• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlısı olur inşallah :) denemelere devam et sen . Bende bugun ovulasyon yaptım çatlamış görünüyor salı günü doktor 13 mm demişti o gün test yapmadım bugun yapayım dedim çatlamış görünüyor . Bu kadar hızlı büyüp çatlarmı anlamış değilim yarın doktora gidicem artk
Buyurmus canım dr bugun soyledı bana anlattı

Hadi ya bilseydim dün de girerdim ilşkiye :KK43: bakalım yarın ne dicek doktorum 😞
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Dr pazartesı ılıskı olsun dedı ama bızde pazar ve salı oldu pazartesı olmadı ama dr kacırmıs sayılmayız ıyı olmus yıne de dedı. Ama sımdı kasıgımda agrı var anlayamadım yumurta catladıysa kasıgım neden agrıyo olabılır kı?

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Dr pazartesı ılıskı olsun dedı ama bızde pazar ve salı oldu pazartesı olmadı ama dr kacırmıs sayılmayız ıyı olmus yıne de dedı. Ama sımdı kasıgımda agrı var anlayamadım yumurta catladıysa kasıgım neden agrıyo olabılır kı?
Yumurtlama agrılqrı değişirmiş . Yani kiminde bir hafta sonra kiminde o gün kiminde bir hafta önceden olurmuş bol su tüket bu aralar . Yedigin içtiğin şeylere dikkat et ağır kaldırma inşallah bu ay tutar dua edicem 🙏

Yumurtlama agrılqrı değişirmiş . Yani kiminde bir hafta sonra kiminde o gün kiminde bir hafta önceden olurmuş bol su tüket bu aralar . Yedigin içtiğin şeylere dikkat et ağır kaldırma inşallah bu ay tutar dua edicem 🙏
Cok tesekkur ederım Allah senınde gonul muradını versın burda bırbırımıze destek olup o zamanlarımızın tadını cıkaralım ınsallah canım🌸

Canım bende de pco var klomen kullandım ıgne verır dıye gıtmıstım cuma gunu 14 mm pazartesı belkı catlama rıskıne karsı ılıskı dedı dr carsamba kontrol edelım dedı ondan sonrada ıstedıgımız boyuta ulasırsak ıgne olacaktı bugun baktı catlamıs sanırım dedı ama bende vucut ısımdan bıldım zaten pazartesı gece uyuyamadım o derece
Canım inşallah tutar bu sefer benim klomenle 10 mm de kaldı büyümedi ama seninki güzel büyümüş, iğne ile her şekilde büyüyor zaten

Çok işe yarıyor 2 kez kanıtladım. Adetim bitsin hemen başlıcam bende. Bu arada onun sıvı ekstresi var suya 30 damla damlatıp içiyorsun soğuk olarak. O daha iyi oluyor
ben netten testere disli aslanpencesi birde hyitotu aldim bakalim denicem reglolunca icebilrisem tabi

ben netten testere disli aslanpencesi birde hyitotu aldim bakalim denicem reglolunca icebilrisem tabi
Benim Yanıklar Baharattan siparişlerim geldi bu salı günü. Ahmet Bey bana telefonda adetliyken ve gebeyken kullanmayacaksın dedi. İçinde hayıt otu ekstresi de var gelen şeylerin. Bence sen de adetin bitince kullanmaya başla.

Herkezi merhaba kızlar ben de dün Amerikan hastanesinde aşılama oldum ama maalesef eşimin morfolojisi sıfır sizce tutma ihtimali var mı sayı ve harekette sıkıntı yok ama Morfolojimiz sıfır

Back