Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pe
peki canım senın çatlıyor mu yumurtan akıntın oluyor muydu?

36 saat sonra Sancı olmadı mi?ama cok okudum hıc Sancısı olmayıp hamıle kalanları,akıntın nasıl peki,inşallah hepimiz hamiş oluruz bir an önce
Hic bi akintim yok insallah canim pazartesi gunu progestron testi yaptircam orda belli olcak catlayip catlamadigi

Canımm,hıc olmuycak dıye Düşünme bir tane yumurta yeter onemlı olan çatlayıp Döllenmesi,çatlama oldu mu sende?
Catlama ignesi oldim pazar gunu insallah catlamistir pazartesi gunu progestron testi yaptircaz 5 in ustunde cikarsa catlama olmus demektir dedi doktorum insallah olmustur

Strese sokmuyorum canim cunku olmuyacak biliyorum bitanecik yumurtam olustu sansim cok az
Önemli olan çok yumurta oluşması değil tek ve kaliteli olması demişti doktorum belki teselli içindir bilmiyorum ama önemli olan bunu duymak bence. Benim de hep tek yumurtam oluyor geçen ay iki tane oldu sadece yine tutmadı olmayınca olmuyor isterse yüz tane olsun

Değerlendirmeye devam et demiştir mutlaka sana iğne etkisini sürdüyor çünkü nasip canım İnşallah sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim. Gönlünü ferah tut. Ne kadar milim lik hesaplar yapsak da bizim üstümüzde bir güç var veren belli insalah nasip eder

Haklisin canim benim arkadasimin 8 tane yumurtasi olustu ama dollenme olmadi hersey nasip Rabbim ne zaman nasip ederse

Kesinlikle canım Rabbim isterse imkansızı başarır inşallah en kısa zamanda bıze de evlat sevgisini nasip eder.daha çatlama imkanı varmı ki bugun 6.günü iğnenin

Catlama ignesi oldim pazar gunu insallah catlamistir pazartesi gunu progestron testi yaptircaz 5 in ustunde cikarsa catlama olmus demektir dedi doktorum insallah olmustur
inşallah catlamıstır canım seninde ben bu testi hıc duymamıstım benım ıgnenın 6. Günü bugun

İğnenin kaçıncı günü cnım senin,bana doktor hıc bu testten bahsetmedi benım bugun 6. Günü gec diye mi acaba?inşallah senin catlamıstır canım
Valla canim bu benim ikinci ignem ilkinde doktor istemedi ozaman yumurtam kendiliginden olmustu bu ve 21 gunde 20 mm olmustu bu ay femera ilac kullandim adetin 10 gunu 21 mm yumurtam olustu doktorum adetin 21 gunu bu testi yaptir dedi neden bilmiyorum ilkinde benimde istemedi

Belki 21 mm oldugu için yani 20 mm ustune Çıktığı ıcın istemiştir canım inşallah çatlamiştirakıntın Şeffaf olmadı mi hiç benim de olmadı

Belki 21 mm oldugu için yani 20 mm ustune Çıktığı ıcın istemiştir canım inşallah çatlamiştirakıntın Şeffaf olmadı mi hiç benim de olmadı
Hayir canim hic bir akintim olmadi agrim falan da olmadi senin kac mm di ilac kullanmismiydin

Benim her iki overde 10 a tane 18 ıle20 mm Arasında degısen yumurtalar vardı toplam 20 tane,ben pcolu Olduğum ıcın yumurta gelıstırıcı iğne vuruldum yaklaşık 7 gün canım

Benim her iki overde 10 a tane 18 ıle20 mm Arasında degısen yumurtalar vardı toplam 20 tane,ben pcolu Olduğum ıcın yumurta gelıstırıcı iğne vuruldum yaklaşık 7 gün canım
Bende. Pcoluyum ama o kadar yumurtam olmuyo

Kesinlikle canım Rabbim isterse imkansızı başarır inşallah en kısa zamanda bıze de evlat sevgisini nasip eder.daha çatlama imkanı varmı ki bugun 6.günü iğnenin
İğnenin etkisiyle değil de yeterli olgunluğa ulaşınca kendiliğinden çatlar belki canım eğer çatlama problemi yoksa benimki büyüyor büyüyor çatlamıyor çünkü kiste dönüyor

İğnenin etkisiyle değil de yeterli olgunluğa ulaşınca kendiliğinden çatlar belki canım eğer çatlama problemi yoksa benimki büyüyor büyüyor çatlamıyor çünkü kiste dönüyor
Ben doktoruma sorduğum da kistte dönüşür mü diye artık dönüşmez demisti sende kistin belirtileri nasıl oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…