- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.101
Benim de bugün yumurta akı gibi akıntının içinde hafif kahvelik geldi. Hiiiiiiiiiçbir belirtim yok. Önceden göğüslerim ağırırdı adet öncesi, o bile yok. Ne kasık ağrısı ne başka bir şey... Adetimin 25. Günü bugün. Merakla beklemedeyim
[/Q
inşallah canım hepimiz de hayırlı haberleri alırız hepimiz de mutlu oluruzBenim de bugün yumurta akı gibi akıntının içinde hafif kahvelik geldi. Hiiiiiiiiiçbir belirtim yok. Önceden göğüslerim ağırırdı adet öncesi, o bile yok. Ne kasık ağrısı ne başka bir şey... Adetimin 25. Günü bugün. Merakla beklemedeyim
Valla inşallah ikimiz de çok güzel haberler alırız canım ben de bir önceki kullandığımda iğneyi çizgi çıkmamıştı hiç ama insan kesinlikle inanmıyor ve adet olmayı bekliyor usulcaInşallah bneim 12gun bembeyazdı
hakliisn ben igneyi yarın vuurncam bakalim hayirlisi olsun.Valla inşallah ikimiz de çok güzel haberler alırız canım ben de bir önceki kullandığımda iğneyi çizgi çıkmamıştı hiç ama insan kesinlikle inanmıyor ve adet olmayı bekliyor usulca
Kmse yok sanırımMerhaba kızlar yeni üyeyim bende sürekli msjlarınızı okuyorum yorumlarınızı okuyup bilgi sahibi oluyorm öncelikle Rabbim dualarımızı kabul etsin bir an önce beşişlerin mutlu haberini alalım Bn 27 yaşındayım 1 çocuk annesiyim ilk kızım kendiliğinden oldu tedavisi ama aradan 6 yıl geçti eşimle bir tane daha kardeş istedik 1 sene korumasız denedik olmadı Dr a gittm testler yaptrdm hiç bir sorun yok sadece yumurta çatlamıyormuş klomen ve çatlama ignesi oldum bu 2. Ayım 5 gün oldu çatlama ignesi olalı ama sanki bu ay çok agrım oldu ayaklarımın üzerine basamadm karnım şişti kasık agrısı bir yandan 2 gün sürdü şimdi ara ara kasılmalar oluyor kasık tarafmda acaba igne den mi gecen ay igne yediğimde hiç böyle olmamıştı off blamyorm daha 5 gün oldu ama sabırsızlık beni öldürüyor varmı bnm gibi sorun yaşayan.
Canım klomenle kaç yumurtan büyüdü? Belki 1 den fazladır ve çatladıklarında karında sıvı birikiyor ve ağrı yapıyor. Ben iğneyi ilk kullandığımda 1 hafta ağrım oldu dediğin gibi ama sonra geçiyorMerhaba kızlar yeni üyeyim bende sürekli msjlarınızı okuyorum yorumlarınızı okuyup bilgi sahibi oluyorm öncelikle Rabbim dualarımızı kabul etsin bir an önce beşişlerin mutlu haberini alalım Bn 27 yaşındayım 1 çocuk annesiyim ilk kızım kendiliğinden oldu tedavisi ama aradan 6 yıl geçti eşimle bir tane daha kardeş istedik 1 sene korumasız denedik olmadı Dr a gittm testler yaptrdm hiç bir sorun yok sadece yumurta çatlamıyormuş klomen ve çatlama ignesi oldum bu 2. Ayım 5 gün oldu çatlama ignesi olalı ama sanki bu ay çok agrım oldu ayaklarımın üzerine basamadm karnım şişti kasık agrısı bir yandan 2 gün sürdü şimdi ara ara kasılmalar oluyor kasık tarafmda acaba igne den mi gecen ay igne yediğimde hiç böyle olmamıştı off blamyorm daha 5 gün oldu ama sabırsızlık beni öldürüyor varmı bnm gibi sorun yaşayan.
Ben de 1 defa iğne vuruldum. Ertesi gün birazcık ağrım olmuştu ama öyle dayanılmayacak bir şey değildi. Belki yumurtalıkların fazla uyarılmıştır. OHSS diyorlar ya. Doktorunla görüş bence.Merhaba kızlar yeni üyeyim bende sürekli msjlarınızı okuyorum yorumlarınızı okuyup bilgi sahibi oluyorm öncelikle Rabbim dualarımızı kabul etsin bir an önce beşişlerin mutlu haberini alalım Bn 27 yaşındayım 1 çocuk annesiyim ilk kızım kendiliğinden oldu tedavisi ama aradan 6 yıl geçti eşimle bir tane daha kardeş istedik 1 sene korumasız denedik olmadı Dr a gittm testler yaptrdm hiç bir sorun yok sadece yumurta çatlamıyormuş klomen ve çatlama ignesi oldum bu 2. Ayım 5 gün oldu çatlama ignesi olalı ama sanki bu ay çok agrım oldu ayaklarımın üzerine basamadm karnım şişti kasık agrısı bir yandan 2 gün sürdü şimdi ara ara kasılmalar oluyor kasık tarafmda acaba igne den mi gecen ay igne yediğimde hiç böyle olmamıştı off blamyorm daha 5 gün oldu ama sabırsızlık beni öldürüyor varmı bnm gibi sorun yaşayan.
Dur bakalım umutsuzluk etme, belki yükselir. Hep duyuyoruz ya adet günü bile negatifken ilerleyen günlerde değer yükselmiş. Adet olana kadar umut varKızlar yine hüsran2.68 çıkmış sonuç..
Ben sizlerden umutluyum inşallahDur bakalım umutsuzluk etme, belki yükselir. Hep duyuyoruz ya adet günü bile negatifken ilerleyen günlerde değer yükselmiş. Adet olana kadar umut var
Benden de muhtemelen geçecek. Bu sabah akıntım yumurta akı gibi beyaz içinde kırmızı geldi. Git gide koyulaşıyor rengi. Dün hafif kahveli pembeliydi. İnatla tutmuyorBen sizlerden umutluyum inşallah ❤ Bu ay benden geçti
Aynen dediğin gibi tutmuyor, ben bu ay incir yiyeceğim bolca kalitesini artırıyormuşBenden de muhtemelen geçecek. Bu sabah akıntım yumurta akı gibi beyaz içinde kırmızı geldi. Git gide koyulaşıyor rengi. Dün hafif kahveli pembeliydi. İnatla tutmuyor
incir suthormonunu yükseltiyor dikkat etAynen dediğin gibi tutmuyor, ben bu ay incir yiyeceğim bolca kalitesini artırıyormuş
İlaçlardan göğüslerim de bayaa ağrıyor haklısın ona dikkat edeyim o haldeincir suthormonunu yükseltiyor dikkat et
Canım ne yaptın kan verdin miCanım yarın kan testini bekleyeceğim varsa zaten ilk işim doktoru aramak olacak
Verdim yorum yaptım bak canımCanım ne yaptın kan verdin mi
Ayyyyy çok sevindiiiiimmmmArkadaşlar kan sonucu çıktı 77 çıktı hamileyim doktor iki gün sonra tekrar edersin dedi♥ inşallah rabbim dizede nasip eder inş6çol dua edeceğim sizde bana edin
Aynı anda yazmışızVerdim yorum yaptım bak canım♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?