- Konu Sahibi Aysequll6138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olamadimEki Görüntüle 2264030
Çizgi görebilen var mı? Az önce yaptım testi.
Fotoğrafta görünmüyor değil mi Bir şeyler görüyorum ben gerçeğinde ama hayal mi değil mi artık emin olamıyorumEmin olamadim
Anliyorum sni emin ol burdaki herkes anliyor en iyi biz anlarz o duurumu yarini bekleFotoğrafta görünmüyor değil mi Bir şeyler görüyorum ben gerçeğinde ama hayal mi değil mi artık emin olamıyorum
En doğrusu beklemek olacak. Bu gece uyku yok.Anliyorum sni emin ol burdaki herkes anliyor en iyi biz anlarz o duurumu yarini bekle
İnşallahŞöyle değiştirdim canım ışığı o zaman belli oluyor ama hafif bi çizgi var gibi
Bak tam belli artık inşallah isteyen herkese Allah'ım versinharika hemen test ver bence
Var canmFlashla çektim Hala mı yokEki Görüntüle 2264041
Ne güzel, maşallah. Benim de inşallah koyulaşır.Bak tam belli artık inşallah isteyen herkese Allah'ım versinEki Görüntüle 2264076
Benimse böyle canım kasıklarım ağrıyor göğüslerim acıyor anlamıyorum kiBak tam belli artık inşallah isteyen herkese Allah'ım versinEki Görüntüle 2264076
Hayırlısı olsun. İnşallah olumlu sonuçlanır.Merhabaaaa Ben de geldim yanınıza, bu ay ilk kez klomen kullandım. Ayın 27’sinde de çatlatma iğnesi vuruldu, bugün iğneden sonraki 3.günüm heyecanla beklemedeyim
Ateş ölçme yöntemini kullanan varsa bir şey sormak istiyorum, iğneden sonrasıyla ilgili ☺
Var canım aynı benimki gibi ama bende dün leke oldu neden anlmdmBana bu gece uyku yok demiştim. Şimdi yaptım. Koyulaşmış sankiiii...Sizce?Eki Görüntüle 2264161 Eki Görüntüle 2264162
Devami geldimi,gelmediyse yerlesme kanamasi olabilir,bu gun takip et canimKızlar dün akşam lavaboya gittiğimde kahverengi leke gelmiş neden acaba testinde silik çizgi vardı
Tabiiki koyulasmis daha belirgin,insallah sonucuda guzel olurBana bu gece uyku yok demiştim. Şimdi yaptım. Koyulaşmış sankiiii...Sizce?Eki Görüntüle 2264161 Eki Görüntüle 2264162