Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Canım peki hamilelikle ilgili bir belirti yaşıyor mısın bu süreçte?
Baş dönmesi ,mide bulantısı ve aşırı acıkıyorum erken galiba ama benim vitaminlerim düşük hep o yüzden etkiliyor aralıkta kimyasal geçirdim onuda baş dönmesinden anlamıştım ilk öğrendiğim değer 7ydi

Cuma günü gideceğim tekrar mutlaka buraya bildireceğim ama bence 10.günden sonra günlük gebelik testi yapmak mantıklı tamamen silikleşirse gebelik yok demektir koyulaşırsa vardır
Çok sevindim senin adına inşallah güzel sonuçlar alırsın çok heyecanlı beklemek 🤗 benim bugün 8.gunumde negatif çıktı ümidimi yitirdim yine inşallah döner

Baş dönmesi ,mide bulantısı ve aşırı acıkıyorum erken galiba ama benim vitaminlerim düşük hep o yüzden etkiliyor aralıkta kimyasal geçirdim onuda baş dönmesinden anlamıştım ilk öğrendiğim değer 7ydi
Belirtilerin çok erken başlamış gerçekten. Genellikle 5. Haftada başlar diyorlar ya demek ki kişiden kişiye çok değişiyor

Bugün yaptığım testte pozitif çıkmış kızlar bir kere baktım daha bakmadım ama bu iğnenin etkisi ne zaman biter çok heyecanlaniyorum.

Eklentiler

• 17406034230172019233831463793600.webp
    17406034230172019233831463793600.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 0
Arkadaşlar 2.5 yıllık evliyiz. yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz. Düşündüğümüz anda doktora muayene oldum hormon testlerinde vs bir sıkıntı yoktu çok şükür. Çikolata kistim mevcut 3 cm civarında. Eşimde de sperm sorunu yok. Rahim filmi de çektirdim tüplerde açık çok şükür. Yalnız gebelik elde edemedim. Birkaç ay femara muadili letresan kullandım yumurta büyüdü ama iğne olmadım. Sonrasında ara verdim ilaca da. Bu ay letresan kullandım. 2 adet 19 mm yumurta gelişmiş 1 tane de malesef kist oluşmuş ilacın etkileri :( ovitrelle catlatma iğnesini bugün oldum. 36 saat sonra ilişki önerdi sonrasını gün aşırı dedi. Benim gibi olan sonuç almış veya bekleyen arkadaşlarım yazarsa çok sevinirim. Doktorlarınızın tavsiyeleri nelerdi ? Siz ne gibi şeyler yaptınız yumurtlama takibi yine de yaptınız mı?
Benimde kist var çikolata bende Klomen kullandım ama iğne bulamadım malesef bat 5 mart

Bugün yaptığım testte pozitif çıkmış kızlar bir kere baktım daha bakmadım ama bu iğnenin etkisi ne zaman biter çok heyecanlaniyorum.
Canım senin bıgün negatif çıkmamış mıydı? Aynı test mi pozitife dönmüş? Tabi 10 dk sonrasını baz almayın diyorlar onu da atlamayalım

Benimde kist var çikolata bende Klomen kullandım ama iğne bulamadım malesef bat 5 mart

Canım senin bıgün negatif çıkmamış mıydı? Aynı test mi pozitife dönmüş? Tabi 10 dk sonrasını baz almayın diyorlar onu da atlamayalım
Ben o an baktım 2 dk bekledim negatifti tarihi yazıp kaldırdım sonra bir baktım bu şekilde olmuş

Merhabalar bende 5 günlük klomen kullanımı sonrasında 22 şubatta çatlatma iğnesi oldum bugün 4.günümdü sizin belirtileriniz ne zaman başladı belirtiniz oldumu olmadı mı? İlk denemeniz mi
Bende 21 şubatta iğne oldum nasıl geçecek bu günler hissettiğin ağrı falan var mı

Selammm kizlar, inşallah hepiniz güzel haberler alırsınız bende bugün gece 12 de vurundum catlatma iğnelerini 2 tane gonapeptyl şifa olsun inşallah bebiş getirsin bize 🩷🌸🙏🏼

Back