- 23 Şubat 2025
- 42
- 2
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demekÇok teşekkür ederim
Benim doktorum eğer bu ay olmazsa 2 ay daha klomen deneyeceğiz aynı bu şekilde çatlatma iğnesiyle beraber dedi. 3 ay sonunda yine olmazsa rahim dilmi ve devamında da 3 ay aşılama deneyeceğimizi söyledi. Ama henüz eşim sperm testi yaptırmadı, o da önemli. Bende görünen bir sorun yok çok şükür ama rahim dilmimi görmedik tabi. Yani soruna gelecek olursak, kendi sürecimden de yola çıkarak ben yine kullanman gerek gibi düşünüyorum. Doktorun da ne önerdiği önemli tabi. Hepimizin biyolojisi, bulguları çok farklıBu ay regl olursam 2. Klomen tedavisine sizce basliyim mi yoksa kendiliğinden büyümesini bekleyip o şekilde mi iğne olmalıyım artık ne deneyecegimi şaşırdım![]()
Evet benim doktorumda o şekilde dedi olmazsa aşılama deneriz dedi. Bende rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşimde test verdi temiz çıktı ama olmayınca nasipte yoksa olmuyor malesefBenim doktorum eğer bu ay olmazsa 2 ay daha klomen deneyeceğiz aynı bu şekilde çatlatma iğnesiyle beraber dedi. 3 ay sonunda yine olmazsa rahim dilmi ve devamında da 3 ay aşılama deneyeceğimizi söyledi. Ama henüz eşim sperm testi yaptırmadı, o da önemli. Bende görünen bir sorun yok çok şükür ama rahim dilmimi görmedik tabi. Yani soruna gelecek olursak, kendi sürecimden de yola çıkarak ben yine kullanman gerek gibi düşünüyorum. Doktorun da ne önerdiği önemli tabi. Hepimizin biyolojisi, bulguları çok farklı
Doktorun anlattığına göre bu ilk 3 aylık klomen ve iğne tedavisinde hamile kalma oranları şöyleymiş: ilk ay %15, ikinci ay %20-25, 3. Ay %40-45 gibiEvet benim doktorumda o şekilde dedi olmazsa aşılama deneriz dedi. Bende rahim filmi çektirdim temiz çıktı eşimde test verdi temiz çıktı ama olmayınca nasipte yoksa olmuyor malesef
Ay inşallah. Bu ay kullanmak istemiyordum ama sizin bu yaklaşımınızdan sonra kullanmaya karar verdim. İnşallah gerek kalmaz tabi haftaya Çarşamba regl günüm heyecanla bekliyorum. Catlatmanın 8.gunu testler hala pozitif etkisi gitmemiş demek kiDoktorun anlattığına göre bu ilk 3 aylık klomen ve iğne tedavisinde hamile kalma oranları şöyleymiş: ilk ay %15, ikinci ay %20-25, 3. Ay %40-45 gibi
Böyle okudukça sizin kadar heyecanlanıyorumAy inşallah. Bu ay kullanmak istemiyordum ama sizin bu yaklaşımınızdan sonra kullanmaya karar verdim. İnşallah gerek kalmaz tabi haftaya Çarşamba regl günüm heyecanla bekliyorum. Catlatmanın 8.gunu testler hala pozitif etkisi gitmemiş demek ki
İnşallahBöyle okudukça sizin kadar heyecanlanıyorumumarım ilk aydan olmuştur ve sağlam psikolojilerimiz bebeklerimize saklıdır
aylardır çok strese soktum kendimi, defalarca burayı okumamaya karar verdim ama hala burada okuyor ve yazıyorum. Yıllarını verenlere haksızlık olmasın ama yıpratıcı bir süreç, birçok kimyasal maruz kalıyoruz. Allah yarsımcımız olsun ve güzel haberleri ilk aydan alalım inşallah
