• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Arkadaşlar benim iğnenin 11. Günü ara ara gelen ağrım var progestanda kullanıyorum hem iğne hem progestan kullanan var mı aranızda

catlatma ignesi vurdurali 21gun bitti 15 ve 17.gunlerde idrar tahlili yaptim negatif cikti ve hala adet olmadim aranizda igne sonrasi 21gun olmayan oldumu acaba

Üye
merhaba kizlar. banada tecrubelilerinizin bilgi vermesini isteyecegim.
benim yumurtam kendiliginden buyusu. 1 tane vardi 19 mm olunca doktorta adetimin 16. gunu igne verdi. 28 gunde bir adet olduğum icin adetim 3 gun gecikti. bugun ama ignenin daha 15. gunu. 3 gun once yani adet gunumde pembe akinti geldi ama devami gelmeyip kesildi. bir umut yerlesme kanamasimidir diyip 2 gun once idrar testi yaptim negatifti. sizce varmidir bisey biraz daha beklemelimiyim. kan testi negatif cikinca yikiliyorum resmen bu sebeple yapmaya cesaretim yok. aranizda bu durumdan yasayan varsa bilgi verebilir mi. uzun oldu biraz kusura bakmayin, Rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah

Ben iğnenin 14.gunu lekelenme yaşadım bir iki damla devamı gelmedi 16.gunude hem idrar testi yaptım hem kan testi değer 283 çıkmıştı
merhaba. bende de sizinle ayni durum oldu. lekelenmem oldu devami gelmedi. bugun ignenin 15. gunu idrar testim negatif cikiyor. siz idrarda pozitif gormusmuydunuz. idrarda bii pozitifi gorsem hemen kan vercem de goremeyince hic cesaretim yok :(

igneden sonra 9. günündeyim. çok merak ediyorum.. test yapsammi.. sizler neler yaptınız arkadaslar..
Meraba canım hayırlı olsun gebeliğin, sağlıcakla al yavrunu kucağına. Ilk tedavinde mi sonuç aldın, ilk iğnende. Kaçıncı gün yapmaya başladın idrar testini merak ettim :)

Merhaba hanimlar benim de bir sorum olacakti ben tup bebek tedavisi goruyorum 13.3.2019 catlatma ignesi yapildi 20.3.2019 transfer oldu ve ben 28.3.2019 da ibrarda test yaptim ve sonuc silik çizgi simdi yazilanlari okudum iğnenin etkisi ola bilirmi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler

Eklentiler

• 20190329_163203.jpg
    20190329_163203.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba hanimlar benim de bir sorum olacakti ben tup bebek tedavisi goruyorum 13.3.2019 catlatma ignesi yapildi 20.3.2019 transfer oldu ve ben 28.3.2019 da ibrarda test yaptim ve sonuc silik çizgi simdi yazilanlari okudum iğnenin etkisi ola bilirmi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler
İnşlallahh iğnenin etkisi değildir canim güzel haberler alırsın .🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Insallah cok tsk ederim Allah hic bor kadinin kucağını bos birakmasin insallah bu saatde karnim acikti 😁🤗
Bugun yine yaptim testi sonuc bu pazartesi günü kan vercem insallah iyi haberleride yazarim buraya

Eklentiler

• 1553939498316530676669639094049.jpg
    1553939498316530676669639094049.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaslar banada bi bakabilirmisiniz? Gectigimiz ay puregon ignesi kullandim gonal f ile aynisi. Adetimin 17.gunu catlama ignesi oldum ve bugun catlama ignesi +15.gun sabah test yaptim negatif 😒 bana bide progestan yazdilar kullaniyorum bu durumda adette olamiyorum ki diyim adetim gecti vs. Umut varmi sizce, erken mi test icin yada ne bilim kafam ambalaj gibi 😖 bugun hastaneyi ariyip bi konusayim bakalim belki kan tahlili yaparlar insallah vardir yaa 🙏

Kılomenle çatladı iğne yapmadım çatladığı an da ilişkiye girdim bugün 8 gün oldu

Back