Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Asilama olmadan hamismi kaldin ay ne gusel masallah darisi bize ilacin disinda bisi yapmismiydin o ay
İnşallah isteyen herkesin başına. Hayır canım hiç bişey yapmadım kullanmadım. Kafadan attım aşılamaya odaklandım hatta düşünüyordum iş yerinden her 2 güne bir nasıl izin alacam diye baska dra gidecektim yolu çok tersti onu düşünüyordum devamlı. Çok şükür daha çok aratmadı

cok sevindim senin adina canim allah bana ve tum isteyenlere nasip etsin sende dua et bizler icin saglikla al kucagina bebisini ins

merhabalar bu zorlu süreci yaşayanlardan biri de benim. Geçen mart ayında bebeğimin kalp durmasıyla zorunlu kürtaj oldum ve bir yıldır korunmamamıza rağmen gebe kalamıyorum. Hsg çektirdim herşey normal çok şükür Bu ay klomen e başladım 50mg günde iki tane içtim ve 11. Günümde yani bugün yumurtam 18-19 mm olmuştu doktor hemen çatlatma iğnesi verdi ve bu gece ve yarın gece ilişki önerdi. Yazılanları okuyunca bi yandan ümitlenip bir yandan çok heveselenmek istemiyorum. Rabbim herkesin gönlünün muradını versin inşallah

Çok güzel büyümüş yumurtaların inşallah tutar kafandan atmaya çalış dicem ama çok zor biliyorum. Bende çok çektim çok düşündüm ağladım sızladim iğneler strese soktu eşimle çok tartıştık ama sonunda meleğim benimle ümidini kaybetme inşallah olur güzel haberlerini bekliyorum canım

allah razı olsun.inşallahsizin yazdıklarınızı da okudum en sonunda mutlu haberi de görünce İnan’ın çok sevindim Çarşamba kontrole çağırdı çatlayıp çatlamadığına bakacak gelişmeleri yazacağım bende

cok güsel büyümüs herhangi bi sıkıntı yoksa inş. güsel haberlerini alırız canım

Çok sağol canım inşallah senin de güzel haberini alırız

Az önce doktordan çıktım yumurtam catlamış çok şükür her şey normal gözüküyor. Tedbir amaçlı Progestan yazdım dedi ilaçla gebe kalanların düşük riski daha fazla oluyormuş sanırım. Umarım herşey hayırla sonuçlanır.

Tedbirini al canım inşallah tutar

10 gün değerim 128 çıktı 12 gün değerim 0.34

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…