- 10 Ekim 2016
- 154
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Yapacağım canım yılbaşından sonra tekrar tedavi aşılama yapılacak..Canim bende en son 3. Asilamami oldum tutmamisti ya haziran ayında ondan sonra bıraktım. Nisan ayına kadar beklicez akışına bıraktık olmazsa tüp bebeğe gidicez. Yıpratmaya birbirinizi. Vazgeçme cnm imkanın varsa yapılacak herşeyi yap.
Yok be güzelim nerde. Sende var mı bir gelişmeSlm kızlar naşılsınız var mı gelişmeler
Var canım çok şükür tedavisiz hamile kaldım aşılama için adeti bekliyordum gebe olduğumu öğrendim inşallah en kısa zamanda darısı sana aminnYok be güzelim nerde. Sende var mı bir gelişme
aaa cok sevindim cnm gözünaydın. peki özel birşey yaptın mı belirtilerin nelerdiVar canım çok şükür tedavisiz hamile kaldım aşılama için adeti bekliyordum gebe olduğumu öğrendim inşallah en kısa zamanda darısı sana aminn
Hiç bişey yapmadım canım şöyle de düşünüyorum etki etmeyen iğneler sonra ki ay etki etmiş olabilir ama emin değilim.. Belirtim sanki her an adet olacak gibi kaşıklarda sancı vardı başka bişey yoktu. Ama şimdi bulantı iştahsızlık halsizlik varaaa cok sevindim cnm gözünaydın. peki özel birşey yaptın mı belirtilerin nelerdi
İnşallah en kısa zamanda senin başınaHiç bişey yapmadım canım şöyle de düşünüyorum etki etmeyen iğneler sonra ki ay etki etmiş olabilir ama emin değilim.. Belirtim sanki her an adet olacak gibi kaşıklarda sancı vardı başka bişey yoktu. Ama şimdi bulantı iştahsızlık halsizlik var
Amin cnm ne kadarlık olduİnşallah en kısa zamanda senin başına
2 aylık ama içimdeki korku hiç geçmiyor hep bişey olacak diye içim içimi yiyorumAmin cnm ne kadarlık oldu
Öyle düşünme olumlu düşün bak ne güzel allah gönlüne göre verdi mutlu ol gebeliğin in tadını çıkar. çünkü insan kötü düşündükçe kötü şeyler oluyor.2 aylık ama içimdeki korku hiç geçmiyor hep bişey olacak diye içim içimi yiyorum
Evet malesef öyle olur. Şöyle de düşünüyorum çoğu insan dogururken ben neden dünyaya getiremeyim.Öyle düşünme olumlu düşün bak ne güzel allah gönlüne göre verdi mutlu ol gebeliğin in tadını çıkar. çünkü insan kötü düşündükçe kötü şeyler oluyor.
Valla öyle devam ediyorum cnm. Pazartesi randevu aldım ni gidip tekrar görüneyim diyorum yok ya benim normal yollardan olmayacak sanırımSen ne yaptın tedaviye ara vermiştin
Öyle düşünme bende senin gibi düşünüyordum ama oldu işte çok şükür en azından tüp bebek çare oluyor olmadı mı tüp bebek yaptirirsinValla öyle devam ediyorum cnm. Pazartesi randevu aldım ni gidip tekrar görüneyim diyorum yok ya benim normal yollardan olmayacak sanırım
Evet. Zaten onun için hazırlık yapiyoruz maddi olarak. Yaza dogru gidicez olmazsa.Öyle düşünme bende senin gibi düşünüyordum ama oldu işte çok şükür en azından tüp bebek çare oluyor olmadı mı tüp bebek yaptirirsin
İnşallah gerek kalmaz sürpriz olur sana daEvet. Zaten onun için hazırlık yapiyoruz maddi olarak. Yaza dogru gidicez olmazsa.
canım bugun devlet hastanesinde dr a gittim ustten ultrason dan baktı adetin 13. günü yumurta görünmüyor dedi. vajinal bakmadı. bide önceki yapılanlara baktı hersey normal görünüyor dedi yapılacak hersey yapılmış tup bebeğe gidin dedi canım sıkıldıİnşallah gerek kalmaz sürpriz olur sana da
Bana da öyle demişti aşılama tutmazsa artık tüp bebek diye çok moralim bozulmuştu bi yandan da artık para biriktirelim dedim eşime böyle olmamak derken olducanım bugun devlet hastanesinde dr a gittim ustten ultrason dan baktı adetin 13. günü yumurta görünmüyor dedi. vajinal bakmadı. bide önceki yapılanlara baktı hersey normal görünüyor dedi yapılacak hersey yapılmış tup bebeğe gidin dedi canım sıkıldı
Bana da öyle demişti aşılama tutmazsa artık tüp bebek diye çok moralim bozulmuştu bi yandan da artık para biriktirelim dedim eşime böyle olmamak derken oldu[/QUOhayırlısı olsun ne diyeyim.
Sibel tedaviylemi hamile kadin surecinden bahsedermisin birzBana da öyle demişti aşılama tutmazsa artık tüp bebek diye çok moralim bozulmuştu bi yandan da artık para biriktirelim dedim eşime böyle olmamak derken oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?