Çatlatma iğnesi olup bekleyenler gelin birlikte bekleyelim.

İğnenin 6. 7. Ve 8. Günleri yaptım bugün 8. Gün 3 günde pozitif çıktı etkisi gitmemiş demek ki hala haftaya Çarşamba regl günüm
Evet iğne etkisi devam ediyor o zaman demektir. Bakalım nasıl ilerleyecek bende merak ediyorum

Evet benim doktorumda o şekilde dedi olmazsa aşılama deneriz dedi. Bende rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşimde test verdi temiz çıktı ama olmayınca nasipte yoksa olmuyor malesef
Benimde öyle rahim filmini çektirdim eşimde sperm testi verdi temiz çok şükür ama nasip dediğin gibi. Benim de normalde doktorum regl olunca çağırdı yine ilaç tedavisi için ama bu ay kendi halinde denemek istedim ovülasyon testiyle bakalım

Benimde öyle rahim filmini çektirdim eşimde sperm testi verdi temiz çok şükür ama nasip dediğin gibi. Benim de normalde doktorum regl olunca çağırdı yine ilaç tedavisi için ama bu ay kendi halinde denemek istedim ovülasyon testiyle bakalım
Sizin ne kadar oldu ? İğne kullandınız mı daha önce ?

Sizin ne kadar oldu ? İğne kullandınız mı daha önce ?
Benimde 1 yıl oldu korunmayı bırakalı. Birkaç kez letresan kullandım ama iğne olmadım. Bu konuyu açtığımda oldum iğneyi ilk kez. 2 yumurtam gelişmişti 19 mm umutluydum ama tutmadı🥲 şuan reglin 3. Günündeyim. Bu ay biraz kendi haline bırakmak istedim. Eşimde stres oldu bu 36 saat sonra ilişki olacak muhabbetinde. Bu ay da kendi haline bırakalım dedik nasip gerçekten

Benimde 1 yıl oldu korunmayı bırakalı. Birkaç kez letresan kullandım ama iğne olmadım. Bu konuyu açtığımda oldum iğneyi ilk kez. 2 yumurtam gelişmişti 19 mm umutluydum ama tutmadı🥲 şuan reglin 3. Günündeyim. Bu ay biraz kendi haline bırakmak istedim. Eşimde stres oldu bu 36 saat sonra ilişki olacak muhabbetinde. Bu ay da kendi haline bırakalım dedik nasip gerçekten
Evet açıkçası bizde de aynı durum var. Kendimizi sartlanmis gibi hissediyoruz ilişkiye girmek için eşimde aynı stresi yaşıyor bir takvime göre yapmak çok stresli oluyor malesef. Bende ilk kez iğne oldum 3 yumurtam oluşmuş 24 mm, inşallah tutar

Aalında en güzeli iğneden sonra saat saymadan her gün ilişki bence. Bir süre sonra da 2 günde bir devam olursa stres de çok olmaz gibi. En azından saat sayma vs kalkar ortadan

Evet açıkçası bizde de aynı durum var. Kendimizi sartlanmis gibi hissediyoruz ilişkiye girmek için eşimde aynı stresi yaşıyor bir takvime göre yapmak çok stresli oluyor malesef. Bende ilk kez iğne oldum 3 yumurtam oluşmuş 24 mm, inşallah tutar
Aynen öyle yapmamız gereken görevmiş gibi olmaya başladı. Stresli bi süreç inşallah senin ki tutar 💐

Aalında en güzeli iğneden sonra saat saymadan her gün ilişki bence. Bir süre sonra da 2 günde bir devam olursa stres de çok olmaz gibi. En azından saat sayma vs kalkar ortadan
Bencede benim doktorum 36. Saatte söylemişti o nedenle 36. Saat öncesinde yapmadık. Saat hesaplayınca stresli oluyor. Umarım sizinkiler tutar 🙏🏻

Canım burada okuduklarıma göre genelde çoğunun doktorları, senin doktorun gibi önermiş. Ama benim doktorum iğneden itibaren 4 gün dedi. Birçok başarılı tedavisi var gittiğim doktorun o yüzden de dinleyip sık ilişki yaşayacağım bakalım. Böyle paylaşımda kalmamız iyi oluyor, önerilerin sonuçlarını hep birlikte yaşayıp görüyoruz. Umarım bebişin tutunmuştur sana🩷 ve umarım allah hiçbirimizi uğraştırmadan nasip eder
İnsalh canım umarım dualarımız hepimizin kabul olur 🌸

Bencede benim doktorum 36. Saatte söylemişti o nedenle 36. Saat öncesinde yapmadık. Saat hesaplayınca stresli oluyor. Umarım sizinkiler tutar 🙏🏻
Yani şöyle de birşey var; sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor rahmimizde. İğne yapılıyor ve neden aynı gün ilişkiye başlamayıp 36 saat siyorlar benim matematiğime uymuyor. Aşılama tüp bebek vs işlerde zamanlama önemli tabi ama, bizim gibi doğal yolla devam edenler için saçma geliyor bana. Sonuçta bu yumurta çatladığında en az 12 saat aktif kalabiliyor ki bu süre 24 saate ve fazlasına uzayabiliyor. O yüzden her gün ilişki daha akla yatkın geliyor bana yumurta salınma sürecinde

Back