Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende aldım bugün bakalım aktardan verilen bitkisel ürünleri. Senin verdiğin para bana çok gelmişti ama 500 TL tuttu benimkilerde canım. Sen iyi almışsın yanibu arada inşallah şifa buluruz bakalım bir kaç ay bunları denicem bende:)

Kızlar ben de hayıt suyunu kullanmaya devam ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırız :) ben adetle başlamıştım 14. Gün bugün kullanıyorum hala

İyi akşamlar kizllar benim 2. Asilama olucak ins gün sayiyorum. Çarşamba yine kontrolüm var.. bu ay da tutmazsa 3.asilama iğne ye gecicez

Ooofff evet gerçekten çok tutmuş yaaaa. Ama işte insan umut deyip parayı gözden çıkartıyor. Bende 2 şurup, 1 bitki çayı, 1 de macun var. Yarın başlıcam inşallah. Sende neler var?

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa femara kullandım dünde iğne oldum beklemedeyim geçen sene 2 kere klomen kullanıp aşılama olmuştu fakat ikiside tutmadı ve sonraki ay hiç umudum yokken hamile olduğumu öğrenmiştim ama ne yazikki 22 haftada suyum geldi ve 1 hafta sonra doğum yapmak zorunda kaldım maalesef bebeğimi 13 gün sonra kaybettim biraz uzun oldu kusura bakmayın. Rabbim hepinizin gonlune göre versin inşallah

Üzüldüm... başın sağ olsun... Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun.

Kızlar ya, bu Hayıt suyunu nasıl içiyorsunuz? Bende Hayıt suyu eksraktı var. Tadı acayip yoğun. Benim 3. Günüm, sabahları aç karnına bir şurup ölçeği içiyorum ama tadı o kadar kötü kiiiiiiii. İğreniyorum içerken. Suya, meyve suyuna filan karıştırabiliyor muyuz bunu?

bende tohum olarak aldım ama hala yapmadım bilemiyorum

Canım bende de hayıt suyu eksraktı var onu suya karıştırıp içiyorsun sade değil, 1 çay bardağının 1/4 üne hayıt koyuyorsun üstüne de su koyup içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…