• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım, 9. Gün çok erken bence. Benim 13. Gün bile pozitifti değerim. Sonradan adet oldum. Biraz daha bekle derim ben.
Haklısın beni tek ümitlendiren dünkü testinin çok silik çıkıp bugün koyu çıkmasıydı. Bir de dün Kanda 7.25 yani çok az çıktı. Bugün düşmüş olsa daha da silik olmazmıydı. Bak yine atıyım sana
15811724710862301107323895924176.jpg

Kızlar buqün benim aşılamamın 8.qünü 3.qünden sonra vajinal kuruluk başladı kaç qündür normal akıntım bile yoktu buqün qecede beri belim ve karnımda adet sancısı var sizdede böylemi oldu ve ben sizin qibi hiç idrar testi yapmadım.

Kızlar buqün benim aşılamamın 8.qünü 3.qünden sonra vajinal kuruluk başladı kaç qündür normal akıntım bile yoktu buqün qecede beri belim ve karnımda adet sancısı var sizdede böylemi oldu ve ben sizin qibi hiç idrar testi yapmadım.
Canım bende de çok akıntı olmadı. Ama aşılama hakkında çok bilgim yok. Azıcık Bi betayla idrar testi sonuç verdi ama ben deneme amaçlı verdim zaten 7. 25 de idrar testi silikte olsa belirdi. Sende Bi test yap istersen

Canım bende de çok akıntı olmadı. Ama aşılama hakkında çok bilgim yok. Azıcık Bi betayla idrar testi sonuç verdi ama ben deneme amaçlı verdim zaten 7. 25 de idrar testi silikte olsa belirdi. Sende Bi test yap istersen
Benim bu sancılar hep dql Bi bakıyorum sanki yalanmış qibi bide bakıyım çok aqrıyo sanki saat başı qibi bazen Bi batıyor kasıqıma ama saqa sola deqil tam ortaya iki büklüm oluyorum sonra qeçiyo Bi yarım saat iyim sonra yine ama belim bu qeceden beri sürekli aqrıyo sanki sıcaqa qelse hemen regl olcakmşm qibi testde yapmak istemiyorum her yaptığımda kafamda olumsuz şeyler olduqu için sürekli kendimi tüketiyorum ama bak senin altıncı qünde birazcık silik var benim 6.qünümde yaptım hiç bİşey çıkmadı

Canım benim kendini kötü hissedersen yapma test. Seni çok iyi anlıyorum yalnız değilsin. Ben de çok negatif gördüm. O yüzden umudum yok hiç. Senin 6. Gün çıkmış dedin ya hani benim o çatlatma iğnesinin etkisinden çıktı gebelikten değil yani canım. 8.gün azaldı. 9.gün sanki biraz artmış gibi ama bakalım beklemek en iyisi. Bende ilk gebeliğimde adet olucam sandım ağrılardan ama hamileydim. Düşük yaptım ama. Sıkma canını inşllah olucak dua edicem senin için bu gece💗

Haklısın beni tek ümitlendiren dünkü testinin çok silik çıkıp bugün koyu çıkmasıydı. Bir de dün Kanda 7.25 yani çok az çıktı. Bugün düşmüş olsa daha da silik olmazmıydı. Bak yine atıyım sana Eki Görüntüle 2587000
canım inşallah hamilesindir. ben sadece hani kendini çok kaptırma, umutlanma, negatife dönerse üzülme diye söyledim kendi durumumu. ben de pozitifi görünce arka arkaya günlerde çok sevinmiştim ama adet olunca yerle bir oldum. senin inşallah sonucun mutlu olur :KK16:

canım inşallah hamilesindir. ben sadece hani kendini çok kaptırma, umutlanma, negatife dönerse üzülme diye söyledim kendi durumumu. ben de pozitifi görünce arka arkaya günlerde çok sevinmiştim ama adet olunca yerle bir oldum. senin inşallah sonucun mutlu olur :KK16:
Yok canım anladım ben seni çok haklısın. İnşallah hayırlısı bakalım bekleyip Görücez Rabbim nasip etmişse. 😔

