- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi yellowaseline
- #1.061
AmiiiiiiinnnnnnÇok teşekkür ederim canım inşallah darısı tüm isteyenlere ♥♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AmiiiiiiinnnnnnÇok teşekkür ederim canım inşallah darısı tüm isteyenlere ♥♥
Canım benim de belirtim yol gibi kasıklarda filan yok sadece göğüslerim ağrıyor, hiç mi belirtin yok umut ol bizeİnan benimde hiç belirti yok testlere göre hamileyim sıfır belirti hiç sıkma canını ♥
İnan hiç yok ne adet sancısı ne kasık sadece uzanırken hareket ettiğimde hafif kasık ağrısı var ve başka hiç bişey yok göğüs dahi ağrımıyor 3 test yaptım çıktı yarın sabah kan verecem bakalım hayırlısı artık bende inanamıyorum ancak kan testinde inanırım rahat ol kuzumCanım benim de belirtim yol gibi kasıklarda filan yok sadece göğüslerim ağrıyor, hiç mi belirtin yok umut ol bize
Canım iğneden sonra kaçıncı günün bugünİnan hiç yok ne adet sancısı ne kasık sadece uzanırken hareket ettiğimde hafif kasık ağrısı var ve başka hiç bişey yok göğüs dahi ağrımıyor 3 test yaptım çıktı yarın sabah kan verecem bakalım hayırlısı artık bende inanamıyorum ancak kan testinde inanırım rahat ol kuzum
Bugün 14 gün canım dün erken gebelik testi yaptım çıktı bugün de ayrı bi test yaptım çıktı bilmiyorum daha yarın da kan verecem ancak öyle inanırımCanım iğneden sonra kaçıncı günün bugün
Selam canım. Kan verdin mi merak ettimBugün 14 gün canım dün erken gebelik testi yaptım çıktı bugün de ayrı bi test yaptım çıktı bilmiyorum daha yarın da kan verecem ancak öyle inanırım
Bende de klomen kıst yapmıstı bır ay ara vermıstımKızlar günaydın,
Geçen klomen ve çatlatma iğnesinden sonuç alamadık bu ay doktorum femara verdi. adetin 3.gününden itibaren kullanmaya başladım. Adetimin 3.günü karından baktı kist vs var mı diye ama bir şey çıkmadı temiz ddedi. Bu sabah tekrar yumurta takibi için gittiğimde kistin var biliyorsun di mi dedi. Dedim hocam 3 gün önce baktınız bir şey yoktu. Karından görmemiş olabiliriz dedi. 26 mm çikolata kistim olduğunu söyledi yeni oluşmuş olabilir dedi. Bunca zamandır 30 yaşındayım normal kistim bile yokken bir anda ortaya çıkması beni çok üzdü. sizce klomenden dolayı kist oluşmuş olabilir mi? Bilgi sahibi olan varsa yardımını rica ediyorum.
Bana bu ay femara verdi bu ilaç baskılarda yumurtalarında gelişir dedi. Bakalım bekliyorumBende de klomen kıst yapmıstı bır ay ara vermıstım
Aleyküm selam canım sağlık ocağında verdim yarın saat 2 de çıkıyormuş. Doktora dedim 3 test yaptım pozitif çıkmış dedi iyiymiş işte kan verdim bekliyorum canım yarın ilk iş buraya size haber vereceğim ve hala hiç bir belirtim yok sanki yeni yeni adet sancısı geliyor gibi henüz hissetmemiştim bakalım sakın umudunu kaybetme çok dua etSelam canım. Kan verdin mi merak ettim
Canım valla değişik bişey daha adetime 3 gün vardı idrar testinde çıktı benim kuzenimin de öyle oldu adet öncesi test yaptı çıktı şuan 3 aylık hamile inşallah darısı bizim başımızaKızlar bugün iğne günü dahil 12. Günüm test yaptırdım 4.7 çıktı, ne diyorsunuz? Ben bir şey anlamadım
İnşallah canım bilmiyorum valla ve hiç belirti YOk halaCanım valla değişik bişey daha adetime 3 gün vardı idrar testinde çıktı benim kuzenimin de öyle oldu adet öncesi test yaptı çıktı şuan 3 aylık hamile inşallah darısı bizim başımıza ❣
Canım çok silik gördüm ben inşallah koyulaşır bence yarın sabah yada bu gece tekrardan yap koyulaşmasına bakalım. ay hadi inşallahKızlar sizce var mı? İğnenin 12. Günü bugün
Canım valla ben az önce kahverengi leke iç çamaşırımda gördüm çok az ödüm koptu bi kaç kişiyi aradım hamilesin dedin oluyor öyle ama ben inanmıyorum çok kötü stres yaptım adet sancısı yok sanki hissediyor gibiyim bilmiyorum çok kötüyüm adet olmasam ancak yarın ki kan sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hayırlısı olurİnşallah canım bilmiyorum valla ve hiç belirti YOk hala
Kaç dk böyle oldu inşallah vardır canımKızlar sizce var mı? İğnenin 12. Günü bugün
Hemen böyle oldu 1 dk sürmediKaç dk böyle oldu inşallah vardır canım
İnşallah vardır silik görünüyor bu ucuz testler mi ben yaptım sabah işte dün sabah ikinci çizgi hafif görüldü 5 dk da net oldu bilmiyorum inşallah hamilesin canımHemen böyle oldu 1 dk sürmedi
İnşallah canım inşallaahh gece yaparsam hemen atarım yoksa da sabah kesin yaparımCanım çok silik gördüm ben inşallah koyulaşır bence yarın sabah yada bu gece tekrardan yap koyulaşmasına bakalım. ay hadi inşallah
Şu 5 liralık testlerden bu canım, yarın sabah varsa belli eder herhalde kendisini yoksa da artık Allah büyük ne diyim..İnşallah vardır silik görünüyor bu ucuz testler mi ben yaptım sabah işte dün sabah ikinci çizgi hafif görüldü 5 dk da net oldu bilmiyorum inşallah hamilesin canım