Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana doktorum 12.gunden ıtıbaren yapabılrısın dedı canım bence cesaretını topla ıcımden bır ses hamılesın dıyor senın ıcın,bence yap canım.

Setacım, iğneden sonra 12. Günüm cesaret demiyorum, negatif görürsem diye çok korkuyorum :KK43:
bana doktorum 12.gunden ıtıbaren yapabılrısın dedı canım bence cesaretını topla ıcımden bır ses hamılesın dıyor senın ıcın,bence yap ablacım..senın akıntında geldı sonucta

bana doktorum 12.gunden ıtıbaren yapabılrısın dedı canım bence cesaretını topla ıcımden bır ses hamılesın dıyor senın ıcın,bence yap canım.
Ayy inşallah kuzu, sabahtan beri ağlıyorum sebepsiz, bugün testi alalım da yarın sabah yapayım bari, Allah dualarımızı kabul etmiştir inşallah

kızlarr,acıl bır bakın benım catlatma ıgnesınden sonra 8.gnum fakat cok asırı yorulmam var rampa yada merdıven cıkınca gogsum daralıyor nefes darlıgı oluor ıkı gogsumun arası acıyor normal mı bu?

Biraz daha bekle canim ben gecen seferde 11 test yaptim negatifti
canım,benım catlatma ıgnesınden sonra 8.gnum fakat cok asırı yorulmam var rampa yada merdıven cıkınca gogsum daralıyor nefes darlıgı oluor ıkı gogsumun arası acıyor normal mı bu?peki 11 gunden sonra pozıtıf oldu mu sende?

kızlarr,acıl bır bakın benım catlatma ıgnesınden sonra 8.gnum fakat cok asırı yorulmam var rampa yada merdıven cıkınca gogsum daralıyor nefes darlıgı oluor ıkı gogsumun arası acıyor normal mı bu?
Canım benim de 6. günüm ama hiç öyle bi şikayetim olmadı. Bi doktoruna sor istersen.

canım,benım catlatma ıgnesınden sonra 8.gnum fakat cok asırı yorulmam var rampa yada merdıven cıkınca gogsum daralıyor nefes darlıgı oluor ıkı gogsumun arası acıyor normal mı bu?peki 11 gunden sonra pozıtıf oldu mu sende?
Hayir canim hic pozitifi gormedim ben hic bilmiyorum ki canim bi test yap istersen

X