• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım daha erken bazen çıkmayabiliyor, adetine 1-2 gün kala tekrarla 😍

İnşallah🙏🏻 Bende pco var zaten ama çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olunmalı diye biliyorum ama benim döngü biraz uzun aynı zamanda progestan da kullanıyorum bitmeden adet olunmuyor zaten cumartesi bitecek. O yüzden durum benim için biraz karışık bir hal aldı🙈

İnşallah🙏🏻 Bende pco var zaten ama çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olunmalı diye biliyorum ama benim döngü biraz uzun aynı zamanda progestan da kullanıyorum bitmeden adet olunmuyor zaten cumartesi bitecek. O yüzden durum benim için biraz karışık bir hal aldı🙈
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🌸

Ben çatlatma iğnesi kullandım 13 gün öğrendim adetime 4 gün kala 1 gün kala da kan verdim yüksek çıktı 77 öyle hayırlısı olsun inşallah ♥

Benim adete 5 gün vardı testi yaptığımda. Ama akşam tekrar baktım teste gölge gibi ikinci çizgi vardı. Bir hafta bekliCem sanırım çarşamba gibi tekrar test yaparım.İnşallah vardır. Sağlıkla doğsun bebişin 🤗

Benim adete 5 gün vardı testi yaptığımda. Ama akşam tekrar baktım teste gölge gibi ikinci çizgi vardı. Bir hafta bekliCem sanırım çarşamba gibi tekrar test yaparım.İnşallah vardır. Sağlıkla doğsun bebişin 🤗
Teşekkürler canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder 🙂 test ilk silik çıktıysa vardır ama 1 saat sonra o test geçersiz oluyor canım öyle kendimden biliyorum 😘

Merhaba,
öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu olsun 🎉🎈🌹💋

Çocuk için dr gidiyorum ,yumurtan büyüyor 2gün sonra iğne ol dedi.
ovs.testiyle de takipteyim.

28 koyuluk artınca 29 şubatta iğne oldum .
4 marta kadar ovs.t 2.çizginin koyuluğu aynı hatta 2.çizgi daha koyuydu
7 Mart 'tan itibaren koyuluk azaldı ama hala çok net.
Bat 11 Mart
İlk defa iğne oldum ,sorum şu ;
1) 2.çizginin koyuluğu kaç gün sürer ya da 2.çizgi iğne olduktan sonra ne zaman yok olur
2) Bat iğneden dolayı geç olur mu?
3)Adete 3 gün var ve hala 3.çizgi baya beli, koyu olmasa da bu normal mi?

deneyimli arkadaşlar bi el atın 💋

Merhaba,
öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu olsun 🎉🎈🌹💋

Çocuk için dr gidiyorum ,yumurtan büyüyor 2gün sonra iğne ol dedi.
ovs.testiyle de takipteyim.

28 koyuluk artınca 29 şubatta iğne oldum .
4 marta kadar ovs.t 2.çizginin koyuluğu aynı hatta 2.çizgi daha koyuydu
7 Mart 'tan itibaren koyuluk azaldı ama hala çok net.
Bat 11 Mart
İlk defa iğne oldum ,sorum şu ;
1) 2.çizginin koyuluğu kaç gün sürer ya da 2.çizgi iğne olduktan sonra ne zaman yok olur
2) Bat iğneden dolayı geç olur mu?
3)Adete 3 gün var ve hala 3.çizgi baya beli, koyu olmasa da bu normal mi?

deneyimli arkadaşlar bi el atın 💋
1-Canım çatlayana kadar 2. Çizgi koyu çıkar silindiğinde bil ki çatlamıştır.
2- iğnenin vurulduğu günden değil yumurtanın çatlağı günden 14 gün sonra adet olunuyor eğer kist yoksa, kist varsa uzatıyor yahut daha erken oluyorsun adeti
3-iğnenin etkisiyle Benim iğnenin13. Gününe kadar bayaa belliydi 2. Çizgi ve adet olunca silindi.
Bunlarınkiyle hepsi tecrübeyle sabit canım

1-Canım çatlayana kadar 2. Çizgi koyu çıkar silindiğinde bil ki çatlamıştır.
2- iğnenin vurulduğu günden değil yumurtanın çatlağı günden 14 gün sonra adet olunuyor eğer kist yoksa, kist varsa uzatıyor yahut daha erken oluyorsun adeti
3-iğnenin etkisiyle Benim iğnenin13. Gününe kadar bayaa belliydi 2. Çizgi ve adet olunca silindi.
Bunlarınkiyle hepsi tecrübeyle sabit canım
Cevap için teşekkür ederim canım 😙 Hayırlısı diyelim 😊

