- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Daha erken ya benim benim 4 gun falan varken coook silik ckmisti bi kac gn daha bekle sonradan cikan da var belirti va miKan ver o zaman teste bakabilirmiyim
Gogus ucu sizliyor,ayakta kaldigim zaman kasiklarim karnim agriyor,adet belirtiside olabilir tabii bilmiyorumkiDaha erken ya benim benim 4 gun falan varken coook silik ckmisti bi kac gn daha bekle sonradan cikan da var belirti va mi
Bu da testim cok belli olmadi ama varDaha erken ya benim benim 4 gun falan varken coook silik ckmisti bi kac gn daha bekle sonradan cikan da var belirti va mi
Cok silik ancak bzm gbler anlar ama.varBu da testim cok belli olmadi ama var Eki Görüntüle 2264298
Var canım çok belliBu da testim cok belli olmadi ama var Eki Görüntüle 2264298
Sen naptin canim leke devam ediyor muVar canım çok belli
Ayyy hadi insallahhKendimi bildiğim zaman biraz çok hafif sarı gibi duş aldım şimdi bile yok sabah kan tahlili vercem
İnşallah canım inşallah isteye herkese Allah'ım versinAyyy hadi insallahh
Canim daha onceki adet kanamalarinla karsilastir,öylemiKızlar lekem hala var koyu bir renk kan değil ama
Hayır canım adet kanamalarımla şimdiki lekelerim aynı degilCanim daha onceki adet kanamalarinla karsilastir,öylemi
her namaz vakti abdest alarak kilabilirsin mazerete giriyor cunkuBide namaz oluyomu acaba bu lekelerle
Canım o ateş basması bende çok çok varadet ağrısı gibi ağrı da başladı anlamıyorum ki arada ateş te basıyor adetmi olcam hamilemiyim anlamıyorum
Sırtımdan doğru bi ateş basıyor geri geçiyor anlamıyorum canm valla ya ne durumdayım şu 1 hafta bi geçseydide ne olduğum ortaya çıksaydıCanım o ateş basması bende çok çok var
Valla benimki öyle birden vücudum ateş gibi oluyor hemen geçiyorSırtımdan doğru bi ateş basıyor geri geçiyor anlamıyorum canm valla ya ne durumdayım şu 1 hafta bi geçseydide ne olduğum ortaya çıksaydı
Kaç günün varkiSırtımdan doğru bi ateş basıyor geri geçiyor anlamıyorum canm valla ya ne durumdayım şu 1 hafta bi geçseydide ne olduğum ortaya çıksaydı
3 mayıs ta adet oluyorum canım olursam tabiKaç günün varki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?