Setacım, iğneden sonra 12. Günüm cesaret demiyorum, negatif görürsem diye çok korkuyorumBENIM 8.GUNU CANIMM CIKAR MI ACABA TEST YAPSAM?
bana doktorum 12.gunden ıtıbaren yapabılrısın dedı canım bence cesaretını topla ıcımden bır ses hamılesın dıyor senın ıcın,bence yap ablacım..senın akıntında geldı sonuctaSetacım, iğneden sonra 12. Günüm cesaret demiyorum, negatif görürsem diye çok korkuyorum
Ayy inşallah kuzu, sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz, bugün testi alalım da yarın sabah yapayım bari, Allah dualarımızı kabul etmiştir inşallahbana doktorum 12.gunden ıtıbaren yapabılrısın dedı canım bence cesaretını topla ıcımden bır ses hamılesın dıyor senın ıcın,bence yap canım.
İnşallah olumlu sonuç alırsın canım bizimle de paylaş olur mu?Ayy inşallah kuzu, sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz, bugün testi alalım da yarın sabah yapayım bari, Allah dualarımızı kabul etmiştir inşallah
Ayy inşallah kuzu, sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz, bugün testi alalım da yarın sabah yapayım bari, Allah dualarımızı kabul etmiştir inşallah
nasıl sancıların var abla?bir de sende ıkı adım yer yuruyunce yorgunluk oluyor muydu?ben cok yoruluyoruumTabi fıstıklar haber veririm ama adet agrım başladı sanki ayy inşallah hasta olmam ya
Biraz daha bekle canim ben gecen seferde 11 test yaptim negatiftiBENIM 8.GUNU CANIMM CIKAR MI ACABA TEST YAPSAM?
canım,benım catlatma ıgnesınden sonra 8.gnum fakat cok asırı yorulmam var rampa yada merdıven cıkınca gogsum daralıyor nefes darlıgı oluor ıkı gogsumun arası acıyor normal mı bu?peki 11 gunden sonra pozıtıf oldu mu sende?Biraz daha bekle canim ben gecen seferde 11 test yaptim negatifti
Hicbir fikrim yok canım ama yumurta çatlama sinin ardından uzun bir süreç var gebe olsan bile bunu bilmek şuan imkansızhiç bileniniz yok mu kızlar?
Canım benim de 6. günüm ama hiç öyle bi şikayetim olmadı. Bi doktoruna sor istersen.kızlarr,acıl bır bakın benım catlatma ıgnesınden sonra 8.gnum fakat cok asırı yorulmam var rampa yada merdıven cıkınca gogsum daralıyor nefes darlıgı oluor ıkı gogsumun arası acıyor normal mı bu?
Tatlım ben astım hastasıyım her zaman öyleyim yani, ilaçla ilgili mi senin durumun bilemiyorumhiç bileniniz yok mu kızlar?
Hayir canim hic pozitifi gormedim ben hic bilmiyorum ki canim bi test yap istersencanım,benım catlatma ıgnesınden sonra 8.gnum fakat cok asırı yorulmam var rampa yada merdıven cıkınca gogsum daralıyor nefes darlıgı oluor ıkı gogsumun arası acıyor normal mı bu?peki 11 gunden sonra pozıtıf oldu mu sende?
testi yaptım canım testın referans degerı 0-1 dı benım 1,73 cok yuksek cıkmısHayir canim hic pozitifi gormedim ben hic bilmiyorum ki canim bi test yap istersen