- 20 Ağustos 2020
- 379
- 270
- 23
- 35
- Konu Sahibi icinekapanikbirben
Amin canım benim. Ümitlenmemeye çalışıyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versininşallah bebeğiniz sizinledir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim. Ümitlenmemeye çalışıyorum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versininşallah bebeğiniz sizinledir
Bizde de öyle oldu. İğneden sonra iki gün ilşki. Üçüncü günü ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamak üzereydi zatenBende 7 Eylülde iğne oldum. Ne zaman test yaptırmam gerekiyo sizce. Bide iğnenin ertesi günü ve ondan sonraki gün ilişki oldu sadece yani 2 gün. Bidaha olmadı hiç sizce ihtimal düşükmü
Gerçekten mi Hangi test yapmıştın22 Eylül gibi yaparsın gebelik testi 14.günü bulabiliyor iğne etkisi ben 13e kadar gördüm bu ay ama adet oldum yalancı çizgiydi gördüklerim
Doktorlar 12 güne kadar sürer diyor. Muhtemelen kimyasal yaşamış da olabilirsinBizde de öyle oldu. İğneden sonra iki gün ilşki. Üçüncü günü ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamak üzereydi zaten
Bir sürü marka ile yaptım laboquick frely Ovula oncomed predictor one step hepsinde çıkmıştıGerçekten mi Hangi test yapmıştın
Çok merak ediyorum bi yandan ama stresede girmek istemiyorumBizde de öyle oldu. İğneden sonra iki gün ilşki. Üçüncü günü ovulasyon testi yaptım yumurtam çatlamak üzereydi zaten
Kimyasal da olabilir. İğne etkisi en fazla 12 ymişBir sürü marka ile yaptım laboquick frely Ovula oncomed predictor one step hepsinde çıkmıştı
Test gösterirken değer 3.12 idi kimyasal değil yani testler okadarı bile algılıyor daha önce kimyasal geçirdim o faklı oluyor çok kişinin başına gelmiş 15.Güne kadar test yanıltabilir demişti doktorumdaKimyasal da olabilir. İğne etkisi en fazla 12 ymiş
12. günü bekleyin diyor doktorlar canım. Yine de senin kararın. Biz eşimle birlikte bakıyoruz sonuca. Çünkü bn çok heyecanlanıyorumÇok merak ediyorum bi yandan ama stresede girmek istemiyorum
Kullandığım test 10ml üstünü algılıyor. İnşallah doğrudurTest gösterirken değer 3.12 idi kimyasal değil yani testler okadarı bile algılıyor daha önce kimyasal geçirdim o faklı oluyor çok kişinin başına gelmiş 15.Güne kadar test yanıltabilir demişti doktorumda
İnşallahh doğrudur hepsinde on ml yazıyor aşağı yukarı ama gösterebiliyorlar kaçıncı günü iğnenin bugünKullandığım test 10ml üstünü algılıyor. İnşallah doğrudur
11İnşallahh doğrudur hepsinde on ml yazıyor aşağı yukarı ama gösterebiliyorlar kaçıncı günü iğnenin bugün
Hadi inşallah vardır bizede haber et
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı diyorum hepimiz içinHadi inşallah vardır bizede haber et
Aynen canim bekliycez bakalım.12. günü bekleyin diyor doktorlar canım. Yine de senin kararın. Biz eşimle birlikte bakıyoruz sonuca. Çünkü bn çok heyecanlanıyorum
İlaçlardan dolayı bazen çift çizgi bile çıkabiliyormuş. Yine de gününün geçmesini bekle. Ama inşallah hayırlı haberdir ya içim Bi kıpırdadı senin adınaBen erken gebelil testi yaptım silik çizgi çıktı. 10 günüm dolmadan yapmaman gerekiyormuş. Yarın doluyor tekrar yapacam
Kız ayın 5 inde yaptın 10 gün sonra ayın 15 i olması lazım yani yarına denk geliyor tekrar test yapacak mısın. Yoksa adeti mi bekleyeceksinBen erken gebelil testi yaptım silik çizgi çıktı. 10 günüm dolmadan yapmaman gerekiyormuş. Yarın doluyor tekrar yapacam
4 ünde sabah yaptım. Tarihi şaşırmışım. Bıgün 11. GünKız ayın 5 inde yaptın 10 gün sonra ayın 15 i olması lazım yani yarına denk geliyor tekrar test yapacak mısın. Yoksa adeti mi bekleyeceksin
İğne günü 1. Gün sayıyoruz biz. Biliyorsun adet günü de öyle sayılıyorKız ayın 5 inde yaptın 10 gün sonra ayın 15 i olması lazım yani yarına denk geliyor tekrar test yapacak mısın. Yoksa adeti mi bekleyeceksin