Ben ilk kez iğne oldum bugün, henüz hiçbir belirtisi yok iğnenin bende. Biz 7 aydır korunmadık ama kısmet olmadı. Aslında 2 ay lh testi ile takip etmiştim ve çatlamayı görmüştüm. Yaşım 36 olduğu için doktor tedaviye başladı bu ay, aslında yine de 1 sene olmaması da normal bir süreç diye de ekledi.İnşallahSizin süreciniz nasıl ilerliyor şu an hangi aşamadasiniz ? Bende bakmak istemiyorum ama yine dayanamıyorum en ufak sancıyı belirti zannediyorum
![]()
Ahh o belirtileri her ay yaşadım ve her ay da farklı farklı hepsini tamamlamış oldumİnşallahSizin süreciniz nasıl ilerliyor şu an hangi aşamadasiniz ? Bende bakmak istemiyorum ama yine dayanamıyorum en ufak sancıyı belirti zannediyorum
![]()
Bizimde 1.5 sene oldu. Bende lh testleri ile takip ettim hep yumurtlamayı ve catlamayi da gördüm ancak artık doktor ile ilerleme kararı aldık çok zor bir süreç gerçekten inşallah kucaklarimiz dolar en kısa zamandaBen ilk kez iğne oldum bugün, henüz hiçbir belirtisi yok iğnenin bende. Biz 7 aydır korunmadık ama kısmet olmadı. Aslında 2 ay lh testi ile takip etmiştim ve çatlamayı görmüştüm. Yaşım 36 olduğu için doktor tedaviye başladı bu ay, aslında yine de 1 sene olmaması da normal bir süreç diye de ekledi.
İnşallah canımBizimde 1.5 sene oldu. Bende lh testleri ile takip ettim hep yumurtlamayı ve catlamayi da gördüm ancak artık doktor ile ilerleme kararı aldık çok zor bir süreç gerçekten inşallah kucaklarimiz dolar en kısa zamanda![]()
28 canımİnşallah canımsenin yaş kaç peki?
Süperrr. Daha önünde çok zaman var, hiç strese girme. Ama bu ay belki olur bir güzel haber28 canım
Ayy inşallah. 3 gündür test yapıyorum ama iğnenin etkisi hala gitmemiş elimde de 12 tane test vardı onları kullanacağım çizgi siliklesecek mi artacak mı diyeSüperrr. Daha önünde çok zaman var, hiç strese girme. Ama bu ay belki olur bir güzel haber![]()
İğnenin etkisi 10-12 hatta bazen 14 güne kadar olabiliyormuş. Benim doktorum 14. Gün kan testi yaptırmamı istedi, hiç evde bak falan demedi mesela. Ama ben eminimli 1 hafta sonra başlarım testlere herşeyi biliyor olmama rağmenAyy inşallah. 3 gündür test yapıyorum ama iğnenin etkisi hala gitmemiş elimde de 12 tane test vardı onları kullanacağım çizgi siliklesecek mi artacak mı diye![]()
bana daha önce, en güvenilir olan predictor early bile silik çizgi çıkartmıştıAyy inşallah. 3 gündür test yapıyorum ama iğnenin etkisi hala gitmemiş elimde de 12 tane test vardı onları kullanacağım çizgi siliklesecek mi artacak mı diye![]()
Evet banada öyle söyledi ama gel gör ki ben dayanamadim hemen yaptımİğnenin etkisi 10-12 hatta bazen 14 güne kadar olabiliyormuş. Benim doktorum 14. Gün kan testi yaptırmamı istedi, hiç evde bak falan demedi mesela. Ama ben eminimli 1 hafta sonra başlarım testlere herşeyi biliyor olmama rağmenpaylaşımda kalalım gün gün testlerle alakalı bence
Kaçıncı günde başladın testlere ve nasıl çıktılar?Evet banada öyle söyledi ama gel gör ki ben dayanamadim hemen yaptımBiliyorum da yalancı çizgi olduğunu ama ne yapayım dayanamıyorum
evet haberdar edelim birbirimizi
![]()
Prodoctor var bende de 12li paket almıştımbana daha önce, en güvenilir olan predictor early bile silik çizgi çıkartmıştı