- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Gördünmü var demi bana mı öyle geliyor eşimde var dediVaaaarr
İlk gebeligimdede yaptım aynı böyle vardıVaaaarr
Bana da oyle geldiiii var gb yarn kan ver en iisiİlk gebeligimdede yaptım aynı böyle vardı
Hastaneye gitme imkanım yok test yapcamBana da oyle geldiiii var gb yarn kan ver en iisi
Yarin yaparsan anlasilirHastaneye gitme imkanım yok test yapcam
Evet. SıfırlandıCanım 10 günde hiç çizgi yok
Bugün 11.gün. Çok silik bir çizgi gördüm sandım, emin olamadım. 15 dk.kadar sonra biraz daha belirginleşti ama 15 dk.sonrası dikkate alınmaz sanırım.Canım 10 günde hiç çizgi yok
Ay canimm bende basladim ama 9. Gunde benimki de artiyor gorunuyo. 1. 2. Den daha koyu cok aciklayici bi paylasim cok tesekkur ederim ❤ bu su anda bana umut olduEki Görüntüle 2263991
İğneden sonraki 2.günden itibaren test yaptım. Merak edenlere fikir olur belki. 10.gün sıfırlandı.
Ay canimm bende basladim ama 9. Gunde benimki de artiyor gorunuyo. 1. 2. Den daha koyu cok aciklayici bi paylasim cok tesekkur ederim ❤ bu su anda bana umut oldu
1 doz mu vuruldun canim hatirliyor musun ben 2 doz yani soyle.soyleyeyim 1 ampul 2 tozla.karistirildiİnşallah güzel habere işarettir ki giderek artıyormuş bence öyle.
1 dozdu ama ne olursa olsun giderek silikleşmesi gerekmez mi?1 doz mu vuruldun canim hatirliyor musun ben 2 doz yani soyle.soyleyeyim 1 ampul 2 tozla.karistirildi
harika hemen test ver benceKızlar çizgi tam belli inşallah hamileyimdir
Yanii yarin da yapacagm su 2 gune anlarim allah in izniyle1 dozdu ama ne olursa olsun giderek silikleşmesi gerekmez mi?
Emin değilim ben canım ya. Anlamadım doktor da ilk çıkana bak sonrasını dikkate alma dediVar canım bende bugün yaptım aynısı
Adet günüm gelsin de olmzsam bi kan veriyim diyorum3 gun var silik de olsa gec dollenmedyse cikma ihtimal yuksek
Şöyle değiştirdim canım ışığı o zaman belli oluyor ama hafif bi çizgi var gibiEki Görüntüle 2264030
Çizgi görebilen var mı? Az önce yaptım testi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?