Yok canım anladım ben seni çok haklısın. İnşallah hayırlısı bakalım bekleyip Görücez Rabbim nasip etmişse. 😔
benim de bugün adet olmam gerekirdi ama olamadım daha. test yaptım o da negatif. kasıklarım ağrıyor çok, herhalde yarın filan sökülürüm. bu ay bir ümit vardı içimde nedense ama kısmet değilmiş. :110:

Allah hepimizin yardımcısı olsun, ben de bugün çatlatma vurdum, e2 istedi doktor,4 tane yumurta vardı ama e2 298 çıktı, bu yumurtaların kalitesiz ya da boş folikül olduğunu mu gösteriyor ? Sordum doktora, hayır dedi ama kendisi de pek emin değildi bence
Bende 4.gün merional 75lik kullandım Yumrtalıklarmı çalışmıyor kendiliğimden adet göremiyorum bugun e2me bakıldı 5 çıktı doktor dozu yükseltti 150 başlıcam yarın acil doğum vardı pek açıklama yapamadı e2 kaç olmalı 5 çokmı düşük önceden 0 idi buda suni iğneden değildir inş uyuyan yumurtalıklatımı uyandracakmıs folukul yok

Allah razı olsun canım benim yaptım ama tek çizqi çıktı 😣
Kaçıncı günün canım bugün yeniyse çıkmayabilir. Bir de stres çok önemliymiş doktor bana öyle dedi ne yapıp edip kafanı rahatla yoksa tüp bebek bile tutunmaz dedi. Seni çok çok iyi anlıyorum dua ettim hatmede bu akşam sana Rabbim yardımcımız olsun inşallah sabırla duayla elimizden geleni yapalım bakalım.

Bu stres faktörü gerçekten çok önemli. Bende de eşimde de hiçbir problem olmamasına rağmen henüz bebeğimizin olmamasını strese bağlıyor gittiğim her doktor. Ben çok fazla düşünüyorum. Sürekli kafam meşgul bu işle. Her ay kaçıncı günüm, ay acaba tuttu mu, tutmazsa napalım filan diye sürekli ama sürekli kafayı takmış durumdayım. Olmadıkça daha da takmaya başladım. Madem engel yok neden olmuyor diye üzülüyorum artık. Kolay değil yani 19 aydır istiyoruz. 1 kez pozitif gördüm testi, o da adetle sonuçlandı.

Bu stres faktörü gerçekten çok önemli. Bende de eşimde de hiçbir problem olmamasına rağmen henüz bebeğimizin olmamasını strese bağlıyor gittiğim her doktor. Ben çok fazla düşünüyorum. Sürekli kafam meşgul bu işle. Her ay kaçıncı günüm, ay acaba tuttu mu, tutmazsa napalım filan diye sürekli ama sürekli kafayı takmış durumdayım. Olmadıkça daha da takmaya başladım. Madem engel yok neden olmuyor diye üzülüyorum artık. Kolay değil yani 19 aydır istiyoruz. 1 kez pozitif gördüm testi, o da adetle sonuçlandı.
ayni bende coktaktim hala takıntı haldedoktor bukafaylaolmaz kafadan atacan dedi

ayyy Allah razı olsun canım valla çok sevindim duan için Rabbim hepimize saqlıklı hayırlı evlat versin inşallah benimde 14 şubat hediyem olur bebeqim😪
Kaçıncı günün canım bugün yeniyse çıkmayabilir. Bir de stres çok önemliymiş doktor bana öyle dedi ne yapıp edip kafanı rahatla yoksa tüp bebek bile tutunmaz dedi. Seni çok çok iyi anlıyorum dua ettim hatmede bu akşam sana Rabbim yardımcımız olsun inşallah sabırla duayla elimizden geleni yapalım bakalım.

Ama canım bak ben akşam test yaptım ya tek çizqi ddm ha bu arada buqün 9.qünüm test kaldıkça ikinci çizqi silik çıkmaya başladı ilaç etkisimidr

Back