- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Lekelenmeler normal diyorlar. İçini ferah tut.Var canım aynı benimki gibi ama bende dün leke oldu neden anlmdm
İnşallahhh.Tabiiki koyulasmis daha belirgin,insallah sonucuda guzel olur
Dün akşam bitti geldiği gibi çok leke vardı akşam şuan yok sarı leke biraz varDevami geldimi,gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir,bu gun takip et canim
İnşallah normaldir canım sen gebemisinLekelenmeler normal diyorlar. İçini ferah tut.
Şu an çok az kendimi bildiğim zaman biraz var kahverengi gibiLekelenmeler normal diyorlar. İçini ferah tut.
Yeni test yaptım, silik çizgi. Bilmiyorum ki. Kahverengi leke demişsin. Kahverengi sıkıntı olmuyor.İnşallah normaldir canım sen gebemisin
Yine de en kısa zamanda bir doktora git o halde. Düşünüp durmaktansa.Şu an çok az kendimi bildiğim zaman biraz var kahverengi gibi
İnşallah sıkıntı yapmasında testi ban atarmısınYeni test yaptım, silik çizgi. Bilmiyorum ki. Kahverengi leke demişsin. Kahverengi sıkıntı olmuyor.
Yarın sağlık ocağına gitcemYine de en kısa zamanda bir doktora git o halde. Düşünüp durmaktansa.
Aynı benimki gibi dediğin test. Sabah yüklemiştim.İnşallah sıkıntı yapmasında testi ban atarmısın
Kaçıncı günün bence hamilesin var çünküAynı benimki gibi dediğin test. Sabah yüklemiştim.Eki Görüntüle 2264177
Bugün mü yaptın bunuAynı benimki gibi dediğin test. Sabah yüklemiştim.Eki Görüntüle 2264177
Bugün yaptım. 12.günKaçıncı günün bence hamilesin var çünkü
İnşallahKaçıncı günün bence hamilesin var çünkü
İnşallah canım ben 11 de yapmştım vardıİnşallah
Kan ver o zaman teste bakabilirmiyimBenim bugun 13. Gun canim,sabah test yaptim ilk idrarla hic bisey cikmadi az once tekrar yaptim test yine silik cikti kafayi yiycem adeti tam 7 gun var
Takip et canim ben de si anda yana done eczane ariyorum coook hafif lekelenme de diemem koyu bir akintim gelmis pembe gb de bekleyemeyecegm ama ecz cok uzak 1 mayis magduruyimVar canım aynı benimki gibi ama bende dün leke oldu neden anlmdm
Var gibi goruyorumBugün yaptım. 12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?