- 9 Ağustos 2017
- 80
- 62
- 38
- 29
- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.361
Aşılama olurken hiç bir sancı hissetmiyorsunuz ama olduktan sonra sağ veya sol kaşık da batma hissi oluşuyorAsilama sancili mi
bende aldım bugün bakalım aktardan verilen bitkisel ürünleri. Senin verdiğin para bana çok gelmişti ama 500 TL tuttu benimkilerde canım. Sen iyi almışsın yaniBenim Yanıklar Baharattan siparişlerim geldi bu salı günü. Ahmet Bey bana telefonda adetliyken ve gebeyken kullanmayacaksın dedi. İçinde hayıt otu ekstresi de var gelen şeylerin. Bence sen de adetin bitince kullanmaya başla.
Ooofff evet gerçekten çok tutmuş yaaaa. Ama işte insan umut deyip parayı gözden çıkartıyor. Bende 2 şurup, 1 bitki çayı, 1 de macun var. Yarın başlıcam inşallah. Sende neler var?bende aldım bugün bakalım aktardan verilen bitkisel ürünleri. Senin verdiğin para bana çok gelmişti ama 500 TL tuttu benimkilerde canım. Sen iyi almışsın yanibu arada inşallah şifa buluruz bakalım bir kaç ay bunları denicem bende:)
3 şurupOoofff evet gerçekten çok tutmuş yaaaa. Ama işte insan umut deyip parayı gözden çıkartıyor. Bende 2 şurup, 1 bitki çayı, 1 de macun var. Yarın başlıcam inşallah. Sende neler var?
Teşekkür ederimHayırlısı olsun. İnşallah tutar
Allahım vesile kılsın inşallah canım hepimize3 şurup
1 macun
Bir de balık yağı gibi hapı var canım
Üzüldüm... başın sağ olsun... Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun.Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa femara kullandım dünde iğne oldum beklemedeyim geçen sene 2 kere klomen kullanıp aşılama olmuştu fakat ikiside tutmadı ve sonraki ay hiç umudum yokken hamile olduğumu öğrenmiştim ama ne yazikki 22 haftada suyum geldi ve 1 hafta sonra doğum yapmak zorunda kaldım maalesef bebeğimi 13 gün sonra kaybettim biraz uzun oldu kusura bakmayın. Rabbim hepinizin gonlune göre versin inşallah
Amin canım sağol ins en kısa zamanda hepimiz hamile kalırızÜzüldüm... başın sağ olsun... Allah en kısa zamanda bebeğine kavuştursun.
Aynı gün iğne olmuşuz hadi hayırlısı hakkımızdaBen dün çatlatma iğnesi oldum.bir tane yumurta oluştu solda.perşembe progesteron başlayacağım.bakalım ne olacak,Allah hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallh güzel sonuçlar alırızAynı gün iğne olmuşuz hadi hayırlısı hakkımızda
Bence hafif kramplar olması normal. Benim de hafif bir kasık ağrım olmuştu.Çatlatma iğnesinin 3.gümü belimdr ağrı var sanki regl öncesi gibi daha az şiddetli ama yaşayan var mı böyle belirti.korkuyorum açıkçadı
bende tohum olarak aldım ama hala yapmadım bilemiyorumKızlar ya, bu Hayıt suyunu nasıl içiyorsunuz? Bende Hayıt suyu eksraktı var. Tadı acayip yoğun. Benim 3. Günüm, sabahları aç karnına bir şurup ölçeği içiyorum ama tadı o kadar kötü kiiiiiiii. İğreniyorum içerken. Suya, meyve suyuna filan karıştırabiliyor muyuz bunu?
Canım bende de hayıt suyu eksraktı var onu suya karıştırıp içiyorsun sade değil, 1 çay bardağının 1/4 üne hayıt koyuyorsun üstüne de su koyup içiyorsunKızlar ya, bu Hayıt suyunu nasıl içiyorsunuz? Bende Hayıt suyu eksraktı var. Tadı acayip yoğun. Benim 3. Günüm, sabahları aç karnına bir şurup ölçeği içiyorum ama tadı o kadar kötü kiiiiiiii. İğreniyorum içerken. Suya, meyve suyuna filan karıştırabiliyor muyuz bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?