• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde rahimde ara ara batma oluyor ve birde affedersin çok gaz oluyor ben 8 nci gün de test yapmıştım negatifti ama erkendi baya adete 16 gün varken yapmıştım belki gec döllenme olmuştur hayırlısı olsun inşallah
Genel de testi sabah ilk idrarla yapmak daha iyi olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum.

Batımız aynıymış canm bende beklemedeyim
Benimde rahimde ara ara batma oluyor ve birde affedersin çok gaz oluyor ben 8 nci gün de test yapmıştım negatifti ama erkendi baya adete 16 gün varken yapmıştım belki gec döllenme olmuştur hayırlısı olsun inşallah
Acaba sonuç alan var mi bende 8 ocak iğne oldum 14.unde silik çizgi gördüm sonra yok şimdi ne olur bilmiyorum

Kafami karıştıran test markaları farklıydı ondan mi bilmiyorumsiz hangisini kullandınız
Nasıl yol izlediniz birde klomen kullandınız mi

evet benim doktor da iğnenin vurulduğu akşamı ve ertesi günü ol dedi. günaşırı ondan sonra demedi...
Genelde doktorlar iğneden 36 saat sonra diyorlar bu ay dinlemedim iğne vurulduğum akşam ve ertesi aksamı değerlendiriyorum

Kafayı yiyebilirim neye inanacağını şaşırdım bugün ovulasyon testi yaptım oda silik çizgi çıktı bat a 5 gün var benim ne yapayım bilmiyorum
Ovulasyona güvenme bence cnm kesin sonuç Kanda çıkıyormuş ama bende kan vermedim daha idrar testi varsa sabah idrar testi yap tkrar

Ovulasyona güvenme bence cnm kesin sonuç Kanda çıkıyormuş ama bende kan vermedim daha idrar testi varsa sabah idrar testi yap tkrar
Ya birşey sorabilir miyim acaba. Benim adetime bugünle birlikte 3 gün var ve affedersiniz iki gündür kabızlık yaşıyorum çok fenayım acaba belirtiler arasında bunun gibi olanlarda var mi

Ya birşey sorabilir miyim acaba. Benim adetime bugünle birlikte 3 gün var ve affedersiniz iki gündür kabızlık yaşıyorum çok fenayım acaba belirtiler arasında bunun gibi olanlarda var mi
Bende de vardı cnm kabızlık ama tam bi belirti sayılmıyor malesef idrar testi varsa yarin yapın varsa cikar büyük ihtimal

Bende de vardı cnm kabızlık ama tam bi belirti sayılmıyor malesef idrar testi varsa yarin yapın varsa cikar büyük ihtimal

Kan testi yaptırdım canım bugün gebelik varmış şükürler olsun allahım hepimize hayırlısını nasip etsin 🥰🥰

Ben sabah regl oldum canm sen ne durumdasın
22 bat benim ama gebelik yok sanirim eğer bir mucize yaşanmazsa benim çok agrım var kasıklarına doğru inanılmaz sancılar bacak ağrıları vs.ve miğde bulantisindan tut baş ağrısına kadar tüm gerginlikler üstümde şişkinlik sık tuvalete çıkma dün rahatsızlanınca acile gittim tabi gebelik ihtimalini sordular test yapıldı sonuç 0.58 ve ben yıkıldım 🙁

Back