- 10 Ekim 2016
- 154
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
1 sene tedavi gördüm olmadı bıraktım aşılamaya gececektim o arada hamile kalmışımSibel tedaviylemi hamile kadin surecinden bahsedermisin birz
Asilama olmadan hamismi kaldin ay ne gusel masallah darisi bize ilacin disinda bisi yapmismiydin o ay1 sene tedavi gördüm olmadı bıraktım aşılamaya gececektim o arada hamile kalmışım
Sibel sende de mi pko vardı cnm1 sene tedavi gördüm olmadı bıraktım aşılamaya gececektim o arada hamile kalmışım
Ewet canımSibel sende de mi pko vardı cnm
İnşallah isteyen herkesin başına. Hayır canım hiç bişey yapmadım kullanmadım. Kafadan attım aşılamaya odaklandım hatta düşünüyordum iş yerinden her 2 güne bir nasıl izin alacam diye baska dra gidecektim yolu çok tersti onu düşünüyordum devamlı. Çok şükür daha çok aratmadıAsilama olmadan hamismi kaldin ay ne gusel masallah darisi bize ilacin disinda bisi yapmismiydin o ay
cok sevindim senin adina canim allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin sende dua et bizler icin saglikla al kucagina bebisini insİnşallah isteyen herkesin başına. Hayır canım hiç bişey yapmadım kullanmadım. Kafadan attım aşılamaya odaklandım hatta düşünüyordum iş yerinden her 2 güne bir nasıl izin alacam diye baska dra gidecektim yolu çok tersti onu düşünüyordum devamlı. Çok şükür daha çok aratmadı
Her zaman duamdasiniz kuzum allah her isteyene en kısa zamanda nasip etsin. Aminnncok sevindim senin adina canim allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin sende dua et bizler icin saglikla al kucagina bebisini ins
Aminnnn canim ins.Her zaman duamdasiniz kuzum allah her isteyene en kısa zamanda nasip etsin. Aminnn
Çok güzel büyümüş yumurtaların inşallah tutar kafandan atmaya çalış dicem ama çok zor biliyorum. Bende çok çektim çok düşündüm ağladım sızladim iğneler strese soktu eşimle çok tartıştık ama sonunda meleğim benimle ümidini kaybetme inşallah olur güzel haberlerini bekliyorum canımmerhabalar bu zorlu süreci yaşayanlardan biri de benim. Geçen mart ayında bebeğimin kalp durmasıyla zorunlu kürtaj oldum ve bir yıldır korunmamamıza rağmen gebe kalamıyorum. Hsg çektirdim herşey normal çok şükür Bu ay klomen e başladım 50mg günde iki tane içtim ve 11. Günümde yani bugün yumurtam 18-19 mm olmuştu doktor hemen çatlatma iğnesi verdi ve bu gece ve yarın gece ilişki önerdi. Yazılanları okuyunca bi yandan ümitlenip bir yandan çok heveselenmek istemiyorum. Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah
cok güsel büyümüs herhangi bi sıkıntı yoksa inş. güsel haberlerini alırız canımmerhabalar bu zorlu süreci yaşayanlardan biri de benim. Geçen mart ayında bebeğimin kalp durmasıyla zorunlu kürtaj oldum ve bir yıldır korunmamamıza rağmen gebe kalamıyorum. Hsg çektirdim herşey normal çok şükür Bu ay klomen e başladım 50mg günde iki tane içtim ve 11. Günümde yani bugün yumurtam 18-19 mm olmuştu doktor hemen çatlatma iğnesi verdi ve bu gece ve yarın gece ilişki önerdi. Yazılanları okuyunca bi yandan ümitlenip bir yandan çok heveselenmek istemiyorum. Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah
Çok sağol canım inşallah senin de güzel haberini alırızallah razı olsun.inşallahsizin yazdıklarınızı da okudum en sonunda mutlu haberi de görünce İnan’ın çok sevindimÇarşamba kontrole çağırdı çatlayıp çatlamadığına bakacak gelişmeleri yazacağım bende
Tedbirini al canım inşallah tutarAz önce doktordan çıktım yumurtam catlamış çok şükür her şey normal gözüküyor. Tedbir amaçlı Progestan yazdım dedi ilaçla gebe kalanların düşük riski daha fazla oluyormuş sanırım. Umarım herşey hayırla sonuçlanır.
Merhaba benim 8 gün 27 10 gün 128 12 gün 0.34 çıktı hiç bir şey anlamadım çok heveslenmiştikCa
Canim 11. Gun test yaptum dogru cikti. Bugun kesemizi gorduk. 15. Gunu beklemek sart degil. Gec dollenme olduysa beklenir ama yumurtlama zamanini biliyorsan 10 gun yeterli
10 gün değerim 128 çıktı 12 gün değerim 0.3425 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu
Ignenin 11. Günü ilk test tarihim
Beklenen adet 22 Ocak 2017
15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum
canım merhaba benim de iğneden sonra 11. gün 5,1 çıktı değerim. İğnenin etkisi mi aceba senin kaç çıkmıştı?Ca
Canim 11. Gun test yaptum dogru cikti. Bugun kesemizi gorduk. 15. Gunu beklemek sart degil. Gec dollenme olduysa beklenir ama yumurtlama zamanini biliyorsan 10 gun yeterli
Drlar genel 12 ile 15. Gün yapın diyor. İnşallah etkisi degildircanım merhaba benim de iğneden sonra 11. gün 5,1 çıktı değerim. İğnenin etkisi mi aceba senin kaç çıkmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?