- 24 Nisan 2018
- 18
- 2
- 1
- Konu Sahibi Aysequll6138
Arkadaşlar benim iğnenin 11. Günü ara ara gelen ağrım var progestanda kullanıyorum hem iğne hem progestan kullanan var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek olursa tutunsun diye vermiştir canımArkadaşlar benim iğnenin 11. Günü ara ara gelen ağrım var progestanda kullanıyorum hem iğne hem progestan kullanan var mı aranızda
Ben adet günümden 1 hafta sonra olmuştum bazen geçirebilircatlatma ignesi vurdurali 21gun bitti 15 ve 17.gunlerde idrar tahlili yaptim negatif cikti ve hala adet olmadim aranizda igne sonrasi 21gun olmayan oldumu acaba
merhaba. bende de sizinle ayni durum oldu. lekelenmem oldu devami gelmedi. bugun ignenin 15. gunu idrar testim negatif cikiyor. siz idrarda pozitif gormusmuydunuz. idrarda bii pozitifi gorsem hemen kan vercem de goremeyince hic cesaretim yokBen iğnenin 14.gunu lekelenme yaşadım bir iki damla devamı gelmedi 16.gunude hem idrar testi yaptım hem kan testi değer 283 çıkmıştı
aaa acaba bendede mi oyle olck10 gün değerim 128 çıktı 12 gün değerim 0.34
Meraba canım hayırlı olsun gebeliğin, sağlıcakla al yavrunu kucağına. Ilk tedavinde mi sonuç aldın, ilk iğnende. Kaçıncı gün yapmaya başladın idrar testini merak ettim :)igneden sonra 9. günündeyim. çok merak ediyorum.. test yapsammi.. sizler neler yaptınız arkadaslar..
İnşlallahh iğnenin etkisi değildir canim güzel haberler alırsın .Merhaba hanimlar benim de bir sorum olacakti ben tup bebek tedavisi goruyorum 13.3.2019 catlatma ignesi yapildi 20.3.2019 transfer oldu ve ben 28.3.2019 da ibrarda test yaptim ve sonuc silik çizgi simdi yazilanlari okudum iğnenin etkisi ola bilirmi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler
Insallah cok tsk ederim Allah hic bor kadinin kucağını bos birakmasin insallah bu saatde karnim aciktiİnşlallahh iğnenin etkisi değildir canim güzel haberler alırsın .
Bugun yine yaptim testi sonuc bu pazartesi günü kan vercem insallah iyi haberleride yazarim burayaInsallah cok tsk ederim Allah hic bor kadinin kucağını bos birakmasin insallah bu saatde karnim acikti
Catlama ignesi yaptirdiysan eger ozaman igneden 14-15 gun sonra test yapsan daha kesin olurKızlar yumurtam çatladı 8 gün sonra test yaptım yani bugün negatif
Klomele çatladı igne yapmadım çatladıgı an da ilişki oldu şuan çatladıgı günün 8 ci günü test yaptım negatiffCatlama ignesi yaptirdiysan eger ozaman igneden 14-15 gun sonra test yapsan daha kesin olur