• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzum ben ümidi kestim bu ay da. Bugünkü ovü testim de bu şekilde çıktı ama zaten vücutta olan bir hormon. Renkli çıkması normal yani bence. Zaten hiçbir belirtim de yok. Ne göğüs ağrısı ne başka bir şey...
Olsun kuzum adet gelmeden belli olmaz. Ama yoksada kürlere dikkatle devam et lütfen pes etmek yok. 👍👍🌺🌺

Canım testim bitti 1 haftadır yapmıyorum, öyleee adeti bekliyorum :) eşime dedim ki hamile olsam onu da öğrenemeyeceğim korona var hastaneye de gitmem 😂
Ay evet yaaa, ben de idari izin aldım. Eve kapandım. 15 gün evdeyim artık. Çok korkarım böyle şeylerden. Sağlık ocağı karşımda ama kan vermeye korkuyorum 😬

Ay evet yaaa, ben de idari izin aldım. Eve kapandım. 15 gün evdeyim artık. Çok korkarım böyle şeylerden. Sağlık ocağı karşımda ama kan vermeye korkuyorum 😬
Valla allah korusun kuzum, ben de korkuyorum, en sonunda karnım şişer herhalde diyorum 😂😂😂 şaka bir yana adet olmayı bekliyorum hayıt suyum bitti, siparişim yarın gelecek

Valla allah korusun kuzum, ben de korkuyorum, en sonunda karnım şişer herhalde diyorum 😂😂😂 şaka bir yana adet olmayı bekliyorum hayıt suyum bitti, siparişim yarın gelecek
Hayıt suyun be kadarlıktı kız? Çabuk bitmiş sanki, nasıl kullanıyorsun? 🤔

Canım hayıt suyu hemen bitiyor anlamadım çay bardağının 1/4 üne koyuyorum ama 1 hafta gidiyor şişe, günde 3 kez içiyorum, 4 şişe bitirdim 😂😂 belki de yumurtalıklar şok geçirdi
Ooooooooo kız, ne yapmışsın sen?! Her şeyin fazlası zarar. Dikkatli kullan. Yumurtalıkların çok fazla uyarılmış olmasın? Benim de sabahları aç 1 ölçekti, mideme dokununca tok kullanmaya başladım. 21 gündür kullanıyorum tabii arada çok nadir içmediğim günler oldu. Benim şişe daha bu şekilde:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 42
Ooooooooo kız, ne yapmışsın sen?! Her şeyin fazlası zarar. Dikkatli kullan. Yumurtalıkların çok fazla uyarılmış olmasın? Benim de sabahları aç 1 ölçekti, mideme dokununca tok kullanmaya başladım. 21 gündür kullanıyorum tabii arada çok nadir içmediğim günler oldu. Benim şişe daha bu şekilde:
Benimkisi de aynı bundan😂 1 ölçekle 21 gün içiyorsun ben 3 içince 7 güne düşüyor işte 🤷🏼‍♀️ Bilmiyorum ki valla bitiyor hemen

Valla ne gelen vaaar ne giden bugün bir tane daha test yaptım tatbiki negatif, inşallah gelirse şu adet rahatlayacağım
Ben de bu sabah laboquik ultra erken test yaptım negatif çıktı ama ovü testleri hala koyu çıkıyor. Ben de bugün yarın olurum tahminen. Zaten belimde sinir mi sıkıştı noldu, bel çekmem var, çıldırtıyor beni. Ne kadar güzel bu ay bırakmıştım kendimi... Ovü ve gebelik testim:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    122,2 KB · Görüntüleme: 37
Ben de bu sabah laboquik ultra erken test yaptım negatif çıktı ama ovü testleri hala koyu çıkıyor. Ben de bugün yarın olurum tahminen. Zaten belimde sinir mi sıkıştı noldu, bel çekmem var, çıldırtıyor beni. Ne kadar güzel bu ay bırakmıştım kendimi... Ovü ve gebelik testim:
Kuzum bu ovülasyonun bu kadar koyu çıkması normal mi ki

arkadaşlar, amh testi yaptıran var mı? 5 doktora gittim bebek için, benden bugüne dek hiç istenmedi. hormonlar filan tamam da denk geldim internette, merak ettim.

Back