- Konu Sahibi yellowaseline
- #1.121
Evet canım var yani çok şükürAynı anda yazmışız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım var yani çok şükürAynı anda yazmışız
Çok teşekkürler canım benim darısı başına inşallah amin canım aminnnnnAyyyyy çok sevindiiiiimmmm amin canım seninkini de tamamına erdirsin
Hayırlısı olsun canım. Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsinArkadaşlar kan sonucu çıktı 77 çıktı hamileyim doktor iki gün sonra tekrar edersin dedi♥ inşallah rabbim dizede nasip eder inş6çol dua edeceğim sizde bana edin
Amin canım çok teşekkürler isteyen herkese rabbim nasip eder inşallahHayırlısı olsun canım. Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin
Amin amin. Senden bir şey rica edebilir miyim? Bugün forumda takılırken gördüm. Çamaşır suyu, karbonat, limon, şeker, tuz, diş macunu gibi evdeki malzemelerle gebelik testi yapılıyormuş. Bugün test mi alsam diye düşündüm, sonra bunları okuyunca çamaşır suyunu denedim, domestosla ama. Karton bardak vardı evde. İçini göremedim ama üstü bira köpüğü gibi oldu. Sözde hamileysen köpürüyormuş, hamile değilsen köpürmüyormuş filan. Ama hamile olup bu deneyi yapanlardan bazıları diyor ki benimki köpürmedi. Fırsatın varsa bunu yapıp bizi aydınlatır mısın?Amin canım çok teşekkürler isteyen herkese rabbim nasip eder inşallah ❣
Çamaşır suyu boş bi kaba alıp yapayım mı benim çamaşır suyu sıvı değil katı canım olur mu aslında bi kere ben şekerle yapmıştım hiç anlamadımAmin amin. Senden bir şey rica edebilir miyim? Bugün forumda takılırken gördüm. Çamaşır suyu, karbonat, limon, şeker, tuz, diş macunu gibi evdeki malzemelerle gebelik testi yapılıyormuş. Bugün test mi alsam diye düşündüm, sonra bunları okuyunca çamaşır suyunu denedim, domestosla ama. Karton bardak vardı evde. İçini göremedim ama üstü bira köpüğü gibi oldu. Sözde hamileysen köpürüyormuş, hamile değilsen köpürmüyormuş filan. Ama hamile olup bu deneyi yapanlardan bazıları diyor ki benimki köpürmedi. Fırsatın varsa bunu yapıp bizi aydınlatır mısın?
Tmam canım yaptığımda yazarımBen de koyu olan var ya domestos, onunla yaptım. Ben önce idrarımı beklettim biraz soğusun diye. Çünkü düşündüm ki ilk sıcak oluyor ya etki eder dedim. Sonra domestosu ekledim. 10 dk içinde üstü köpürdü. Yap bakalım, merak ettim
2 yumurtam vardı ama kaç cm bilmiyorum gecen ayda 2 yumurtam vardıCanım klomenle kaç yumurtan büyüdü? Belki 1 den fazladır ve çatladıklarında karında sıvı birikiyor ve ağrı yapıyor. Ben iğneyi ilk kullandığımda 1 hafta ağrım oldu dediğin gibi ama sonra geçiyor
ya bu tarz şeyleri ben de duydum. incir kürü, hayıt suyu, çörek otu filan. hatta çörek otu,bal,tarçın karışımını yedim bayağı ama olmadı. bir de korkuyorum açıkçası. doğal olabilir ama zararı yok mu hiç? kaş yaparken göz çıkarmayalım?Kızlar ben bu ay hayıt suyu içmeye karar verdim çok fazla hamile kalan var belki rabbim nasip eder
Aaa çok üzüldüm ya bende test yaptım pozitif çıktı sonra kahverengi leke değdi bana azıcık ama hamileyim inşallah sende adet olmazsınYarın adet olmayı bekliyorum, kahve kahve çok arada lekelenmem var. Bugün test aldım, tabii ki yine bana hüsran...
adetten önce mi yapmıştın sen testi canım, yoksa gününde veya geçtiğinde mi?Aaa çok üzüldüm ya bende test yaptım pozitif çıktı sonra kahverengi leke değdi bana azıcık ama hamileyim inşallah sende adet olmazsın
Aklıma geldi şimdi. Annem de hep derdi ben sana hamile kaldığımda 1 hafta hep kahve akıntım gelmişti, Adet olmayı bekledim ama hamileymişim sana. Herkeste farklı işte belirtiler ama benim bu ay hiç ümidim yok.Aaa çok üzüldüm ya bende test yaptım pozitif çıktı sonra kahverengi leke değdi bana azıcık ama hamileyim inşallah sende adet olmazsın
Ben test yaptım 4 gün vardı adetime çıktı canım pazartesi yaptım perşembe de adet günüm düadetten önce mi yapmıştın sen testi canım, yoksa gününde veya geçtiğinde mi?
Canım sıkma canını hep dua ediyorum size rabbim nasip eder tez zamanda inşallah kahverengi akıntı azcık 1 kere geldi şuan 4+5 günlük hamileyim canımAklıma geldi şimdi. Annem de hep derdi ben sana hamile kaldığımda 1 hafta hep kahve akıntım gelmişti, Adet olmayı bekledim ama hamileymişim sana. Herkeste farklı işte belirtiler ama benim bu ay hiç ümidim yok.
9.gun igne etkisi devam ediyordurKızlar benim de bugün çatlatma iğnesinin 9.günü. Dün kan testi yaptırdım 7.25 çıktı. İdrar testi de çok silikti. Bugün de idrar testi yaptım düne göre sanki daha koyu bana mı öyle geliyor acaba Bi bakabilir Misiniz. Ya da hala iğnenin etkisi mi? İğneden sonra 9.gün test yapan var mı hiç?
Canım, 9. Gün çok erken bence. Benim 13. Gün bile pozitifti değerim. Sonradan adet oldum. Biraz daha bekle derim ben.Kızlar benim de bugün çatlatma iğnesinin 9.günü. Dün kan testi yaptırdım 7.25 çıktı. İdrar testi de çok silikti. Bugün de idrar testi yaptım düne göre sanki daha koyu bana mı öyle geliyor acaba Bi bakabilir Misiniz. Ya da hala iğnenin etkisi mi? İğneden sonra 9.gün test yapan var mı hiç?