- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Hadi inşallah olmazsın bebişin seninledir3 mayıs ta adet oluyorum canım olursam tabi
İnşallah canım yaa bakalım biliyorum yerleşme kanaması gibi birşey olmadı illa oluyormuHadi inşallah olmazsın bebişin seninledir
tebrıkler. iğne etkısı yoksa hamilesnzBu da testim cok belli olmadi ama var Eki Görüntüle 2264298
Hımm bilmiyorum canm adet günü tekrar mı test yapsam kiİlla olması şart degil
Adet gununsw eger bekle namaz icin yarin da gelmesse geri baslayabilirsin mens donemi disindaki kanamalar engel degildir.Bide namaz oluyomu acaba bu lekelerle
Hm anladım canım kan vercem saat 9 da hamileysem kılabilirim değilsem kılamam inşallah da hamileyimdirAdet gununsw eger bekle namaz icin yarin da gelmesse geri baslayabilirsin mens donemi disindaki kanamalar engel degildir.
Bence de var. Benim de ilk testim böyleydi.Bu da testim cok belli olmadi ama var Eki Görüntüle 2264298
Yaaa nasil sevindim,Günaydın kızlar. Birkaç gündür testlerimi paylaşıyordum. Dün akşam kan verdim. İğnenin 12.günü. Sonuç 18. Şükürler olsun. Tabii sevinmek için çok erken ama 2 yıl bekledim bunun için. İnşallah sağlıkla ilerler. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız.
Çok teşekkür ederim. Bence sen de doktora git artık.Gözün aydın cemre naz çok sevindim senin adına
İnşallah canım, darısı başınızaYaaa nasil sevindim,saglikla kollarina alirsin insallah bebisini darisi bizim basimiza
Insallah canimmmmGünaydın kızlar. Birkaç gündür testlerimi paylaşıyordum. Dün akşam kan verdim. İğnenin 12.günü. Sonuç 18. Şükürler olsun. Tabii sevinmek için çok erken ama 2 yıl bekledim bunun için. İnşallah sağlıkla ilerler. İnşallah sizlerden de güzel haberler alırız.
Cok silik var canimGunaydin kizlar benimde adetime 6 gun var dun test silik cikinca dayanamadim erken gebelik testi aldim cok silik cikti ilk 10 dakika icinde,testin adi miratech kk da cok olumsuz yorum var guvenemedimEki Görüntüle 2264441
Çok silik var canmGunaydin kizlar benimde adetime 6 gun var dun test silik cikinca dayanamadim erken gebelik testi aldim cok silik cikti ilk 10 dakika icinde,testin adi miratech kk da cok olumsuz yorum var guvenemedimEki Görüntüle 2264441
Var gozukuyo evet yakindan daha net ama testin guvenilirligi beni sasirtti hakkinda cok olumsuz yorum var,kararttim biraz daha belliÇok silik var canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?