Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende de hayıt suyu eksraktı var onu suya karıştırıp içiyorsun sade değil, 1 çay bardağının 1/4 üne hayıt koyuyorsun üstüne de su koyup içiyorsun
Bana telefonda sadece adetken ve gebeyken içmeyeceksin dediler. Onun haricinde üstünde de sadece sabah aç karnına 1 ölçek yazıyor. Açıklama yok. Lüp diye dikiyorum, üstüne su içiyorum.

Pazartesi ovitrelle iğnesi vuruldum,perşembeden beride günde 3 defa progesteron kullanıyorum.ama belimde ağrı var sank adet olacağım gibi,haftaya salı.çarşamba,bat ım.normal mi,böyle olup hamile kalan var mı

Merhaba bende dün iğne vuruldum ilk defa
Herkes kasık ağrısından bahsediyor ama bende hiçbişey yok şimdilik ...sadece birkaç defa şeffaf akıntım oldu iğneden sanırım? Sizler nasılsınız bu arada konu sahibi hamile kalabildinmi canım sayfaların hepsini okuyamadım

Bende bugün adet oldum hiç beklemiyodum çok üzüldüm. Ne zaman anne olacağım ben

O ânı yaşamak çok zor bilirim Rabbim yüreğini ferahlatsın canım ama her son bir başlangıçtır unutma
iğneden kaç gün sonra adet oldun kaç defadır deniyosun iğneyi?

O ânı yaşamak çok zor bilirim ☹ Rabbim yüreğini ferahlatsın canım ama her son bir başlangıçtır unutma
iğneden kaç gün sonra adet oldun kaç defadır deniyosun iğneyi?
2 yıldır istiyorum sebepsiz olmuyor 16 gün sonra oldum, ilk denemeydi bu. Artık çok bunaldım gerçekten isyan etmek istemiyorum ama insanın elinde değil üzülmemek .. Rabbim isteyen herkese nasip etsin herkesin kucağını doldursun inşallah

Amin kardeşim beklemek çok zor bilirim
Rabbim kucağını doldursun . Ovulasyon testi kullanıyor musun yumurta mı kaçıyor acaba

Amin kardeşim beklemek çok zor bilirim
Rabbim kucağını doldursun . Ovulasyon testi kullanıyor musun yumurta mı kaçıyor acaba
Kullandım bir iki ay ama öyle de olmadı. Şu an doktor kontrolüyle çatlatma iğnesi oluyorum. İki gün sonra klomen başlicam tekrar başa dönüyoruz 2. deneme olcak ama çok ümit ediyoruz bende eşimde. Hayal kırıklığı yaşamak artık yıprattı ..

Anlıyorum canım bilirim o hissi
Rabbim muradına kavuştursun en kısa zamanda bende bu ay ilk defa takip yaptırdım sen acaba hangi günleri değerlendirmiştin? Dün gece idrarda yanmam oldu rahat edemedim sürekli tuvalete gitme isteği oldu uyuyamadım kesin enfeksiyon var sabah sağlık ocağına gittim doktor idrar tahlili yapmadı monurol saşe verdi
Yapsakda ondan başka bişey veremem dedi
Bu gece içicem inşallah faydası olur

Böyle bi durum malesef var ... ben de bi çok doktor gezdim ... benm sorunum da iç çamaşırı bile giyinemiyorum ben ... lazer prp tedavisi gördüm baya iyi geldi tam geçmedi ama zaten 15. Günüm ... 1 ayda daha iyi olurmuş .... bunu bilen iki doktor var biri Süleyman Engin akhan diğeri ise Süleyman eserdağ .... çok az doktor sorununuzu çözebilir yani ... geçmiş olsun şimdiden

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 22 şubatta çatlatma iğnemi oldum. Ovulasyon testiyle takip ediyorum. İlk sekiz gün çift çizgi gördüm sanırım iğnenin etkisiydi.9 ve 10. Günlerde ikinci çizgi hiç yoktu. 11, 12 ve bugün 13. Günümde gittikçe koyulaşmaya başladı ikinci çizgi ama hala tam olarak koyuluk yok.Yarın veya öbür gün gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Sizce ovulasyon testinin tekrardan koyulaşmaya başlaması gebelik işareti olabilir mi

Evet bence öyle ilk koyu sonra hiç yoksa tekrar koyu olmuşsa vardır

Bende pcos'um onu dert etme sakın bi kere düşük yaptım şuan hamileyim ümitsizliğe asla girmeyin ben çok inandım oldu sende inan canım

Benimde 1 yumurtam çatladı ilk iğnemi vurdum hamile kaldım onu sorun etme
Doktor vurmadı igne eşimde sperm hareketinde yavaşlık varmış ilk önce tedavi edelim ondan snra dedi . Anbitiyoyik kullandığı için vermedi yani. Adet olurum bir iki güne hem yumurtam bir değilmiş onlar olgunlaşmamış ondan görünmemiş en son gttgmde 16 mm di iki gün sonra büyür çatlar demişti gelme daha dedi özel ya orası birde boşuna çatlamış mı diye gelip para verme dedi

anladım canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…