- Konu Sahibi yellowaseline
- #1.401
Evet bence öyle ilk koyu sonra hiç yoksa tekrar koyu olmuşsa vardır
Sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama normal adet döngüme göre adete daha 1 hafta var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bence öyle ilk koyu sonra hiç yoksa tekrar koyu olmuşsa vardır
Canım daha erken bazen çıkmayabiliyor, adetine 1-2 gün kala tekrarlaSabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama normal adet döngüme göre adete daha 1 hafta var.
Canım daha erken bazen çıkmayabiliyor, adetine 1-2 gün kala tekrarla
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah Bende pco var zaten ama çatlatma iğnesinden 14-15 gün sonra adet olunmalı diye biliyorum ama benim döngü biraz uzun aynı zamanda progestan da kullanıyorum bitmeden adet olunmuyor zaten cumartesi bitecek. O yüzden durum benim için biraz karışık bir hal aldı
Ben çatlatma iğnesi kullandım 13 gün öğrendim adetime 4 gün kala 1 gün kala da kan verdim yüksek çıktı 77 öyle hayırlısı olsun inşallahSabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama normal adet döngüme göre adete daha 1 hafta var.
Ben çatlatma iğnesi kullandım 13 gün öğrendim adetime 4 gün kala 1 gün kala da kan verdim yüksek çıktı 77 öyle hayırlısı olsun inşallah ♥
Teşekkürler canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder test ilk silik çıktıysa vardır ama 1 saat sonra o test geçersiz oluyor canım öyle kendimden biliyorumBenim adete 5 gün vardı testi yaptığımda. Ama akşam tekrar baktım teste gölge gibi ikinci çizgi vardı. Bir hafta bekliCem sanırım çarşamba gibi tekrar test yaparım.İnşallah vardır. Sağlıkla doğsun bebişin
1-Canım çatlayana kadar 2. Çizgi koyu çıkar silindiğinde bil ki çatlamıştır.Merhaba,
öncelikle hepimizin kadınlar günü kutlu olsun
Çocuk için dr gidiyorum ,yumurtan büyüyor 2gün sonra iğne ol dedi.
ovs.testiyle de takipteyim.
28 koyuluk artınca 29 şubatta iğne oldum .
4 marta kadar ovs.t 2.çizginin koyuluğu aynı hatta 2.çizgi daha koyuydu
7 Mart 'tan itibaren koyuluk azaldı ama hala çok net.
Bat 11 Mart
İlk defa iğne oldum ,sorum şu ;
1) 2.çizginin koyuluğu kaç gün sürer ya da 2.çizgi iğne olduktan sonra ne zaman yok olur
2) Bat iğneden dolayı geç olur mu?
3)Adete 3 gün var ve hala 3.çizgi baya beli, koyu olmasa da bu normal mi?
deneyimli arkadaşlar bi el atın
Cevap için teşekkür ederim canım Hayırlısı diyelim1-Canım çatlayana kadar 2. Çizgi koyu çıkar silindiğinde bil ki çatlamıştır.
2- iğnenin vurulduğu günden değil yumurtanın çatlağı günden 14 gün sonra adet olunuyor eğer kist yoksa, kist varsa uzatıyor yahut daha erken oluyorsun adeti
3-iğnenin etkisiyle Benim iğnenin13. Gününe kadar bayaa belliydi 2. Çizgi ve adet olunca silindi.
Bunlarınkiyle hepsi tecrübeyle sabit canım
Aynen birkaç gün daha beklersen sonuç belli olur canım Benim 4-5 kaç oldu hatırlamıyorum çatlatma iğnesinde her ay düzenli alıyorum artıkCevap için teşekkür ederim canım Hayırlısı diyelim
Ay ben reçetesini okuyunca olmaya korktum ama iade edemediğimden oldum sanırım son olacakAynen birkaç gün daha beklersen sonuç belli olur canım ❤ Benim 4-5 kaç oldu hatırlamıyorum çatlatma iğnesinde her ay düzenli alıyorum artık
Benim gebelik testi negatif ,bat yarın neyse bidaha ki aya inşallah diyelimAz önce kırmızılar geldi ne yazık ki
Kızlar selam. Size bir sorum var. Normalde 30 günde adet olurum ve 7 gün sürer. Yumurtlamam da 16. Gün olur. Akıntıma göre bu ayki yumurtlamam 4 Mart’tı fakat 4 Mart’tan beri benden yumurta akı gibi koyu bir akıntı geliyor. Bat 17 ya da 18 Mart olarak hesapladım. Dün ucuzlarından bir gebelik testi yaptım negatifti. Bugün de akıntım olunca ovulasyon testi yapayım, belki yumurtlama vardır hala dedim. Markası miratech. İlk defa ovülasyon testi yapıyorum. Kullanma talimatında T çizgisi C kadar ya da C’den daha koyuysa yumurtlama vardır diyor. Emin olamadım size sormak istedim. İnternette araştırırken bu testlerle hamile olduğunu öğrenen olmuş. Yardımcı olabilir misiniz lütfen? Yumurtlama akıntısı 1 hafta sürer mi? Sonuç bu:
sağ ol canım. ben 3 martta profa gittim, yumurtan çok güzel, önümüzdeki 2 günü değerlendir dedi ve ben gerçekten ertesi gün yumurtladım. aile hekimime sordum, o da diyor ki yanılma payı var ama hamilelik de gösteriyor bu testler. adet gününde gel bakalım dedi. mecbur bekleyeceğim benim merak ettiğim acaba tekrar mı yumurtlama oldu bende? yani bir kadın 1 hafta arayla yumurtlar mı ki?Canım ben de neredeyse her gün ovulasyon testi yaptım adete yakın hep bu şekilde çıkmıştı ancak adet oldum. T ve c eşit olmalı veya t çizgisi daha koyu olmalı doğru biliyosun. Yumurtlama akıntısı hakkında bir bilgim yok maalesef.
Yumurtlar canım kendimden biliyorumsağ ol canım. ben 3 martta profa gittim, yumurtan çok güzel, önümüzdeki 2 günü değerlendir dedi ve ben gerçekten ertesi gün yumurtladım. aile hekimime sordum, o da diyor ki yanılma payı var ama hamilelik de gösteriyor bu testler. adet gününde gel bakalım dedi. mecbur bekleyeceğim benim merak ettiğim acaba tekrar mı yumurtlama oldu bende? yani bir kadın 1 hafta arayla yumurtlar mı ki?