Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ilk kez klomen kullandım sonra ovitrelle 11. günde idrar testi ile pozitif sonuç aldım daha sonra doktoruma sordum iğnenin etkisi kalmaz bu güne kadar demişti 2 gün sonra testi tekrarladım çizgi koyulaşmıştı aynı gün kan testi yaptırdım orada negatif çıktı artık günümü bekledim 3 gün gecikmeli olarak hastalandım

bende ilk kez klomen kullandım sonra ovitrelle 11. günde idrar testi ile pozitif sonuç aldım daha sonra doktoruma sordum iğnenin etkisi kalmaz bu güne kadar demişti 2 gün sonra testi tekrarladım çizgi koyulaşmıştı aynı gün kan testi yaptırdım orada negatif çıktı artık günümü bekledim 3 gün gecikmeli olarak hastalandım
HADİ YA CANIM BELKI YERLESME KANAMASIDIR..YENI MI HASTALANDIN?

Yaa üzüldüm canım, benim de 12 gün oldu iğne olalı, test yapmayayım bekleyeyim o zaman :KK43:

HOSGELDINN CANIMM..INSALLAH OLUMLU SONUCLARI GORURSUN..ASILAMA ICIN NE KADAR UCRET ODIYCEKSIN?
teşekkür ederim.aşılama yaptıracağım hastaneden Fiyat konusunda bilgi almadım hasteneye gitmem gerekiyor. ama başka bir hastaneden acıbademden aldım fiyat 1000-1500 arası değişiyor dedi artı ilaç ücreti varmış. Mail attım cvp gelirse kendi drumun hastenesinden yazarım sizlerede

teşekkür ederim.aşılama yaptıracağım hastaneden Fiyat konusunda bilgi almadım hasteneye gitmem gerekiyor. ama başka bir hastaneden acıbademden aldım fiyat 1000-1500 arası değişiyor dedi artı ilaç ücreti varmış. Mail attım cvp gelirse kendi drumun hastenesinden yazarım sizlerede
Hayırlısı olsun canım, bize de 3 ay bekleyelim olmazsa aşılayalım demişti dr ama aşılamada çoğul gebelik riski çokmuş korkuyorum bende, sen ne düşünüyorsun

KAC YUMURTAN OLUSMUS CNM VE PCO MU VAR SENDE DE?

Hayırlısı olsun canım, bize de 3 ay bekleyelim olmazsa aşılayalım demişti dr ama aşılamada çoğul gebelik riski çokmuş korkuyorum bende, sen ne düşünüyorsun
benim bir evladım var ellerinizden öper. Normal yollarla oldu ama 15 ay bekledim o minağımıda . iki senedir tekrar istiyoruz olmuyor yaşta geliyor geçiyor vakit kaybetmeyelim dedik artık. Çoğul gebelik içinde birşey demiyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin nasipibimiz neyse o olsun. Hayırlı evlat olsun Sağlıklı olsun sıhatli olsun gerisine bişi diyemiyorum. Szinde inş gönlünüzden geçen olur. 3 ay uzun bir sure değil bekleyin bir mani yoksa

KAC YUMURTAN OLUSMUS CNM VE PCO MU VAR SENDE DE?
yumurta takiibi dahaöncelerde yaptırmıştı zamanınd aistenilen büyüklüklerde oluyordu ama gebelik olmadı. Aşılama için henüz yumurta takibi başlamadı ayın 27 sinde regl olucam. o günlerde gideceğim psikolojik olarak şimdiden hazırlıyorum kendimi :KK70:

X