- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.021
Umudunu yitirme sabrin sonu selametmis beklemek tek caremizValla bilmiyorum cok kafama takmamaya calisiyorum.. bundan sonuc alamazsam bir sure ara vericem sanirim kendimi dinleyecegim bakalim. Ama bu catlatmadan once hsg cektirdigim icin umitleniyorum ister istemez sansim daha yuksek diye burda okuyorum bazen 2 asilamadan falan sonra insanlara hsg cekiyorlar benim doktorum direkt hsg cekti ki tuplerin tikaliysa tup bebek yapsan bile olmuyor diyordu
Valla bilmiyorum cok kafama takmamaya calisiyorum.. bundan sonuc alamazsam bir sure ara vericem sanirim kendimi dinleyecegim bakalim. Ama bu catlatmadan once hsg cektirdigim icin umitleniyorum ister istemez sansim daha yuksek diye burda okuyorum bazen 2 asilamadan falan sonra insanlara hsg cekiyorlar benim doktorum direkt hsg cekti ki tuplerin tikaliysa tup bebek yapsan bile olmuyor diyordu
[/QUOTE
Bundan önce tüp denedim olmadı..hiç bi sorun sorun da yoktu hesapta..umarım hepimizin dileği gerçekleşir canım..
Çarşamba günü inşallah Allah'ın izniyle kan testi yapacağımNezaman yaptiracaksin
Hadi hayırlı haberler ins.Çarşamba günü inşallah Allah'ın izniyle kan testi yapacağım
İnşallah yaaHadi hayırlı haberler ins.
6 gün için erken değil mi? Gerçi çok bir bilgim yok ama... Senin bu 2. İğnen miydi?Gidip bir progesteron testi mi yaptırsam acabayaptıranınız oldu mu hanımlar
Benden 1 gün önce iğne olmuşsun sen salı günü test yapacaksın galiba 15 gün oluyor bende Çarşamba günü yapacağım21 bugun 10. Gun iste
Bugun sanki biraz kasik agrim var sizde de oluyor mu hele ki lavaboya cikinca alt karnim agriyor gibi hissediyorumBenden 1 gün önce iğne olmuşsun sen salı günü test yapacaksın galiba 15 gün oluyor bende Çarşamba günü yapacağım
Benim çok az kasık ağrım var lavaboda yok çok nadir oluyor yani bide benim sol yumurtalığım çatlatıldı ama sağ daha çok ağrıyor neden bilmiyorumBugun sanki biraz kasik agrim var sizde de oluyor mu hele ki lavaboya cikinca alt karnim agriyor gibi hissediyorum
Ayyy su surec biran once biteydi de rahatlayaydim yaa yordu beni vallahi yildim hattaBenim çok az kasık ağrım var lavaboda yok çok nadir oluyor yani bide benim sol yumurtalığım çatlatıldı ama sağ daha çok ağrıyor neden bilmiyorum
Bugün 10 gün oldu 10 gün sonra adet olmasam doktor gebesin dedi test yap beni ara o yüzden çok kararsızım ya ÇarşambaBenim çok az kasık ağrım var lavaboda yok çok nadir oluyor yani bide benim sol yumurtalığım çatlatıldı ama sağ daha çok ağrıyor neden bilmiyorum
Aynı şekil bende çok yoruldum benim doktorum 20 gün sonra adet olmasan gebesin test yap ara dedi bende çok kararsızım Çarşamba günü 15 gün oluyor 10 Şubat'ta tam 20 gün oluyor adetim 4 gün geçikiyor bakalımAyyy su surec biran once biteydi de rahatlayaydim yaa yordu beni vallahi yildim hatta
Saldim yani bayagi bende olsada olur olmasa da olur.. kafasina goree yani o derece yaydim saldimBugün 10 gün oldu 10 gün sonra adet olmasam doktor gebesin dedi test yap beni ara o yüzden çok kararsızım ya Çarşamba
Aynı şekil bende çok yoruldum benim doktorum 20 gün sonra adet olmasan gebesin test yap ara dedi bende çok kararsızım Çarşamba günü 15 gün oluyor 10 Şubat'ta tam 20 gün oluyor adetim 4 gün geçikiyor bakalım
İnşallah herşeyin hayırlısı olurSaldim yani bayagi bende olsada olur olmasa da olur.. kafasina goree yani o derece yaydim saldim
Evet canım 2. İğnem6 gün için erken değil mi? Gerçi çok bir bilgim yok ama... Senin bu 2. İğnen miydi?
İnşallah bu sefer tutmuştur. Ben de 2 ay ara verdim tedaviye, başka hastalıklar çaktığı için. Bu ay adet olursam tekrar klomen kullanıp kontrole gideceğim.Evet canım 2. İğnem
Ben de yarın bi kontrole gideceğim çatlamış mı ne durumdalar diyeİnşallah bu sefer tutmuştur. Ben de 2 ay ara verdim tedaviye, başka hastalıklar çaktığı için. Bu ay adet olursam tekrar klomen kullanıp kontrole gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?