Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

Kızlar merhaba benim iğneden sonra 12.günüm laboquick marka kaset test yaptım ikinci çizgi çok belli belirsiz var acaba iğne etkisi midir

Kızlar merhaba benim iğneden sonra 12.günüm laboquick marka kaset test yaptım ikinci çizgi çok belli belirsiz var acaba iğne etkisi midir
Bence 2 gün bekleyip tekrar yap iğne etkisi de olabilir ama benim 12. Günde iğne etkisi geçmişti mesela negatifti hakkaten de pozitife dönmedi. 14. Gün hala silik çizgi görürsen bence olumlu olabilir

Yani şöyle de birşey var; sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor rahmimizde. İğne yapılıyor ve neden aynı gün ilişkiye başlamayıp 36 saat siyorlar benim matematiğime uymuyor. Aşılama tüp bebek vs işlerde zamanlama önemli tabi ama, bizim gibi doğal yolla devam edenler için saçma geliyor bana. Sonuçta bu yumurta çatladığında en az 12 saat aktif kalabiliyor ki bu süre 24 saate ve fazlasına uzayabiliyor. O yüzden her gün ilişki daha akla yatkın geliyor bana yumurta salınma sürecinde
Valla bende çözemedim hesap kitap yapa yapa bi hal olduk 😀 bana 36 saat ve sonrası gün aşırı demişti doktorum ama sprem sorunumuz yok o yüzden ben 36. Saatte ve 3 gün üst üste yaptım 4. ve 5. Gün eşim yoktu zaten. Ama tutmadı zamanı var demekki daha 🤷🏼‍♀️

Predictor early alma şansınız varsa, çok daha sağlıklı sonuç alırsınız bence. 6 güne kadar tespit edebiliyor. 12. Günde artık çok iğne etkisi kalacağını sanmıyorum

Valla bende çözemedim hesap kitap yapa yapa bi hal olduk 😀 bana 36 saat ve sonrası gün aşırı demişti doktorum ama sprem sorunumuz yok o yüzden ben 36. Saatte ve 3 gün üst üste yaptım 4. ve 5. Gün eşim yoktu zaten. Ama tutmadı zamanı var demekki daha 🤷🏼‍♀️
Sperm sorunu yoksa ve aşılama uygulanmayacaksa iğneden itibaren her gün ilişki dedi benim doktor

Bence 2 gün bekleyip tekrar yap iğne etkisi de olabilir ama benim 12. Günde iğne etkisi geçmişti mesela negatifti hakkaten de pozitife dönmedi. 14. Gün hala silik çizgi görürsen bence olumlu olabil

Predictor early alma şansınız varsa, çok daha sağlıklı sonuç alırsınız bence. 6 güne kadar tespit edebiliyor. 12. Günde artık çok iğne etkisi kalacağını sanmıyorum
Erken gebelik testim var elimde ama onu yapmadım beta düşükken algılıyor diye belki iğnenin etkisi ile erken gebelik testi daha çok algılar :)kan verdim az önce normlade farklı bir rahatsızlığım için gidecektim doktor gebeliğede bakalm dedi

Erken gebelik testim var elimde ama onu yapmadım beta düşükken algılıyor diye belki iğnenin etkisi ile erken gebelik testi daha çok algılar :)kan verdim az önce normlade farklı bir rahatsızlığım için gidecektim doktor gebeliğede bakalm dedi
Hadi inşallah güzel haberler alırsın

Ayyyy hafi inşallah güzel haberini bekliyorum🫶 var gibi hissediyorum, hayırlısı olsun

Back