Arkadaşlar ben geçen ay progestan bittikten 6 gün sonra adet olmuştum. Normal adet döngümü de 35 gün ortalama olarak hesaplıyorum. Çünkü bazen 40-45-50 günde oluyor. Bugün progestan bitiminin 3. Günü yarın da 35. Gün ortalama adet günüm yani. Çatlatma iğnesinin 13. Günü erken gebelik testim negatifti sonradan silikleşmişti. Bugün iğnenin 18. Günü yarın sabah test yapıp yapmama konusunda kararsızım. Doktor da progestan bittikten 1 hafta içinde adet olmazsan gel dedi. Acaba erken gebelik testi yapsam çıkar mı? Aranızda böyle bir durum yaşayan oldu mu😔

Kızlar selam. Size bir sorum var. Normalde 30 günde adet olurum ve 7 gün sürer. Yumurtlamam da 16. Gün olur. Akıntıma göre bu ayki yumurtlamam 4 Mart’tı fakat 4 Mart’tan beri benden yumurta akı gibi koyu bir akıntı geliyor. Bat 17 ya da 18 Mart olarak hesapladım. Dün ucuzlarından bir gebelik testi yaptım negatifti. Bugün de akıntım olunca ovulasyon testi yapayım, belki yumurtlama vardır hala dedim. Markası miratech. İlk defa ovülasyon testi yapıyorum. Kullanma talimatında T çizgisi C kadar ya da C’den daha koyuysa yumurtlama vardır diyor. Emin olamadım size sormak istedim. İnternette araştırırken bu testlerle hamile olduğunu öğrenen olmuş. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Yumurtlama akıntısı 1 hafta sürer mi? Sonuç bu:

Eklentiler

• 1653F8C2-ACD7-4404-A568-EAC2613AC9CA.jpeg
    1653F8C2-ACD7-4404-A568-EAC2613AC9CA.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 17
  • 4E5D3630-D5F2-4F1D-905B-13C91F2302A7.jpeg
    4E5D3630-D5F2-4F1D-905B-13C91F2302A7.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar selam. Size bir sorum var. Normalde 30 günde adet olurum ve 7 gün sürer. Yumurtlamam da 16. Gün olur. Akıntıma göre bu ayki yumurtlamam 4 Mart’tı fakat 4 Mart’tan beri benden yumurta akı gibi koyu bir akıntı geliyor. Bat 17 ya da 18 Mart olarak hesapladım. Dün ucuzlarından bir gebelik testi yaptım negatifti. Bugün de akıntım olunca ovulasyon testi yapayım, belki yumurtlama vardır hala dedim. Markası miratech. İlk defa ovülasyon testi yapıyorum. Kullanma talimatında T çizgisi C kadar ya da C’den daha koyuysa yumurtlama vardır diyor. Emin olamadım size sormak istedim. İnternette araştırırken bu testlerle hamile olduğunu öğrenen olmuş. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Yumurtlama akıntısı 1 hafta sürer mi? Sonuç bu:

Canım ben de neredeyse her gün ovulasyon testi yaptım adete yakın hep bu şekilde çıkmıştı ancak adet oldum. T ve c eşit olmalı veya t çizgisi daha koyu olmalı doğru biliyosun. Yumurtlama akıntısı hakkında bir bilgim yok maalesef. 🤷🏼‍♀️

Canım ben de neredeyse her gün ovulasyon testi yaptım adete yakın hep bu şekilde çıkmıştı ancak adet oldum. T ve c eşit olmalı veya t çizgisi daha koyu olmalı doğru biliyosun. Yumurtlama akıntısı hakkında bir bilgim yok maalesef. 🤷🏼‍♀️
sağ ol canım. ben 3 martta profa gittim, yumurtan çok güzel, önümüzdeki 2 günü değerlendir dedi ve ben gerçekten ertesi gün yumurtladım. aile hekimime sordum, o da diyor ki yanılma payı var ama hamilelik de gösteriyor bu testler. adet gününde gel bakalım dedi. mecbur bekleyeceğim :110: benim merak ettiğim acaba tekrar mı yumurtlama oldu bende? yani bir kadın 1 hafta arayla yumurtlar mı ki?

sağ ol canım. ben 3 martta profa gittim, yumurtan çok güzel, önümüzdeki 2 günü değerlendir dedi ve ben gerçekten ertesi gün yumurtladım. aile hekimime sordum, o da diyor ki yanılma payı var ama hamilelik de gösteriyor bu testler. adet gününde gel bakalım dedi. mecbur bekleyeceğim :110: benim merak ettiğim acaba tekrar mı yumurtlama oldu bende? yani bir kadın 1 hafta arayla yumurtlar mı ki?
Yumurtlar canım kendimden biliyorum 😂

Benim de 30. Gün hala adet olmadım, olacak gibi de hissetmiyorum sanırım yine 50. Günleri bulacağım, bu ay hayıt içtim hala da devam ediyorum bir değişiklik de hissetmedim olumsuz yönde.. hayırlısı bakalım

Back