Benim femara ıle hıc olusmamıstı canım,iğneye vücudum cok guzel cevap verdi yumurtalarım büyüdü.Hayir femera kullandim canim
17. Gunde adet oldum 2 kere klomen kullandm 2sindede basarisiz oldu şimdi rahim filmi cekilicemHanımlar iğne sonrası kaç günde adet oldunuz?
Benimde femarayla sadece bir tane olustu. Canim o ilacsizda olusmustu cok karisik isler yaBenim femara ıle hıc olusmamıstı canım,iğneye vücudum cok guzel cevap verdi yumurtalarım büyüdü.
Belirti gösteriyor mu bilmiyorum ultrason muayenesinde görünüyor bildiğim kadarıylaBen doktoruma sorduğum da kistte dönüşür mü diye artık dönüşmez demisti sende kistin belirtileri nasıl oluyordu?
Allah hayırlısını versin. Ben ekimden beri 6 kez klomen ve iğne kullandım ama nasip olmadı rahim filmi de çekildim herşey normal. Kısmette yokmuş17. Gunde adet oldum 2 kere klomen kullandm 2sindede basarisiz oldu şimdi rahim filmi cekilicem
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN CANIM İNŞALLAH CNMBenimde femarayla sadece bir tane olustu. Canim o ilacsizda olusmustu cok karisik isler ya
MERHABAAA CNMmerhabaaa
MERHABAAA CNM
HADİ YA CANIM BELKI YERLESME KANAMASIDIR..YENI MI HASTALANDIN?bende ilk kez klomen kullandım sonra ovitrelle 11. günde idrar testi ile pozitif sonuç aldım daha sonra doktoruma sordum iğnenin etkisi kalmaz bu güne kadar demişti 2 gün sonra testi tekrarladım çizgi koyulaşmıştı aynı gün kan testi yaptırdım orada negatif çıktı artık günümü bekledim 3 gün gecikmeli olarak hastalandım
HOSGELDINN CANIMM..INSALLAH OLUMLU SONUCLARI GORURSUN..ASILAMA ICIN NE KADAR UCRET ODIYCEKSIN?bende bu ay çatlama ignesi ve aşılama olacağım kendimi burada buldum :)
Yaa üzüldüm canım, benim de 12 gün oldu iğne olalı, test yapmayayım bekleyeyim o zamanbende ilk kez klomen kullandım sonra ovitrelle 11. günde idrar testi ile pozitif sonuç aldım daha sonra doktoruma sordum iğnenin etkisi kalmaz bu güne kadar demişti 2 gün sonra testi tekrarladım çizgi koyulaşmıştı aynı gün kan testi yaptırdım orada negatif çıktı artık günümü bekledim 3 gün gecikmeli olarak hastalandım
teşekkür ederim.aşılama yaptıracağım hastaneden Fiyat konusunda bilgi almadım hasteneye gitmem gerekiyor. ama başka bir hastaneden acıbademden aldım fiyat 1000-1500 arası değişiyor dedi artı ilaç ücreti varmış. Mail attım cvp gelirse kendi drumun hastenesinden yazarım sizleredeHOSGELDINN CANIMM..INSALLAH OLUMLU SONUCLARI GORURSUN..ASILAMA ICIN NE KADAR UCRET ODIYCEKSIN?
Hayırlısı olsun canım, bize de 3 ay bekleyelim olmazsa aşılayalım demişti dr ama aşılamada çoğul gebelik riski çokmuş korkuyorum bende, sen ne düşünüyorsunteşekkür ederim.aşılama yaptıracağım hastaneden Fiyat konusunda bilgi almadım hasteneye gitmem gerekiyor. ama başka bir hastaneden acıbademden aldım fiyat 1000-1500 arası değişiyor dedi artı ilaç ücreti varmış. Mail attım cvp gelirse kendi drumun hastenesinden yazarım sizlerede
KAC YUMURTAN OLUSMUS CNM VE PCO MU VAR SENDE DE?teşekkür ederim.aşılama yaptıracağım hastaneden Fiyat konusunda bilgi almadım hasteneye gitmem gerekiyor. ama başka bir hastaneden acıbademden aldım fiyat 1000-1500 arası değişiyor dedi artı ilaç ücreti varmış. Mail attım cvp gelirse kendi drumun hastenesinden yazarım sizlerede
benim bir evladım var ellerinizden öper. Normal yollarla oldu ama 15 ay bekledim o minağımıda . iki senedir tekrar istiyoruz olmuyor yaşta geliyor geçiyor vakit kaybetmeyelim dedik artık. Çoğul gebelik içinde birşey demiyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin nasipibimiz neyse o olsun. Hayırlı evlat olsun Sağlıklı olsun sıhatli olsun gerisine bişi diyemiyorum. Szinde inş gönlünüzden geçen olur. 3 ay uzun bir sure değil bekleyin bir mani yoksaHayırlısı olsun canım, bize de 3 ay bekleyelim olmazsa aşılayalım demişti dr ama aşılamada çoğul gebelik riski çokmuş korkuyorum bende, sen ne düşünüyorsun
yumurta takiibi dahaöncelerde yaptırmıştı zamanınd aistenilen büyüklüklerde oluyordu ama gebelik olmadı. Aşılama için henüz yumurta takibi başlamadı ayın 27 sinde regl olucam. o günlerde gideceğim psikolojik olarak şimdiden hazırlıyorum kendimiKAC YUMURTAN OLUSMUS CNM VE PCO MU VAR SENDE DE?