- 13 Aralık 2020
- 82
- 22
- 38
- 29
Bence 2 gün bekleyip tekrar yap iğne etkisi de olabilir ama benim 12. Günde iğne etkisi geçmişti mesela negatifti hakkaten de pozitife dönmedi. 14. Gün hala silik çizgi görürsen bence olumlu olabilirKızlar merhaba benim iğneden sonra 12.günüm laboquick marka kaset test yaptım ikinci çizgi çok belli belirsiz var acaba iğne etkisi midir
Valla bende çözemedim hesap kitap yapa yapa bi hal oldukYani şöyle de birşey var; sperm 3 güne kadar canlı kalabiliyor rahmimizde. İğne yapılıyor ve neden aynı gün ilişkiye başlamayıp 36 saat siyorlar benim matematiğime uymuyor. Aşılama tüp bebek vs işlerde zamanlama önemli tabi ama, bizim gibi doğal yolla devam edenler için saçma geliyor bana. Sonuçta bu yumurta çatladığında en az 12 saat aktif kalabiliyor ki bu süre 24 saate ve fazlasına uzayabiliyor. O yüzden her gün ilişki daha akla yatkın geliyor bana yumurta salınma sürecinde
Predictor early alma şansınız varsa, çok daha sağlıklı sonuç alırsınız bence. 6 güne kadar tespit edebiliyor. 12. Günde artık çok iğne etkisi kalacağını sanmıyorumKızlar merhaba benim iğneden sonra 12.günüm laboquick marka kaset test yaptım ikinci çizgi çok belli belirsiz var acaba iğne etkisi midir
Sperm sorunu yoksa ve aşılama uygulanmayacaksa iğneden itibaren her gün ilişki dedi benim doktorValla bende çözemedim hesap kitap yapa yapa bi hal oldukbana 36 saat ve sonrası gün aşırı demişti doktorum ama sprem sorunumuz yok o yüzden ben 36. Saatte ve 3 gün üst üste yaptım 4. ve 5. Gün eşim yoktu zaten. Ama tutmadı zamanı var demekki daha
Her doktor farklı şeyler söylüyorSperm sorunu yoksa ve aşılama uygulanmayacaksa iğneden itibaren her gün ilişki dedi benim doktor
Evet öyle. En güzeli şansa bırakmamak. İğne olunca 3 gün sonrası 2 günde bir en aklıma yatanı olduHer doktor farklı şeyler söylüyor
Bence 2 gün bekleyip tekrar yap iğne etkisi de olabilir ama benim 12. Günde iğne etkisi geçmişti mesela negatifti hakkaten de pozitife dönmedi. 14. Gün hala silik çizgi görürsen bence olumlu olabil
Erken gebelik testim var elimde ama onu yapmadım beta düşükken algılıyor diye belki iğnenin etkisi ile erken gebelik testi daha çok algılar :)kan verdim az önce normlade farklı bir rahatsızlığım için gidecektim doktor gebeliğede bakalm dediPredictor early alma şansınız varsa, çok daha sağlıklı sonuç alırsınız bence. 6 güne kadar tespit edebiliyor. 12. Günde artık çok iğne etkisi kalacağını sanmıyorum
Hadi inşallah güzel haberler alırsınErken gebelik testim var elimde ama onu yapmadım beta düşükken algılıyor diye belki iğnenin etkisi ile erken gebelik testi daha çok algılar :)kan verdim az önce normlade farklı bir rahatsızlığım için gidecektim doktor gebeliğede bakalm dedi
Ayyyy hafi inşallah güzel haberini bekliyorumErken gebelik testim var elimde ama onu yapmadım beta düşükken algılıyor diye belki iğnenin etkisi ile erken gebelik testi daha çok algılar :)kan verdim az önce normlade farklı bir rahatsızlığım için gidecektim doktor gebeliğede bakalm dedi
Ayyyy hafi inşallah güzel haberini bekliyorumvar gibi hissediyorum, hayırlısı olsun
Ayyy hadi hamilesin sen inşallahEki Görüntüle 3550577 Kuzum kan testi verdim 16.8 çıkmış 12.günüm cuma günü tekrar vereceğim yalnız testimi dün akşam üzeri yapmıştım birde az önce yaptım baya fark var sabahki yaptıklarımda çok fark yoktu ama akşam üzeri yaptıklarım baya belli fark var Eki Görüntüle 3550575 Eki Görüntüle 3550576
İnşallah nasip ALLAH isteyen herkese nasip etsinAyyy hadi hamilesin sen inşallah
Amin canım, çok aminİnşallah nasip ALLAH isteyen herkese nasip etsin
Tabi ki canım cuma günü yazarım hemenAmin canım, çok aminhaberdar et bizi de yükselişinden
Ayy çok sevindim ya inşallah yükselir değerin diğer testini ne zaman vereceksin ???Eki Görüntüle 3550577 Kuzum kan testi verdim 16.8 çıkmış 12.günüm cuma günü tekrar vereceğim yalnız testimi dün akşam üzeri yapmıştım birde az önce yaptım baya fark var sabahki yaptıklarımda çok fark yoktu ama akşam üzeri yaptıklarım baya belli fark var Eki Görüntüle 3550575 Eki Görüntüle 3550576
Cuma günü gideceğim tekrar mutlaka buraya bildireceğim ama bence 10.günden sonra günlük gebelik testi yapmak mantıklı tamamen silikleşirse gebelik yok demektir koyulaşırsa vardırAyy çok sevindim ya inşallah yükselir değerin diğer testini ne zaman vereceksin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?