- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
- Konu Sahibi yellowaseline
- #1.441
Evet tatlım ama biraz yukarıda yeni fotoğraf attım ona da bakar Mısın?Çatlamadan 14 gün sonra işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tatlım ama biraz yukarıda yeni fotoğraf attım ona da bakar Mısın?Çatlamadan 14 gün sonra işte
Olsun kuzum adet gelmeden belli olmaz. Ama yoksada kürlere dikkatle devam et lütfen pes etmek yok.Kuzum ben ümidi kestim bu ay da. Bugünkü ovü testim de bu şekilde çıktı ama zaten vücutta olan bir hormon. Renkli çıkması normal yani bence. Zaten hiçbir belirtim de yok. Ne göğüs ağrısı ne başka bir şey...
Zaten bana attar 2 ay kullanacaksın demişti canım. Hayırlısı...Olsun kuzum adet gelmeden belli olmaz. Ama yoksada kürlere dikkatle devam et lütfen pes etmek yok.
Evet kuzum 2 hatta 3 ay belki de yeni yeni hazırlanıyor bünyen. Ben ilkinde 2 ay kullanmıştım mesela. Ama macunla hayıt ı hiç aksatma kullandualarımdasın inşallahZaten bana attar 2 ay kullanacaksın demişti canım. Hayırlısı...
Allah razı olsun kuzumEvet kuzum 2 hatta 3 ay belki de yeni yeni hazırlanıyor bünyen. Ben ilkinde 2 ay kullanmıştım mesela. Ama macunla hayıt ı hiç aksatma kullandualarımdasın inşallah
Canım ne durumdasın ? Ben hala adet olamadım bekliyorum ilk adetin üzerinden 11 şubatta adet olmuştum 35 gün oldu bekliyorum :)Allah razı olsun kuzum
Canım testim bitti 1 haftadır yapmıyorum, öyleee adeti bekliyorum :) eşime dedim ki hamile olsam onu da öğrenemeyeceğim korona var hastaneye de gitmemBen de bekliyorum canım. Bat ya yarın ya da çarşamba. Hiç umudum yok ama test yapıyor musun?
Ay evet yaaa, ben de idari izin aldım. Eve kapandım. 15 gün evdeyim artık. Çok korkarım böyle şeylerden. Sağlık ocağı karşımda ama kan vermeye korkuyorumCanım testim bitti 1 haftadır yapmıyorum, öyleee adeti bekliyorum :) eşime dedim ki hamile olsam onu da öğrenemeyeceğim korona var hastaneye de gitmem
Valla allah korusun kuzum, ben de korkuyorum, en sonunda karnım şişer herhalde diyorum şaka bir yana adet olmayı bekliyorum hayıt suyum bitti, siparişim yarın gelecekAy evet yaaa, ben de idari izin aldım. Eve kapandım. 15 gün evdeyim artık. Çok korkarım böyle şeylerden. Sağlık ocağı karşımda ama kan vermeye korkuyorum
Hayıt suyun be kadarlıktı kız? Çabuk bitmiş sanki, nasıl kullanıyorsun?Valla allah korusun kuzum, ben de korkuyorum, en sonunda karnım şişer herhalde diyorum şaka bir yana adet olmayı bekliyorum hayıt suyum bitti, siparişim yarın gelecek
Canım hayıt suyu hemen bitiyor anlamadım çay bardağının 1/4 üne koyuyorum ama 1 hafta gidiyor şişe, günde 3 kez içiyorum, 4 şişe bitirdim belki de yumurtalıklar şok geçirdiHayıt suyun be kadarlıktı kız? Çabuk bitmiş sanki, nasıl kullanıyorsun?
Ooooooooo kız, ne yapmışsın sen?! Her şeyin fazlası zarar. Dikkatli kullan. Yumurtalıkların çok fazla uyarılmış olmasın? Benim de sabahları aç 1 ölçekti, mideme dokununca tok kullanmaya başladım. 21 gündür kullanıyorum tabii arada çok nadir içmediğim günler oldu. Benim şişe daha bu şekilde:Canım hayıt suyu hemen bitiyor anlamadım çay bardağının 1/4 üne koyuyorum ama 1 hafta gidiyor şişe, günde 3 kez içiyorum, 4 şişe bitirdim belki de yumurtalıklar şok geçirdi
Benimkisi de aynı bundan 1 ölçekle 21 gün içiyorsun ben 3 içince 7 güne düşüyor işte Bilmiyorum ki valla bitiyor hemenOoooooooo kız, ne yapmışsın sen?! Her şeyin fazlası zarar. Dikkatli kullan. Yumurtalıkların çok fazla uyarılmış olmasın? Benim de sabahları aç 1 ölçekti, mideme dokununca tok kullanmaya başladım. 21 gündür kullanıyorum tabii arada çok nadir içmediğim günler oldu. Benim şişe daha bu şekilde:
Canım sen bence daha az kullan. Allah korusun, yarasın derken zarar verme kendineBenimkisi de aynı bundan 1 ölçekle 21 gün içiyorsun ben 3 içince 7 güne düşüyor işte Bilmiyorum ki valla bitiyor hemen
Valla ne gelen vaaar ne giden bugün bir tane daha test yaptım tatbiki negatif, inşallah gelirse şu adet rahatlayacağımCanım sen bence daha az kullan. Allah korusun, yarasın derken zarar verme kendine
Ben de bu sabah laboquik ultra erken test yaptım negatif çıktı ama ovü testleri hala koyu çıkıyor. Ben de bugün yarın olurum tahminen. Zaten belimde sinir mi sıkıştı noldu, bel çekmem var, çıldırtıyor beni. Ne kadar güzel bu ay bırakmıştım kendimi... Ovü ve gebelik testim:Valla ne gelen vaaar ne giden bugün bir tane daha test yaptım tatbiki negatif, inşallah gelirse şu adet rahatlayacağım
Kuzum bu ovülasyonun bu kadar koyu çıkması normal mi kiBen de bu sabah laboquik ultra erken test yaptım negatif çıktı ama ovü testleri hala koyu çıkıyor. Ben de bugün yarın olurum tahminen. Zaten belimde sinir mi sıkıştı noldu, bel çekmem var, çıldırtıyor beni. Ne kadar güzel bu ay bırakmıştım kendimi... Ovü ve gebelik testim:
Ne bileyim canım yaaaaa. Çok şükür kist filan yok, en son 3 martta profa muayene oldum, her şey çok güzel ultrasonla bakıp. Testlerde sıkıntı var herhaldeKuzum bu ovülasyonun bu kadar koyu çıkması normal mi ki