Canım benim gerçekten çok zor süreç. Rabbim yardımcımız olsun. İnşallah düzelir her şey. Ben de hiç bir şey yoktu sadece sancılı adet oluyordum. Ama adet miktarım azaldı. İlk aylar korunmadım hiç ama yumurtlamadan haberim yok tabi o zamanlar
sonra 5. Ayda doktora gittim kist var dedi hatta yunurtalğını alıcaz dedi doktor.)(Cahil birine denk geldim) kistim hemen geçmedi. Sonra aktara gittim kür kullandım kistim gitti. Soğan suyu yaptım sonra aktarın kürüne devam ettim ve 3 ay sonra hiç hesapta yokken kendiliğinden hamile kaldım. İlaç kullanıyordum enfeksiyon zirvedeydi neredeyse. Uzun yola tatile çıkmıştım Bi de dağ bayır. Zaten benimde bünyem zayıf. Öğrendikten 2 hafta sonra düşük yaptım. Sonra 3 ay korundum. Tekrar doktora gittim kontrole kist yeniden gelmiş ultrason istediler kan istediler hiç birini yaptırmadım
ben yine hemen aktara koştum ordan aynı kürü aldım 1 ay kullandım kistim geçti çok şükür yine. Sonra özele gittim yumurta tembelliğin var dedi. Sevindim çok şükür hiç değilse sorunu biliyorum artık dedim. Rahatladım. Klomen ve iğne kullandım işte bu ay. Ama olmadı demek ki günü vakti gelmedi daha. Şimdiye kadar hiç bu kadar stres yapmamıştım ben de ama artık eşimin üzüldüğünü görüyorum. O beni mahvediyor işte. Bizden sonra evlenen herkesin çocuğu oldu. Ve çok severek evlendik. Eşim hep zamanı değil demek ki kısmet deyip duruyor. Ama bu ay rüyamda gördüm oldu bu sefer diyordun bana dedi. İçimden bişey koptu. Ona belli etmemeye çalışıyorum elimden geldiğince ama olmuyor. İki gözü iki çeşmeyim evde
Bi yandan şükrediyorum işte bende napalım bende uzattım kusura bakmayın. Kimseye dökemiyorum bende içimi. Dost üzülür düşman sevinir. İçimde yaşıyorum herşeyi. Ama dualarımda olucaksın artık inşallah Rabbim nasip eder kuzum