENIM HALADAHA CATLAMAYAN BIRKAC YUMURTAMVAR CANIM ONLAR AGRI YAPIYOR GALIBA BENDE BIRDE SOL KASIGIMA IGNE BATMALARI OLUYOR.CATLAYAN BIRKACTANE OLMUS BENDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…