Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umudunu yitirme sabrin sonu selametmis beklemek tek caremiz

Bugun sanki biraz kasik agrim var sizde de oluyor mu hele ki lavaboya cikinca alt karnim agriyor gibi hissediyorum
Benim çok az kasık ağrım var lavaboda yok çok nadir oluyor yani bide benim sol yumurtalığım çatlatıldı ama sağ daha çok ağrıyor neden bilmiyorum

Benim çok az kasık ağrım var lavaboda yok çok nadir oluyor yani bide benim sol yumurtalığım çatlatıldı ama sağ daha çok ağrıyor neden bilmiyorum
Bugün 10 gün oldu 10 gün sonra adet olmasam doktor gebesin dedi test yap beni ara o yüzden çok kararsızım ya Çarşamba
Ayyy su surec biran once biteydi de rahatlayaydim yaa yordu beni vallahi yildim hatta
Aynı şekil bende çok yoruldum benim doktorum 20 gün sonra adet olmasan gebesin test yap ara dedi bende çok kararsızım Çarşamba günü 15 gün oluyor 10 Şubat'ta tam 20 gün oluyor adetim 4 gün geçikiyor bakalım

Saldim yani bayagi bende olsada olur olmasa da olur.. kafasina goree yani o derece yaydim saldim

Kızlar bugün iğne günü dahil 8. Günüm kontrole gittim yumurtaların biri çatlamış diğeri çatlamamış ve 3 cm Olmuş haftaya gel beta hcg bakalım dedi ama benim hiç umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…