• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu da üzerinden 20 dk filan geçinceki hali?? Hala iğnenin etkisi olur mu ki ya, her umuda tutunabilirim😂

Eklentiler

• 36E322AB-53A6-470D-9C51-0B34859A0B51.jpeg
    36E322AB-53A6-470D-9C51-0B34859A0B51.jpeg
    129,1 KB · Görüntüleme: 45
Canım valla ben az önce kahverengi leke iç çamaşırımda gördüm çok az ödüm koptu bi kaç kişiyi aradım hamilesin dedin oluyor öyle ama ben inanmıyorum çok kötü stres yaptım adet sancısı yok sanki hissediyor gibiyim bilmiyorum çok kötüyüm adet olmasam ancak yarın ki kan sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısı olur
Canım yerleşme kanamasıdır o, merak etme, ilaç kullanıyor Musun progesteron için?

Aleyküm selam canım sağlık ocağında verdim yarın saat 2 de çıkıyormuş. Doktora dedim 3 test yaptım pozitif çıkmış dedi iyiymiş işte kan verdim bekliyorum canım yarın ilk iş buraya size haber vereceğim ve hala hiç bir belirtim yok sanki yeni yeni adet sancısı geliyor gibi henüz hissetmemiştim bakalım sakın umudunu kaybetme çok dua et♥
İnşallah yüksek çıkar kanda. Amin 😋😋😋
Şu 5 liralık testlerden bu canım, yarın sabah varsa belli eder herhalde kendisini yoksa da artık Allah büyük ne diyim..
Canım benim adetimin 13. Günü 2,65ti ama sonrasında düştü. Ya tutunamadı ya da iğnenin etkisiydi bilmiyorum çünkü aile hekimim bebek bu değere göre varsa da 1 günlük filandır demişti. Testlerim pozitif hep. Kısmet. Allahım bir an önce versin inşallah hepimize. Benim böyleydi geçen ay testim

Eklentiler

• 86360567-F08C-4891-83B9-1ADFD495F7EE.jpeg
    86360567-F08C-4891-83B9-1ADFD495F7EE.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 40
Valla ben 9. günde yaptım iğne etkisi falan hiçbir şey çıkmadı ona da razıydım 😂 ama sende 12.gün yaptın bence iğne etkisi falan değil
Ayyyyy yarın belli olur artık 😂 şöyle söyliyim aylardır negatifi göre göre ilaç kullana kullana insan hep negatif olacağını düşünüyor ve hala da öyleyim, şu an koyu bile çıksa iğne etkidir deyip beklerim valla öyle bir psikoloji 😂

İnşallah yüksek çıkar kanda. Amin 😋😋😋
Canım benim adetimin 13. Günü 2,65ti ama sonrasında düştü. Ya tutunamadı ya da iğnenin etkisiydi bilmiyorum çünkü aile hekimim bebek bu değere göre varsa da 1 günlük filandır demişti. Testlerim pozitif hep. Kısmet. Allahım bir an önce versin inşallah hepimize. Benim böyleydi geçen ay testim
Aaaa o zaman benimkisinin de olmama ihtimali yüksek, çünkü 12. Günde filan insanların hep daha koyu çıkmış ne bileyim anlamdım valla

Ayyyyy yarın belli olur artık 😂 şöyle söyliyim aylardır negatifi göre göre ilaç kullana kullana insan hep negatif olacağını düşünüyor ve hala da öyleyim, şu an koyu bile çıksa iğne etkidir deyip beklerim valla öyle bir psikoloji 😂
Çok normal canım bende de çift çizgi olsa bende inanmam hatta kalp atışını duyana kadarinanmam kanda da çıksa 😂 psikolojimiz bozuldu valla ya normal değiliz artık😂 aynen sen yarın sabah tekrar yap ilk idrar ile bakalım ne olacak koyulaşma var mı?

Canım yerleşme kanamasıdır o, merak etme, ilaç kullanıyor Musun progesteron için?
Hiç ilaç kullanmadım kullanmıyorum da doktorum demedi peki yerleşme kanaması ise idrar testinde pozitif çıktı normal mi bu ablam dedi benimde 3 4 güne kadae lekeleme oldu bilmiyorum şuan adet sancım başladı korkuyorum hayırlısı

Hiç ilaç kullanmadım kullanmıyorum da doktorum demedi peki yerleşme kanaması ise idrar testinde pozitif çıktı normal mi bu ablam dedi benimde 3 4 güne kadae lekeleme oldu bilmiyorum şuan adet sancım başladı korkuyorum hayırlısı
Canım doktorunla görüş hap veriyorlar tutunsun bebek düşmesin diye

Canım yarın kan testini bekleyeceğim varsa zaten ilk işim doktoru aramak olacak
Canım benim arkadaşım beklemekten ilk bebeğini düşürdü, azar azar kahverengi gelmişti doktora gidemeden kanaması oldu ertesi gün, doktoru kızmıştı neden haber vermedin diye, o yüzden dedim

Canım benim arkadaşım beklemekten ilk bebeğini düşürdü, azar azar kahverengi gelmişti doktora gidemeden kanaması oldu ertesi gün, doktoru kızmıştı neden haber vermedin diye, o yüzden dedim
Teşekkürler canım şimdi aradım dedi kan sonucu çıksın gönder bana sana ilaç göndereyim o yüzden beklemem gerekiyor bide ilk defa yeni oldu canım bakalım hayırlısı

Benim de bugün yumurta akı gibi akıntının içinde hafif kahvelik geldi. Hiiiiiiiiiçbir belirtim yok. Önceden göğüslerim ağırırdı adet öncesi, o bile yok. Ne kasık ağrısı ne başka bir şey... Adetimin 25. Günü bugün. Merakla beklemedeyim 🧐

Back